Ted Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 (edited) 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel bacio neko pogleda na gent goša je bio najbolji kod talinaca, izgleda su imali sreće što su prošli samo sa jednim golom u mreži ja sam ih gledao prošle godine protiv Zvezde, ali tad su bili nešto desetkovani povredama, kovidom isl.....pa su bili relativno lak plen skoro su ošurili Briž 6-1, nisam gledao ali rezultat govori dovoljno. e sad, taj isti Briž je odigro extra protiv PSG, to sam gledao, i mnogo su jeben tim, mislim Briž. kako i zašto su izgubili 6-1 meni je misterija (osim ako nisu igrali sa rezervistima ili tako nešto), nešto u toj računici ne valja i nije logično. na ligaškoj tabeli ne stoje sjajno. jedini zaključak je da su nenormalni i Bog sveti zna kako će da odigraju, a verovatno ni oni ne znaju ja bih tu očekivao protivnika u rangu Sočija Edited September 17, 2021 by Ted 2
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 44 minutes ago, Milošica said: stotkica se da prežaliti 💶 2
johan nagel Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Ово су квоте од пре синоћног спектакла у режији Сер Алексових пулена, сад већ дишемо Роми за вратом ценим. 3
Milošica Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Ja bih ovde samo zamenio mesta Gentu i Slaviji. Union Berlin je dosta jak naravno, ali verovatno oni ne žele mnogo da se cimaju u LC, s toga su ovako nisko.
Tresko Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 5 minutes ago, Mark Rothko said: I nek se najede 1
El Patron Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Sadik veceras punio, ako Vazura opet nesto ne izmisli doneo je prvi bonus od golova 500.000. Uskoro jos 500.000 kad odigra 50 utakmica za Almeriju za sad je odigrao 48 ili 49.
Ratamahatta Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 How the mighty have fallen. A kako se kurcio preko Skajpa.
El Patron Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 (edited) Malo je falilo da im ga estonci metnu 15min pre kraja, svasta bi bilo... Sto se trenutno vaznijih stvari tice prica se da bi Suma ipak mogao da igra derbi, spreman je ali zavisi od Stanoja. Pitanje je kakva je situacija sa Panticem, steta za njega sto se povredio odlicno je poceo sezonu. Edited September 18, 2021 by El Patron
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 On 15.9.2021. at 19:34, Mark Rothko said: Maderaši opet odredili Prislija da krade na derbiju. a brat mu je pomoćnik var sudija srđan jovanović prisli je naš najbolji sudija trenutno, var im od ove sezone dosta pomaže da skinu pritisak sa sebe. videćemo, kakav će tempo da bude od početka, poslednjih nekoliko derbija smo mi bili ti koji su bili u bodovnom zaostatku, sada će taj pritisak biti na ljubimcima duha koji lebdi
Recommended Posts