*edited by mod Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Just now, kud u maglu Simoviću said: neka miljkona da ih zbunjuje najviše prodora je on napravio, pa će u drugom da ga pokrivaju više e, tu je naša šansa Najviše prodora jer su ga dobro pročitali pa znaju da mogu i samog sa ga ostave.
Milošica Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 1 minute ago, Tresko said: Obradović Mislio sam da sam ušao na KK temu i uopšte se nisam iznenadio na post
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 kolko treba da ne poznaješ fudbal pa da kažeš “miljković je bio bolja opcija”
Kreator Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Odlična kupovina ovaj holanđanin. Sjajan fudbaler, konstantna pretnja zadnjoj liniji. Brz, dobar tehničar, bravo Stanoje za ovu kupovinu. 1
Redoran Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 6 minutes ago, *edited by mod said: Porodismo ga. Miljković da izadje, nebitno ko će ući. Ne mora niko da uđe komotno. Finac bije Rikija za sve pare, ali ono baš.
ZokiAsov Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Odvalili smo ih. Kakva akcija kod gola, sve na prvu i onda sjajna asistencija lazara za menigA
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Just now, *edited by mod said: Najviše prodora jer su ga dobro pročitali pa znaju da mogu i samog sa ga ostave. mali of(poluvreme je) drži muta nikolić to u radničkom i dere se na nekog igrača muta - fto fi futnuo igrač - pa bio sam sam muta - pa fta miflif da si slučajno bio fam 1 5
Tresko Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Just now, Redoran said: Ne mora niko da uđe komotno. Finac bije Rikija za sve pare, ali ono baš. E stvarno, ovaj Finac je trebao barem tri žuta da dobije, bije strašno. Ovi su teška bulja, non-stop se valjaju i čak kod auta ono zavlače loptu kao Pižon onomad. 1
gone fishing Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 miljkonu zabraniti pojavljivanje u protivničkoj trećini terena, zbunjuje saigrače koji ga stalno vide slobodnog, uh ko će sad izdržati 48 minuta bunkerisanja
Redoran Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Da li je realno da je tipa 8 od 10 reklama za kladionice, i da je to produkcija koja lagano angažuje Severinu, Šerbedžiju i Bikovića samo u jednoj reklami? Srbija je fakat unikatna zemlja. 1 1
Њујоркер Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 7 minutes ago, gone fishing said: miljkonu zabraniti pojavljivanje na terenu
radisa Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 4 minutes ago, Redoran said: Da li je realno da je tipa 8 od 10 reklama za kladionice, i da je to produkcija koja lagano angažuje Severinu, Šerbedžiju i Bikovića samo u jednoj reklami? Srbija je fakat unikatna zemlja. Ti dugo nisi bio ovde? od 10 lokala u bloku zgrada, 5 su kladionice, 4 su apoteke i ima jedna piljara... Negde ni ta jedna.... Zemlja bolesnih ljudi koji vole da se kockaju... 1
ZokiAsov Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Au koja slina od sudije sta nije svirao sad 2
Recommended Posts