Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

Lepa vest nam stize sa zelenortskih ostrva. Nas Rikardo Gomes, popularni Riki, iznenadjen i uvredjen postupcima selektora,  nece se vise odazivati na pozive  u nacionalni tim, ove prijateljske zemlje

Jel moze neko da mi objasni polivanje govnima po Stanojeviću od strane grobara? Gistro "taster" "izdajica" i sl. Nisam u toku ič.

tzv savini svedoci, a to o izdaji prvi put čujem

Kao uprava izbacila Savu i dovela ovog? Jel to? Mislim Stanoje je Trener, a Savo jedan od omiljenih ex igrača, ali izgleda trener wannabe, bar za sada

12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

tzv savini svedoci, a to o izdaji prvi put čujem

Uh, pa samo je pucalo od teorija da je Stanoje Terzin dobar drugar, do skoro. Sada čekaju prvi kiks da ponovo krenu sa pljuvačinom.

Sve u svemu, Pantić je jako agresivan u napadanju Stanoja, Tole Tips(inst stranica, navodno bliska Vuletiću) sa druge strane suptini, jer su inteligentni. Mislim i Pantić je inteligentan, ali ima svoju publiku.

E sada, da li je to neki sukob interesa i Vuletić pretenduje na neku poziciju ili farsa da se otera energija navijača sa uprave i AV(koliko god Pantić pominjao Vazurine bordele i slično), to ne znam.

Ipak, treba pomenuti da je i Joksić sa mozzartsporta jako subjektivan i naklonjen strani suprotnoj od Pantića, bar ovako površno gledano.

Trenutno je Suma glavni simbol "sukoba" te dve strane, gde ga "Savini" brane a "Stanojevi" napadaju.

Šta je zapravo iza svega toga, ponavljam, nisam siguran.

Edited by Milošica

Sve je pocelo od Pantica koji ima nesto licno protiv Stanoja i pljuje ga u svakoj emisiji od kad je dosao

ne znam, pantića nikada nisam pogledao duže od onog gifa trpaj. tole tips, nešto nisam primetio da tovare stonoju, a profesor je gotivio sava, al sad ima drugi target

verujem da u osnovi to polazi od pantića, i da ga je ovaj odjebao za neku lovu koju mu je ovaj tražio i tako. nema tu sukoba u pogledu koncepta 100%

@kud u maglu Simoviću @El Patron

Ma naravno, moguće je i da sve počinje i završava se sa nekim izneverenim ličnim interesima Pantića, ali ja uvek volim da kopam dublje, pa makar i nema ničega :D

Mada, vidim da tole tips stavlja "simpatične" klipove sa Pantićem koji u očima pratilaca ispadnu prilično afirmativni , kao i sa Vuletićem, tako da videćemo.

Da se razumemo, nisam ni na čijoj strani dok se to malo ne razjasni. I neki Joksićevi tekstovi , kada primetim da su tendenciozni, mi izazovu nagon za povraćanjem :D

Edited by Milošica

Ček jbte, zar ovo nije vuleticeva ekipa, ovi koji su sada u upravi? Tek sad mi ništa nije jasno. Ko je tole tips?

uprava ne postoji. nešto muljaju vazura i iliev i to je to što se uprave tiče, profesor je ex

tole tipa “satirična” instagram stranica

Hvala. Znam da je ex, ali ovi koji su bili sa njim su ostali, zar ne? Mislim vazura i on su radili zajedno...

Elem, neću gusim više

Ni Pantic ni Vuletic nisu dobri sa upravom trenutno, a i medjusobno se prozivaju, ne znam da li i dalje. Secam se da je Vuletic sprdao Pantica kako nema sta da prica sa Bakom Prasetom sa jutjuba, a Pantic vadio neke informacije o Vuleticu valjda... 

Meni je neverovatno da igramo najbolji fudbal u poslednjih x godina i da ljudi opet nisu zadovoljni. Mislim ja ne pratim politiku, ni u klubu, ni van njega, ali je neverovatno jbte da toliko ljudi na tribinama "zna" tačno šta se dešava, pa mogu da zauzmu kategoričan stav. Mislim, liči na dilove sa krimosima i vodjama

2 minutes ago, goofs said:

Da, video sam to i pogledao komentare, i zgrozio se. zato i prvo pitanje o Stanoju gore na stranici. Ako neko minira Partizan preko Stanoja, onda veliki biceps ima

Guest
This topic is now closed to further replies.