Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

gol  tehnologija je skupa i komplikovana za razliku od vara, ali neshvatljivo je da arena nema kameru u ravni sa gol linijom

• Replies 5.9k
  • Views 291.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

ekspertsko ćoše

To je problem, mi u prenosu vidimo jedan ili dva ugla a ovi u var sobi razmatraju snimke koje mi ne vidimo. Nije tako u Evropi. Kad gledas njihove lige vidi se deset uglova u prenosu. 

Pobedite ako vas nije sramota!!! 

pa kada rade prenos sa 5 kamera, jedna na centru, po 2 u liniji 16-terca i 2 iza golova, u evropi se znaju pravila i da se prensoi rade sa 20 pa i više kamera

Zeka najbolji

Pppučanstvo ne verue

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

1 minute ago, April said:

Zeka najbolji

Trst ne verue

Prvi deo poluvremena smo losi bili. Posle smo malo dodali gas. Radnicki nije bio los

Riki se igra.

Gde je ovima Lalatović?

u arabiji

Gosti nisu bili loši dok mi nismo došli na utakmicu.....što je malo potrajalo 

Živković, Riki i Zeka najbolji 

Terzić prilično loše za sada, dekoncentrisan, greške u dodavanjima 

Edited by Ted

Nema gol tehnologija, nema kamera u liniji, ali furamo geometriju

Mali Terza loš, ali vredi ga trpeti

malo smo se ispumpali u četvrtak, ali i dalje imamo kvalitet da protivnike ove snage rutiniramo sa pola gasa

na ovakvim tekmama se vidi koliko je stanoja ozbiljniji trener od sava

e

nišlije došle da igraju pošten fudbal

Edited by kud u maglu Simoviću

Lep gest rikarda, nisam ocekivo

odlična asistencija žileta

Mi smo zaista dali dva gola posle dobrih centaršuteva

Nadrealno

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout