Milošica Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 1 hour ago, Tresko said: Zdjelar odigrao fenomenalno, Rikardo takodje. Lazar bio dobar, Suma odlican dok ga nisu povredili. Sad bi bilo lepo da uprava ode, i odvede sa sobom i "trenera". Ali posto to nece da se desi, mogli bi da dovedu nekog pravog trenera, i par igraca. Ali, nece ni to da se desi, nazalost. Druže, navijaš li zapravo ti za Partizan ili Željka Pantića i tu ekipu? Da ne idem dublje, jer ćeš i sam znati o čemu pričam ako si iole ozbiljan lik. Ovo tvoje "smrda" sa Jojićem je takođe indikativno. Momak definitivno nije ispunio očekivanja u potpunosti, posebno jer ima veliku platu za naše uslove, ali je večeras izborio korner i izveo isti posle kojeg je usledio gol, a dao gol i protiv Sočija, kakav god gol da je bio. Znam gde ta priča prolazi, ali ovaj forum gde su old skul Grobari a ne napaljeni klinci ti nije prava adresa za tu priču. 4 1
johan nagel Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 Лик је дебил дај престаните да га цитирате.
Mark Rothko Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 (edited) Pored do sada osvojenog novca - - ulazak u grupnu fazu 2,94m - pobeda 500k - nerešeno 166k Otprilike za črtvrtinu manje nego u LE, ali slabiji protivnici i, trebalo bi, više pobeda. Edited August 26, 2021 by Mark Rothko
Kreator Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 (edited) 1 hour ago, Ted said: pošto nas žreb ne mazi biće Totenhem Partizan Union Berlin Randers mada bih ja preferirao LASK Partizan Alaškert Mura Nemoj LASK ko boga te molim. Zajebani su u PM. Pre bih raspali Bazel nego njih. Može i Slavija Prag a može bogami i AZ Alkmaar da im vratimo milo za drago. Dobro je da ne možemo Francuski Ren da izvučemo. Gledao sam ih protiv jakog Rozenborga danas. Bili su brutalni, bukvalno su ih oduvali. Nemamo šanse ni protiv Union Berlina, ne bih ni njih voleo u grupi. Iz 4. šešira neka dođe ko hoće. Bijemo tu sve Edited August 26, 2021 by BlackGeorge
Cash Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 1 minute ago, Nikodije said: Ja sam vam prosle godine pogodio grupu bio bi red da se sad oduzite. Odlicna grupa
Cash Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 2 minutes ago, BlackGeorge said: Nemoj LASK ko boga te molim. Zajebani su u PM. Pre bih raspali Bazel nego njih. Može i Slavija Prag a može bogami i AZ Alkmaar da im vratimo milo za drago. Dobro je da ne možemo Francuski Ren da izvučemo. Gledao sam ih protiv jakih Norvežana danas. Bili su brutalni, bukvalno. Nemamo šanse ni protiv Union Berlina, ne bih ni njih voleo u grupi. Iz 4. šešira neka dođe ko hoće. Bijemo tu sve Moze Lask. To sto su natrpali 1 Vojvodinu ne mora nista da znaci. Igraju toplo hladno.
Kreator Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 Dobili su i Škote večeras u Škotskoj 0 - 2 (St.Johnson). Ne bih njih, hvala...
Cash Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 1 minute ago, BlackGeorge said: Dobili su i Škote večeras u Škotskoj 0 - 2 (St.Johnson). Ne bih njih, hvala... Sa 2 igraca vise. Nisu losi ali nisu ni strah ni trepet. Uveren sam da je Soci bolji. 1
Kreator Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 10 minutes ago, Cash said: Sa 2 igraca vise. Nisu losi ali nisu ni strah ni trepet. Uveren sam da je Soci bolji. Ja tek sad vidim da su oni u prvom šeširu. Dobro, može LASK ali da se ne izvuče Union Berlin u trećoj. Pošteno? Inače ja izvukoh baš LASK: LASK Partizan Slovan Helsinki 1
gone fishing Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Group B AZ Partizan Alashkert Randers - prilično neatraktivna grupa sa augodnim protivnicima...
Recommended Posts