Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

dobijamo 3-0 večeras

Spoiler

ako se Santa Klara na pojavi na terenu iz nekog razloga :)

• Replies 5.9k
  • Views 291.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

Da li ce se konacno desiti da Ser Samrok nekoga pobedi?

Nadam se da nece prenositi Predrag"fudbareli Sochiva" Strajnic. Ili je previse da to ocekujem?:laugh:

Biraj njega ili Acu, Kovinjalo je u penziji.

18 minutes ago, Tresko said:

Da li ce se konacno desiti da Ser Samrok nekoga pobedi?

Surdulica, Javor, Kolubara, Radnički, TSC, Voždovac, Rad, Vojvodina, Čukarički, Metalac, Naparedak, Spartak, Proleter, Novi Pazar, Mladost? ;)

3 minutes ago, Ted said:

Surdulica, Javor, Kolubara, Radnički, TSC, Voždovac, Rad, Vojvodina, Čukarički, Metalac, Naparedak, Spartak, Proleter, Novi Pazar, Mladost? ;)

Mislio sam u evropskim utakmicama, ti bednici se ne racunaju.

ma naravno, šala

u ovoj Lepoj Breni  ispade da je najteže ući u grupu, tamo kad prođeš sve bi trebalo da bude lakše (treći i četvrti šešir) i da se lepo overi zimovanje 

Soči opušteno pobedio Spartak usred Moskve. Ma boli ih qrac ništa oni ne znaju ...

na kom kanalu je utakmica?

i dajte neki link da vas ne molim

@BlackGeorge

baš htedoh to da napišem, okrenuli Spartak, gubili 1-0 dobili 2-1, u gostima....eno ih na prvom mestu

nego nešto razmišljam, ova liga i učesnici koji tu gravitiraju, pružaju nam mogućnost da dobijemo nekada grupu kojom bi mogli da izlečimo neke frustracije iz prošlosti. recimo grupa, Partizan, Petah-Tikva, Šamrok i Fljamurtari :D.....da ih opeplimo sve redom i zatvorimo krug.

naravno, ima i varijanta da ne prođemo ovu grupu.....pa da se lepo brišemo iz sudskog registra i ćao

Edited by Ted

1 minute ago, twisted said:

na kom kanalu je utakmica?

i dajte neki link da vas ne molim

rts, arena 2

zahvaljujem kumse bog ti sreću dao, allah ti puteve bistrio

Ako ovo prodjemo ima da odemo do samog kraja. U Tirani ce igraci sici na stadion helikopterom,ko Brena onomad u Sofiji mmw.

Suma startuje da ih reši u 90min pa ako ne uspe ulazi Natho da izgura do penala.

PARTIZAN (4-2-1-3): Popović - Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović - Jojić, Zdjelar- Suma - Marković, Jović, Rikardo;

Klupa Partizana: Stevanović, Natho, Holender, Pavlović, Živković, Šćekić, Ostojić, Brežančić, Milovanović, Terzić, Pantić, Smiljanić;

Alaskert, Kairat, Bodo Glimt (nisam siguran da li je to ime i prezime ili ime kluba) ušli a smeši se prolazak i moćnim crvenim đavolima sa Gibraltara.

Stvarno šteta da me uzmemo taj drugi šešir...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout