Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, FPLS said:

Nije Degenek nikad bio neka pretnja kod prekida, ali Milunovic bas fali.

Salcburg? Jang Bojs?

• +1 1
Posted

Decki takodje 1:1, ne igra se ta tekma ni njima. :laugh:

• +1 2
  • Haha 2
Posted
31 minutes ago, MiddleClass said:

Salcburg? Jang Bojs?

Ok, istina. Prosla sezona mi je bila u glavi, jer su nam tu prekidi bili najjace oruzje sa valjda 30+ golova u svim takmicenjima, a Degenek ne znam da li je jednom uputio sut ka golu. Generalno je Milunovic tu bio sve i svja, Kanga ga je gadjao u trepavicu.

Posted

Realno jace bi ludilo bilo s Legijom. Samo da prodju :D

Posted

Sad sam se setio kad je Degenek zakucao penal u Danskoj pa pickarao tribinu njihovu. :laugh:

Posted (edited)

Procitah negde, da je po aktuelnim pravilima, onaj njihov gol neregularan. Odnosno bio bi ponisten da se koristi VAR.:rolleyes:

Edited by Miljenko
  • +1 1
Posted

Mislis da sudija poznaje pravila? Za to mu ne treba VAR...

Posted
1 hour ago, Miljenko said:

Procitah negde, da je po aktuelnim pravilima, onaj njihov gol neregularan. Odnosno bio bi ponisten da se koristi VAR.:rolleyes:

evo na soči pfk, isto slobodnjak, isto paralelni zid od igrača tima koji izvodi slobodnjak, sudija ništa

doduše ovaj “naš” moldavac ne zna ni elementarna pravila

nisam baš 100% da igrači napada ne mogu da stoje u zidu

Posted

Najmanje metar pored zida, ako je verovati onom sudiji sa RTS... 

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, Miljenko said:

Ja sam to napisao na prethodnoj strani. Navodno je to pravilo uvedeno pre 2 godine. Posle sam proverio u polufinalu Eura kad je Damsgaard matirao Jordana, 1 Danac je stajao u zidu, a dvojica ispred. Moguće da onaj Santrač bulazni. 

Posted

Meni je ono sa Dancima bilo cudno, no rekoh mozda su se stvari promenile (ili ja jednostavno nemam pojma:D).

Posted

Ako je nekome bitno Kluz - YB 1-1.
Ako ispadnemo od Serifa, igramo sa porazenim za grupe LE.

Posted

Nikome nije bitno, osim ovih par vrana sa topika. :D

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...