Miljenko Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Nikada nisam kapirao zasto svaki trener (ne samo kod nas), mora da forsira nekog balvana i obrnuto, da drnda nekog dobrog. Za Krstovica, Pankova i Babica ne treba biti neki strucnjak, da bi se videlo, da donose vise stete nego koristi (ne vidim kakvu korist prvi uopste donosi).
James Marshall Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Zvezdi možda ne, ali nekom sigurno donosi... 2
harper lee Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Kao u vicu - razbili nas Grk, Rumun, Gabonac i Crnogorac. Najbolji prikaz utakmice je jedna od situacija pred kraj utakmice. Lopta ide na 16 metara Krstovicu koji, umesto da je spustio grudima Kataiju na sut jer je uspeo da se zagradi, pokusava okrenut ledjima golu da sutne potiljkom i da gol sa 16 metara. To je ta vrsta retardiranosti koja je zahvatila ekipu nakon sto su nam Moldavci u prvih 20 minuta pokazali da smo bez pokrica usli u utakmicu bahato i dekoncentrisano. Ovaj Ukrajinac na njihovoj klupi je takticki ponizio Stankovica, uradio je sve sto je trebalo da iskljuci nase prednje igrace i da iskoristi manjkavosti u nasem veznom redu kad su u pitanju markacija i postavljanje iza lopte. Objektivno govoreci rezultat je odlican, tim pre sto pravilo gola u gostima vise ne vazi. Sudija nas je osakatio procenom faulova, samo onaj Ado je napravio jedno pet onakvih zbog kakvih je Kanga iskljucen, ali sve to je postalo bespredmetno onog trenutka kad je na teren usao Krstovic. Zasto bi nas stedeo i postovao sudija kad ne stedimo i postujemo sami sebe.
Azdaja Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 (edited) Plus sada sa psihološkog aspekta Deki nema šanse da mu da šansu(Degeneku) jer ovaj ako odigra dobro ima da mu napuni usta nečim. A pride tvrdoglavost Stankeli ne manjka . Edited August 4, 2021 by Azdaja Degenek
harper lee Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 7 minutes ago, Azdaja said: Plus sada sa psihološkog aspekta Deki nema šanse da mu da šansu(Degeneku) jer ovaj ako odigra dobro ima da mu napuni usta nečim. A pride tvrdoglavost Stankeli ne manjka . Plus 2, napisao sam posle Kairata da je Gobeljic, na zalost, zasluzio mesto u timu koje ce nas ozbiljno zajebati protiv tehnicki boljih i brzih ekipa i to se desilo vec sinoc. Cela desna strana nam je bila haos zbog njih dvojice, plus Falko koji je odbrambeno nepismen igrac. Nerealno je sta Stankovic radi s Pankovom, sto ga on vise forsira to je dobri Rasha sve nesigurniji, sto je on nesigurniji to vise eksperimentisemo na desnom beku da bismo pokrili njegove kikseve. Na kraju ce nam taj kancer pojesti ceo defanzivni red. Ipak, uvodjenje Krstovica je highlight utakmice. Onaj pogled retardiranog vola kad je u poslednjoj potencijalnoj sansi pokusao da sutne sa 25 metara umesto da produzi loptu slobodnom igracu na desnu stranu i popio pljuvacinu od Kataija je neprocenjiv. Decko bukvalno nije znao gde se nalazi.
MiddleClass Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Bice cupavo bez Kange. Katai i Ivanic ce morati da povuku za trojicu. I Krstovic da udje sto kasnije...
assignment Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Meni je potpuno neverovatno na šta ličimo, šta je rađeno na pripremama, transferima, mozga bez. Pritom 80% igrača igra već nekoliko godina zajedno, a liče na 11 balvana koje si juče pokupio sa livada opštinske lige... Ja ionako nisam precenjivao kvalitet tima kao neki, ali ovo sto igramo je mnogo loše. U napadu smo pročitani, jer svaki napad igramo isto. Daleko je ovo od nekih sitnica tipa igra Kurta a treba Murta. Dodje Šerif i nametne svoju igru posred Mare... 1 1
samo_opusteno Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 U celoj ovoj prici meni je najzalivije Pankova, dobrog momka i solidnog igraca koji je postao kolateralna steta situacije Degenek, gde ga ljudi pljuju kao da je on sam sebe stavio u situaciju da igra u prvom timu a on covek samo radi svoj posao. Sad je vec masa stvorila jednu od onih situacija kad se nekom nakaci na vrat dok mu ne zagorca zivot, ne ucini igranje nepodnosljivim i ne razjebe svlacionicu jer neko igra a neko ne igra. Nisam bio na utakmici ali rekose mi da je bilo i uvreda za Pankova. Klasican ciganluk. 4
hrkljush boys_2 Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Pankov ide iz kiksa u kiks, a to je krivica pudlice. U pp skide loptu sa voleja Falcu i direkt otvori kontru za njih, pred kraj opet pas njima u noge za novu šansu. Sad već ima pritisak koji stvara nervozu, a sve se to manifestuke na ostatak ekipe. Jebote Mića Pavkov ne zna ništa, a za Rajinog muflona (da proste mufloni na uvredi) je Bobo Vijeri lično. Prekidi prošle sezone najjače oružje, ove uglavnom otvaraju kontre protivnika. Šta se dešava sa trenerom, da u ovakvoj utakmici osakati sopstvenu ekipu, da li mu neko sipa nešto u drogu, da li je Terzićeva pudlica ili je samo glup, ne znam, ali ako ništa zbog sebe lično bi trebao da se opasulji i ne svira kurcu više. I kud onaj klinac, pomoćnik ode u Švedsku u pm. 3
Dimitrije Posted August 4, 2021 Author Posted August 4, 2021 U kom UEFA takmicenju Zvezda nastavlja ako ispadne od Serifa?
fandorin Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 6 minutes ago, Dimitrije said: U kom UEFA takmicenju Zvezda nastavlja ako ispadne od Serifa? U plej ofu za Ligu Evrope protiv poraženog iz meča Young Boys - Kluz. Ako i tu ispadnemo idemo u grupe Lige konferencija.
Dimitrije Posted August 4, 2021 Author Posted August 4, 2021 Meni su prekidi posebna enigma. Prosle sezone, Zvezda je postigla preko 20 golova iz prekida, sto u domacoj ligi, sto u UEFA takmicenjima. Prekidi su joj bili jedno od najjacih oruzja. Ove sezone, Zvezda nije postgla ni jedan gol iz prekida u oba takmicenja, a cini mi se da nije ni u pripremnim utakmicama. Ne samoo da nisu postigli gol iz prekida, nego prekidi vise nisu ni pretnja protivniku. Prekida je ove sezone bilo u izobilju; samo juce 10 kornera, i nekoliko prilika posle faulova. Protiv Vojvodine i Lucana sigurno duplo vise kao i protiv Spartaka. S druge strane, kada se branimo iz prekida, onda nam odbrana deluje ranjivo. Da li je moguce da je sve ovo samo zato sto smo prosle godine imali Milunovica, Pavkova i Falcinelija a danas nemamo igraca koji mogu da ugroze gol posle prekida?
Dimitrije Posted August 4, 2021 Author Posted August 4, 2021 6 minutes ago, fandorin said: U plej ofu za Ligu Evrope protiv poraženog iz meča Young Boys - Kluz. Ako i tu ispadnemo idemo u grupe Lige konferencija. Hvala. Gde cemo, pribojavam se, da zavrsimo.
MiddleClass Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 1 hour ago, samo_opusteno said: U celoj ovoj prici meni je najzalivije Pankova, dobrog momka i solidnog igraca koji je postao kolateralna steta situacije Degenek, gde ga ljudi pljuju kao da je on sam sebe stavio u situaciju da igra u prvom timu a on covek samo radi svoj posao. Sad je vec masa stvorila jednu od onih situacija kad se nekom nakaci na vrat dok mu ne zagorca zivot, ne ucini igranje nepodnosljivim i ne razjebe svlacionicu jer neko igra a neko ne igra. Nisam bio na utakmici ali rekose mi da je bilo i uvreda za Pankova. Klasican ciganluk. Ok, ali i to kako se boris sa pritiskom je bitna stavka kakav si igrac. A Pankov se ne snalazi uopste...
Recommended Posts