Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ovaj jedino mozda glavic nema istetoviran. 

Posted
Krstovic je Pavkov koji nece dati sve one golove. 
:)
Posted

Rumun malo navlačio na lažne rumune

• +1 4
Posted

Stankovicu, zasto Krstovic?  Igrali smo sa 9 igraca sa njim u timu.

Posted (edited)

šteta. zaista ste dobro izgledali sa igračem manje, doduše imali ste i sreće jer iskusniji tim ne bi propustio ovakvu šansu na gostovanju. ovi su zacrtali x i nisu mnogo odstupali ni kada se brojčano stanje na terenu promenilo

biti će čupavo u moldaviji

i kao što rekoh, kanga je večeras bio nenavođeni projektil

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Fino nas provozao ovaj Grk njihov, pored pokojnog Krsticica izgleda kao mlazni avion. 

Bice vrlo zajebano, posebno bez Kange. Sanse za prolaz 50-50.

Posted

Zajeban Kolovoz.

Em krecemo sa 2 igraca manje u Moldaviji, em sa veznim redom Krsticic-Sanogo koji je kompatibilan u pizdu materinu. Prekide nemamo, jedino na Kataievo ludilo da ga ubodemo.

Rodic odlican.

Posted

Šteta za Kangu, do isključenja ubjedljivo najbolji, prvi žuti je mpžda pokazan prestrogo, uvođenje Rajovog blebana Krstovića, zločin prema a fudbalu, kao i igranje Pankova u 11.

Posted

Bez Miluna i Pavkova mi nemamo sanse iz prekida. 

Posted

Zanimljivo bi bilo videti da li ovaj sudija uvek ovako ostro primenjuje pravila za zuti. 

Dobar stav sa igracem manje, retko se desava da se ne vidi manjak na ovako vaznoj utakmici, ipak imali dve sanse da rese ali su ocajno sutirali. Ne svidja mi se igra, od prvih minuta se videlo da nece ici kako treba. 

Boze na sta lici onaj rts komentar, osta sam slucajno zadnjih desetak minuta, da zakucam utisak :s_w:

Posted (edited)

Puno ce nedostajati Kanga u revansu.  Nemamo adekvatnog igraca koji moze da ga zameni.  Ja bih pokusao sa Veljom mada Velja ima puno mana i nije odigrao ni minut od pocetka sezone.  Ne bih Krsticica.  Danas je izgledao pogubljeno.   Nadam se da eksperimenti sa Pankovim i Krstovicem prestanu.  Ovaj prvi je nesiguran i samo je pitanje kada ce da kiksira, a ovaj drugi je anti-fudbaler.  Na zalost, Stankovic ce ako odluci da menja Pankova da uvede Babovica koga ce igraci Serifa da pretrcavaju i kada se butu kretali natraske.  Doduse Babovic moze da poboljsa skocnost tima ali suvise je veliki rizik da on bude drugi stoper.  Degenek bi tu bio najbolji, to svi vec znamo i to zna Stankovic.  Medjutim, sa Degenekom je izgleda prica u Zvezdi zavrsena.

Edited by Dimitrije
Posted (edited)

Babić, gosin Dimitrije, Babić.

Sa Nenom smo se baš usrećili, dok ga gledam imam utisak da trči u mestu. 

Zaista je za psihijatrijsko posmatranje ponašanje Zvezdinih čelnika kada je reč o špicevima. 4 godine rade iste, pogrešne stvari. Slično je i sa bekovima, nije sramota dati pare za beka ako ga nemaš.

E da, pogledao sam studio na Areni posle meča, kaže onaj komentator suđenja da je njihov gol neregularan jer je pre 2 godine uvedeno pravilo da igrač ekipe koja izvodi slobodnjak mora da bude najmanje 1 metar udaljen od živog zida, a Šerifovac je bio u njemu. Jel moguće da Rumun nije znao za to pravilo?

Edited by fandorin
Posted

Da proba mozda s Benom u 11 umesto Kange, Sanogo zadnji vezni, Katai polulevo, Ivanic u sredini malo povuceno, Falko i Ben u centru/poludesno. I Dioni ispred.

Sanogo sigurno dobija zuti i tamo, a na klupi nema upotrebljivog mesa kako god da okrenes. Nisam siguran da je Krsticic u ovom trenutku bolji ni od Njegosa sve i da hoce da izadje Stankela s 2 defanzivna vezna. 

Ili opet neka egzibicija s 3 halfa, bice interesantno videti kako ce namestiti ekipu. Mnogo ce da fali Kanga, najkreativniji je, iz prve promeni stranu, dok npr. Katai, Ivanic i Ben moraju sva trojica da overe da bi stigla desno do Falka. 

Posted
15 minutes ago, fandorin said:

Babić, gosin Dimitrije, Babić.

Sa Nenom smo se baš usrećili, dok ga gledam imam utisak da trči u mestu. 

Zaista je za psihijatrijsko posmatranje ponašanje Zvezdinih čelnika kada je reč o špicevima. 4 godine rade iste, pogrešne stvari. Slično je i sa bekovima, nije sramota dati pare za beka ako ga nemaš.

E da, pogledao sam studio na Areni posle meča, kaže onaj komentator suđenja da je njihov gol neregularan jer je pre 2 godine uvedeno pravilo da igrač ekipe koja izvodi slobodnjak mora da bude najmanje 1 metar udaljen od živog zida, a Šerifovac je bio u njemu. Jel moguće da Rumun nije znao za to pravilo?

Tacno, Babic.  Izvinjavam se za lapsus.  Bilo bi dobro i da sam pogresio u proceni Babicevih igrackih mogucnosti.

Sto se tice spiceva, imamamo Pavkova.  On nije po mom ukusu, ali je trenutno jedini pravi spic u timu.  Pokazao je u kljucnim evropskim utakmicama da moze da bude veoma koristan da postigne gol, da dobije duel, zagradi i odlozi loptu, da je je koristan u prekidima i kada ih izvodimo i kade se od njih branimo.  Dioni nije taj tip i njegovi nedostaci su slaba skok igra i losa duel igra.  Buduci da su prekidi bili jedno od nasih najjacih oruzja, treba nam napadac (i stoper) koji iz prekida moze da ugrozi gol protivnika.  To u ovoj startnoj postavci nemamo ali imamo na klupi (Pavkov i Degenek).  Bez realizacije prekida, mi smo znatno slabiji tim nego prosle godine.  Krstovic je katastrofa i to dokazuje u svakoj utakmici koju je odigrao u Zvezdi.  Sta vise treba da pokaze bi bio izostavljen iz protokola?  Ocekivao sam da Stankvic uvede Bena umesto Dionija kada vec ne igramo sa centarforom koji ima jaku skok igru.  Kada umesto Dionija, Stankovic uvodi Krstovica cija je jedina uloga izgleda da se hvata za glavu prilikom svakog neuspesnog napada.  Krstovic je igrac manje u timu, pogotovo kada tim igra sa 10 igraca.

Uzgred, mali osvrt na Jovanin izgled.  Nije losa bela haljina do pola lista, fine cipele - sve to deluje elegantno, ali formalno.  Njoj lepse stoje lake leprsave letnje haljine.  Medjutim, sminka je katastrofa.  Puno ruza i senki oko ociju.  Ona ima sitno lice i zbog toga naglasena sminka jako kvari izgled kod ove lepuskaste i simpaticne zene.

Posted

Pomirimo se sa tim da cemo Krstovica gledati, a Degeneka necemo. To nisu eksperimenti, Deki je tako zacrtao i to je to. Pomenuo je to na KZS na pitanje o Degeneku. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...