April Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Nije Pankov, on je PangluA Sanogo će tačno popiti crveni za sve kartone koje mu u Linglongu opraštajuSent from my Moto G (5S) using Tapatalk 2
FPLS Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Sad tek vidim koliko smesno je izveden ovaj Serifov slobodnjak, bas tezak kiks Borjana Al jbg, vadio nas je iz govana milion puta
Dimitrije Posted August 3, 2021 Author Posted August 3, 2021 (edited) Kada bi bili malo skocniji u napadu (boljeg centarfora) i kada bi nam desni bek bio malo brzi i fudbalski pismeniji da moze da proigrava sa Falkom, bilo bi mnogo bolje. Dioni nije dobio ni jedan duel i sacuvao loptu. Nisam siguran da Gobeljiceva igra u defanzivi donosi neku znacajnu prednost buduci da u ofanzivi nije dobar. Sanogo mora da ostane u igri inace ce ovi da nas izbuse jer nam je odbrana losa, a Borjan nije u formi. Katai i Kanga su motor napada. Ivaniceva igra u odbrambenoj fazi je ocajna i to je problem koji moze da se popravi ako mu se skrene paznja. Edited August 3, 2021 by Dimitrije
Ratamahatta Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Dioni ima smisao za igru, dobro odigrava sa ovim redom iza sebe. Medjutim, izgleda kao da ubedljivo najmanje trci na terenu, sav je trom i guzonja nekako. I vec je stavio 2 komada za 2 nedelje sto je ovde, samo neka nastavi. Presing pati zbog njega, slabo ujeda.
Milosh76 Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Sad sam se setio, i Gent je u BG bila dobra. A kakva je bila protiv Kairata u BG u odnosu na ovu? Secka mi strim, nesto ne vidim da super bilo prvo poluvreme.
Ratamahatta Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Ma super za gledanje, za objektivne™ gledaoce, sladokurce rekoh. Ne nasa najbolja, nego generalno - dobar tempo, izjednaceno, napadaju i jedni i drugi itd. Mogao bih gledati ovakvu tekmu sve i da nisu nasi™.
villiem Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Ovi su jaki tehnicki, cim sam video da nemaju reklamu setih se kako rece neko mafijaski klub 1
MiddleClass Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Evo Krstovica... Rekoh ja, bolje da zabija posto cemo ga se nagledati...
Ratamahatta Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 26 minutes ago, Plajvi said: Daj Krsticica i Bena umesto Sanogoa i Kange, sigurno ce biti bar 1 crveni ako ostanu.
Mil@n Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Koliko je glup Kanga to je horor. Savršenu utakmicu je usrao i sebi i celom timu. Dobiješ crveni 100 metara od gola, koliko treba da si tupav....Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Recommended Posts