MiddleClass Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Najbolji Kanga i to ubjedljivo. Spojio Dionija sa golom, pogodio Rodica, Dionija i Pankova u trepavicu... Jbg, ne umiju...
FPLS Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Ma Kanga je ponajbolji na terenu, jedino on i Katai nesto igraju, povremeno se i Ivanic pojavi Problem je sto su ovi brzi, zajebani i duplo bolji od Kairata, a mi smo ih vec prezalili
Ratamahatta Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Amadeus kad se prvi put usudi da centrira desnom pasce gol.
Ratamahatta Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Davno nije bila bolja tekma Zvezdina, bas za sladokurce. Zivelo ukidanje gola u gostima, seljacki primili, seljacki stavili i nikom nista. 2
Hamlet Strašni Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Čuo sam kroz prozor da je gol bukvalno pola minuta pre nego sto sam video na rts
Jozef K. Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Dobro je. Ali ovaj Dioni otprilike jedino ovako može do gola. Izvedi Sanoga pod hitno. Oprostio mu je drugi žuti.
Ratamahatta Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 38 minutes ago, MiddleClass said: Jel ovo oni rumunji optuzeni za rasizam sude? Pogodi ko ima zute, a ni penale nije hteo da navuce. 1
Кристофер Лумумбо Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Just now, Plajvi said: Davno nije bila bolja tekma Zvezdina, bas za sladokurce. Zivelo ukidanje gola u gostima, seljacki primili, seljacki stavili i nikom nista. Nemoj ovakve dobre tekme ljubim te, daj nekih mirnih 2:0. Odbrana je losa. 1
aram Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 tako jebo ga deka, lipov kurac su oni kad ih pritisneš 2
Ratamahatta Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: Nemoj ovakve dobre tekme ljubim te, daj nekih mirnih 2:0. Odbrana je losa. Sad sam se setio, i Gent je u BG bila dobra. Daj Krsticica i Bena umesto Sanogoa i Kange, sigurno ce biti bar 1 crveni ako ostanu.
Recommended Posts