Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ako smo za jednog retarda koji je vikao Ibri da je balija mozda i ceo mnut dobili prazne tribine, za pominjanje ustasa cemo dobiti 2-3 godine, pogotovo sto je vrlo moguce da ce se to oriti pola utakmice.

Iskreno i vrlo pozitivno bih se iznenadio da bude normalna podrska Zvezdi, umesto skandiranja protivniku.

Neka "bas je dobro videti te opet" u navijackom fazonu, da ne citiram sad, bude maximum uvredljivih pesama/skandiranja i bice super.
A bojim se da ce to biti najbenignije.

A sa druge strane imamo Serif i Legiju koji bi takodje u LS/LE, pa prvo sutra da pocnemo da to resavamo.

Posted

protiv Milana jebenog nije bilo ni domaćih ni gostujućih navijača, pa su našli način da dobiju kaznu

posle toga, nebo je granica

• +1 3
  • Haha 5
Posted

Zora rudi dan se bijeli i sto ste dosli kad ste znali su lijepe pjesme za docekati Purgere. Ne moramo njanjave Fosile i Magazin... :fantom:

• +1 2
  • Wub 1
Posted
Zora rudi dan se bijeli i sto ste dosli kad ste znali su lijepe pjesme za docekati Purgere. Ne moramo njanjave Fosile i Magazin... :fantom:
Naravno, samo sto sumnjam da danasnje "mlade ekipe" sa severa uopste znaju da se to pevalo.

Posted

Pionir 2001-2005 redovno... :fantom:

Posted

eh, ne možemo više pevati Mi imamo Mekdonalds

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ovo za Ibru je bilo retardirano skroz. Standardni repertoar kojim docekujemo komsije mi je vec ocekivana stvar (da ne kazem da nemam nista protiv istog:D).

• +1 1
Posted
42 minutes ago, renne said:

eh, ne možemo više pevati Mi imamo Mekdonalds

“Mi imamo Starbaks” :laugh:

• Haha 1
Posted
Pionir 2001-2005 redovno... :fantom:
To je bilo pre 15 I vise godina... "mlada snaga" koja danas ima, recimo 25 godina je tada ucila da vezuje pertle I ne pisa u gace... :D
Posted

Akobogda u Varšavi :Jova:

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Dogodine u Kijevu!

Posted

Mi sutra igramo protiv Serifa, a vi Dinamo i navijaci.  Koji crni Dinamo?  Ko se u Beogradu opste uzbudjivao kada se igra sa Dinamom?  Isto onoliko kao kad se igra protiv OFK-e ili Veleza.  Pritisak ti se dize kada se igra Derbi i tu ozbljno patis ako Zvezda izgubi.  Sve ostalo nije bilo vredno nerviranja duze od sat posle utakmice.  Dok stignes do Slavije, vec si zaboravio utakmicu. 

Nego mi sutra da izborimo dobar rezultat tako da na revans u Moldaviji ne moramo da idemo na sve ili nsta.  I naravno, da odigramo dobro.  Dolaze deca na jug da navijaju.  Borjan treba da bira da u drugom poluvremenu napadamo na gol na jugu.

Posted

Apropo ovog "ko se uzbuđuje kad dolazi Dinamo" -  čitamo se prekosutra. 

Posted

Evo recimo sezona 78/79. Na Marakani, protiv Dinama 25.000, protiv Veleža 5.000, protiv OFKe 7.000

84/85, Dinamo 25.000, Velež 8.000, OFKa - druga liga istok

Nije baš da je bilo isto. Sećam se da su me prvo samog puštali na manje utakmice. Dozvolu da idem sam na veliku četvorku sam dobio kasnije nekoliko godina. I uvek su te utakmice bile nešto posebno…

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...