Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, harper said:

Dinamo je ozbiljan favorit, mnogo veci od 60:40. Doduse, za razliku od Partizana kojeg su oduvali, purgeri imaju kompleks od Zvezde, tako da moze glava da ih zajebe. Steta je sto ce te utakmice, ako ih uoste bude, pratiti toliki naboj jer su obe ekipe napadacki jace i moglo bi tu da bude lepog fudbala. Sad ce i nama i njima ovo drugo kolo da bude veci izazov jer, koliko god se treneri budu trudili, nema teorije da igracima taj potencijalni dvomec ne bude u glavi vec sada.

Dinamo je imao izrazito negativan skor protiv FKP u SFRJ.

Onaj tim Partizana oduvao bi i Inker iz Zapresica.

Posted

terza, da je pametan i da zakuka gde treba, pa da dovedete mesija

jebo sve, psiho živi za taj duel

• +1 1
  • Haha 2
Posted
13 minutes ago, harper said:

Dinamo je ozbiljan favorit, mnogo veci od 60:40. Doduse, za razliku od Partizana kojeg su oduvali, purgeri imaju kompleks od Zvezde, tako da moze glava da ih zajebe. Steta je sto ce te utakmice, ako ih uoste bude, pratiti toliki naboj jer su obe ekipe napadacki jace i moglo bi tu da bude lepog fudbala. Sad ce i nama i njima ovo drugo kolo da bude veci izazov jer, koliko god se treneri budu trudili, nema teorije da igracima taj potencijalni dvomec ne bude u glavi vec sada.

Partizan i mi imamo slican medjusobni skor sa Dinamom, ne bih rekao da postoje kompleksi bilo kakve vrste, zgazili su ih zato sto su bili mnogo jaci u datom momentu.  Tako isto je vladalo misljenje da oni u fudbalu imaju kompleks od nas jer smo ih izbacili sa eura 2000 i dobijali u mladim selekcijama pa su nas rutinirali u poslednjem okrsaju, mislim da to ne igra nikakvu ulogu. 

Posted (edited)

kako je fkp uspeo da dobije prvu utakmicu protiv one kroacije, ni danas mi nije jasno. cak su i u revansu imali zicer na pocetku, moglo je to da se zakuva.

previse je vremena proslo da bi se pricalo o nekim kompleksima, niko od igraca oba kluba ne zna nista vezano za duele tih timova u ono vreme. malo njih je uopste i rodjeno pre 1991.

Edited by Nikodije
  • +1 2
Posted

Ne samo da nisu bili ni rodjeni vec gomila stranaca cini okosnicu timova. 

Posted

pa da, zato je smesno govoriti da dinamo ima kompleks zvezde. pre bi mi tu mogli da imamo neki kompleks jer su hrvati mnogo uspesniji u fudbalu od raspada sfrj. ali ne verujem da cemo uci sa osecajem inferiornosti, mislim da imamo karakterne igrace koji to mogu da odigraju kao da je bilo koji drugi protivnik.

Posted
18 minutes ago, Nikodije said:

bilo je 5:2 cini mi se 86 ili 87, to je jedna od prvih utakmica na kojima sam bio :) ladara primao golove kroz uho, grlo i nos

Ta utakmica je prva koje se secam, mada su me pokojni otac i deda vodili i pre toga. Tu negde je i utakmica sa Željom kad smo vodili 2:0 pa pukli 3:2, mislim da je ta trauma ipak bila nešto kasnije. 

Posted
30 minutes ago, Drug Chabor said:

Ta utakmica je prva koje se secam, mada su me pokojni otac i deda vodili i pre toga. Tu negde je i utakmica sa Željom kad smo vodili 2:0 pa pukli 3:2, mislim da je ta trauma ipak bila nešto kasnije. 

A vidiš, ja sam preplakao onih 2:2 iz 1990.godine - Željo vodio dvaput, Zvezda izjednačila odmah nakon Nikićevog gola za 1:2. Na penalima Pančevu odbranio Škrba, Iliću Stojanović i onda poslije Pavlović pogodi prečku. Stari me jedva utješio. Lukićev gol za 1:1 je možda bio ofsajd, odrastao sam u uvjerenju da je bio i da nas je sudija pokrao.

Posted
4 minutes ago, ArleKino said:

A vidiš, ja sam preplakao onih 2:2 iz 1990.godine - Željo vodio dvaput, Zvezda izjednačila odmah nakon Nikićevog gola za 1:2. Na penalima Pančevu odbranio Škrba, Iliću Stojanović i onda poslije Pavlović pogodi prečku. Stari me jedva utješio. Lukićev gol za 1:1 je možda bio ofsajd, odrastao sam u uvjerenju da je bio i da nas je sudija pokrao.

Jeste bio ofsajd, ali nemoj da tugujes previse, jer je penal iz kojeg je Zeljo poveo 0:1 nepostojeci.

• Tužno 1
Posted (edited)
10 minutes ago, ArleKino said:

Uvek mi je ujak bio kilander :rolleyes: 

Edited by ducca
Posted

Ako niste ispratili vesti do kraja...

Ako ispadnemo od Serifa , ceka nas YB ili Kluz u plejofu za LE.

Posted
3 minutes ago, ducca said:

Uvek mi je ujak bio kilander :rolleyes: 

Zezaš da ti je taj Pavlović ujak? :lol: 

Jebote, bio sam mirno dijete, ali sam te godine zbog Želje bio u kazni Bog zna koliko puta. Vardarov gol za šokantnih 0:1 na Grbavici sam popratio gnjevnim bacanjem igračke policijskog šljema sa petokrakom. Udario sam na miliciju malo prije Bobana, otac nije imao razumijevanja za moj ispad.

• +1 1
  • Haha 4
Posted

Kakav je Nikola Nikic bio lik :rolf:

Posted
2 minutes ago, ArleKino said:

Zezaš da ti je taj Pavlović ujak? :lol: 

Jebote, bio sam mirno dijete, ali sam te godine zbog Želje bio u kazni Bog zna koliko puta. Vardarov gol za šokantnih 0:1 na Grbavici sam popratio gnjevnim bacanjem igračke policijskog šljema sa petokrakom. Udario sam na miliciju malo prije Bobana, otac nije imao razumijevanja za moj ispad.

Jbg tih godina sam bio baš klinac pa nisam overio uživo nijednu njegovu utakmicu, što u Sarajevu što eventualno u Beogradu, i danas ne mogu to da prežalim. Ali Željo mi zbog ujaka uvek bio br. 2 klub u ex Ju.  :D

• +1 1
  • Wub 1
Posted
3 hours ago, Aleksandar88 said:

Meni ovo ekstra, može da bude jedan od decenijski važnih derbija zbog istorijskog rivalstva, dugog odsustva međusobnih mečeva i značaja meča. Ako uspemo da izbegnemo retardluk sa tribina koji bi i jedne i druge izbacio iz Evrope naravno.

mislis bez koreografije i transparenata?

je li to realno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...