Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, ArleKino said:

Tehnikli spiking, Dinamo ima sudsku presudu da ga je siva eminencija oštetila za desetocifreni iznos. Nije se sudilo Dinamu kao pravnom licu nego Mamićima.

Sudsku presidu koja ce pasti kao i sudije koje su je donele kad mamic postane svedok pokajnik.

20 godina cekam ovu utakmicu, samo da sad ne useru nego da prodju. Mislim da je dinamo 60:40 favorit, dakle neizvsno do samog kraja. 

Posted
1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

Sudsku presidu koja ce pasti kao i sudije koje su je donele kad mamic postane svedok pokajnik.

20 godina cekam ovu utakmicu, samo da sad ne useru nego da prodju. Mislim da je dinamo 60:40 favorit, dakle neizvsno do samog kraja. 

Ti bese navijas za dinamo? 

Posted
Just now, Cash said:

Ti bese navijas za dinamo? 

Osim kada igra protiv zvezde. Tacnjje, navijam za zdravka o tako ce ostati sve dok njegov duh lebdi iznad maksimira. 

Posted
14 minutes ago, lo zingaro said:

Boris, stari forumski ustasa :tongue:

@harper izgleda ustao na levu danas. Pominjati bilo koji klub u kriminalnom i nacionalistickom kontekstu kao navijac C. Zvezde jeste onako smesno da ne kazem nesto teze da me Harper ne masakrira na ovo prijatno sveze popodne. A stari sam cigan...

Sta lupetas, Borisa niko nije nazivao ustasom. Blizu istoriju Dinama svi znamo, od Tudjmanovih ambicija da poustasi klub do Mamicevih egzibicija. Kakve veze ima ko navija za koga i otkad je to kriterijum ko o cemu sme i moze da pise? Za Zvezdu sam 100 puta napisao da je mafijaski klub i niko se zbog toga nije stresirao. Koji je smisao da se sada vi stresirate zato sto isto pisem o klubu koji je bez ikakve sumnje mafijaski klub. Smem li da napisem da je danas lep i suncan dan na Mokroj Gori ili mi je i to zabranjeno zato sto navijam za Zvezdu?

Odrastite i naucite se necemu, niste od juce na forumu.

Posted

Jasno mi je da neko može navijati za Hajduk, al za Dinamo ako nije okoreli purger nikad mi neće biti jasno. 

• +1 3
Posted (edited)
9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ja 31. bio sam 18.11.1990 na severu kada je dinamo poslednji put gostovao na marakani. ko bi tad pomislio da ce morati da prodje 31 godina do njihovog sledeceg gostovanja. neverovatno kako su mi se kao klincu te utakmice urezivale u pamecenje. sa tog meca ne da pamtim samo rezultat i strelce i kada su padali golovi, nego cak pamtim kako je mile belodedic petom prebacio hermana medforda, kosarikanskog napadaca koji je igrao za dinamo. jedan od genijalnijih poteza koje sam video uzivo.

Edited by Nikodije
  • +1 3
Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

ja 31. bio sam 18.11.1990 na severu kada je dinamo poslednji put gostovao na marakani. ko bi tad pomislio da ce morati da prodje 31 godina do njihovog sledeceg gostovanja. neverovatno kako su mi se kao klincu te utakmice urezivale u pamecenje. sa tog meca ne da pamtim samo rezultat i strelce i kada su padali golovi, nego cak pamtim kako je mile belodedic petom prebacio hermana medforda, kosarikanskog napadaca koji je igrao za dinamo. jedan od genijalnijih poteza koje sam video uzivo.

Ja 31 :D

Posted
11 minutes ago, lo zingaro said:

S tim sto je Dzajka u odnosu na gosn Terzu i Vucicevu mafiju najobicniji kokosar. Ugradjivao se na klonjama na raspalom stadionu.

Evo me nazad. Da budemo na cisto, nije se Dzaja ugradio na klonjama, nego Misa.

Posted
8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Dinamo je ozbiljan favorit, mnogo veci od 60:40. Doduse, za razliku od Partizana kojeg su oduvali, purgeri imaju kompleks od Zvezde, tako da moze glava da ih zajebe. Steta je sto ce te utakmice, ako ih uoste bude, pratiti toliki naboj jer su obe ekipe napadacki jace i moglo bi tu da bude lepog fudbala. Sad ce i nama i njima ovo drugo kolo da bude veci izazov jer, koliko god se treneri budu trudili, nema teorije da igracima taj potencijalni dvomec ne bude u glavi vec sada.

Posted

Da se ori sa tribina (i samo ovo celi mec)

• +1 2
Posted
1 minute ago, harper said:

Dinamo je ozbiljan favorit, mnogo veci od 60:40. Doduse, za razliku od Partizana kojeg su oduvali, purgeri imaju kompleks od Zvezde, tako da moze glava da ih zajebe. Steta je sto ce te utakmice, ako ih uoste bude, pratiti toliki naboj jer su obe ekipe napadacki jace i moglo bi tu da bude lepog fudbala. Sad ce i nama i njima ovo drugo kolo da bude veci izazov jer, koliko god se treneri budu trudili, nema teorije da igracima taj potencijalni dvomec ne bude u glavi vec sada.

Nas su oduvali jer smo u prelaznom roku prodali pola ekipe a oni imali Prosineckog,Simica,Cvitanovica.

Posted (edited)
7 minutes ago, Nikodije said:

ja 31. bio sam 18.11.1990 na severu kada je dinamo poslednji put gostovao na marakani. ko bi tad pomislio da ce morati da prodje 31 godina do njihovog sledeceg gostovanja. neverovatno kada kako su mi se kao klincu te utakmice urezivale u pamecenje. sa tog meca ne da pamtim samo rezultat i strelce i kada su padali golovi, nego cak pamtim kako je mile belodedic petom prebacio hermana medforda, kosarikanskog napadaca koji je igrao za dinamo. jedan od genijalnijih poteza koje sam video uzivo.

Dobro je da rezultat nije bio 5:2, čekao bi 52 godine. :D

Ja se iz nekog razloga bolje sjećam one utakmice iz 1989-90 kad je Dinamo dobio na penale. Pihi™ je, čini mi se, i tad ovjerio prečku.

Edited by ArleKino
Posted
2 minutes ago, ArleKino said:

Dobro je da rezultat nije bio 5:2, čekao bi 52 godine. :D

Ja se iz nekog razloga bolje sjećam one utakmice iz 1989-90 kad je Dinamo dobio na penale. Pihi™ je, čini mi se, i tad ovjerio prečku.

bilo je 5:2 cini mi se 86 ili 87, to je jedna od prvih utakmica na kojima sam bio :) ladara primao golove kroz uho, grlo i nos

Posted
1 minute ago, Cash said:

Nas su oduvali jer smo u prelaznom roku prodali pola ekipe a oni imali Prosineckog,Simica,Cvitanovica.

Dinamo je imao Tuđmanovu finansijsku potporu™. Prosinečki i Jeličić došli iz Seville, Jurčić trčao za sve njih, Marić, Viduka i Igor Cvitanović u napadu, na golu Ladić, u odbrani D.Šimić, Goca Jurić kao libero, sadašnji trener Krznar je za tu utakmicu prebačen na LCB kako bi Mujčin, ključni igrač u onih 5-0, dobio mjesto u prvih 11 na lijevom boku. Baš stravično dobar tim koji je patio od neefikasnosti, realno su trebali riješiti dvomeč još na JNA.

Posted

Tad je bina dao iz slobodnjaka gol. Dejo nije igrao mislim. Bio na zapadu. Ulaz 3, blok 4, red51, sedište 30

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...