Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Samo nas Dr Kon moze spasiti kazne, ali onda rizikuje revoluciju :D

Prvo da prodjemo Serif...

Posted

Dinamo Belupo 0:2?

Jos plici potok... :fantom:

Posted
4 minutes ago, MiddleClass said:

Dinamo Belupo 0:2?

Lako je Zvezdi. Neki klubovi igraju ligu sa nekakvom konkurencijom, igraju evropsko četvrtfinale i na to sve imaju igrače koji igraju nokaut-fazu na EP. Zvezda kant rilejt. :fantom:

• Tužno 1
Posted
3 minutes ago, ArleKino said:

Lako je Zvezdi. Neki klubovi igraju ligu sa nekakvom konkurencijom, igraju evropsko četvrtfinale i na to sve imaju igrače koji igraju nokaut-fazu na EP. Zvezda kant rilejt. :fantom:

Glupo je pisati ovakve stvari, posebno zato sto je dovoljno da se malo saceka pa cemo ionako da se izmerimo.

Uzgred, Partizan je jaca konkurencija od raspalog Hajduka i periodicnih Osijeka i Rijeke. Hrvatska ima nesto kompaktniju ligu ali nije to nesto za cim treba uzdisati kao za tesko dostiznim idealom. Igrala je Zvezda vec protiv tih hrvatskih mediokriteta i setala se bez znojenja.

Posted
1 hour ago, Mil@n said:

@harper nema te nešto na teniskim temama? 

Toliko mrzim kad sam u pravu da nemam volje da komentarisem turnir za koji smo svi unapred znali da ce se na njemu Novak pre ili kasnije raspasti kao biserna ogrlica. Sad ce mu biti mnogo teze da osvoji Njujork ali ko ga jebe. Sam pao, sam se ubio.

Posted
5 minutes ago, borris_ said:

Navijac CZ prica o mafijaskom preduzecu 😁

Ako se sastanu, bice to bratski susret.

Pa, ako ti je lakse da podneses da Dinamo bude mafijasko udruzenje time sto je i Zvezda tako nesto slicno, samo napred. Zvezda bar nije menjala ime u FK Kokarda ili FK Cetnik kao sto je to cinio ovaj znameniti i mnogo hvaljeni zagrebacki klub.

Posted

Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim...

• -1 1
Posted (edited)
5 minutes ago, harper said:

Pa, ako ti je lakse da podneses da Dinamo bude mafijasko udruzenje time sto je i Zvezda tako nesto slicno, samo napred. Zvezda bar nije menjala ime u FK Kokarda ili FK Cetnik kao sto je to cinio ovaj znameniti i mnogo hvaljeni zagrebacki klub.

Nije meni nista lakse, u ovom duelu neka pobjedi bolji. Nemam neke simpatije ni za jedan od ta dva kluba, imam rodjake koji navijaju i za jedan i za drugi, tako da cemo lijepo caskati i zafrkavati se i sa jednim isa drugim. Ako bih bas morao da biram, izabrao bih Stankovica jer vjerujem da ima dosta potencijala. 

A ti si poceo tu pricu o ustasko mafijaskom klubu.

Edited by borris_
Posted (edited)
12 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim...

Nemojmo sta? Dinamo je to sto jeste, Zvezda je to sto jeste, kome se to ne svidja trudi se da bude slep kod ociju. Sto se fudbalskih klasika tice, Zvezdi je Dinamo uvek bio manja stavka u odnosu na derbije s Hajdukom i narocito Partizanom. Bilo je dobrih utakmica ta dva kluba ali one nikada nisu proizvodile poseban takmicarski naboj. To sto se desilo na onoj cuvenoj utakmici nema veze s rivalitetom ta dva kluba koji objektivno sa Zvezdine strane nije postojao. Partizan da, Hajduk da, Dinamo mozda malo vise od Vojvodine ili Buducnosti iz Podgorice.

Edited by harper
  • +1 4
Posted
3 minutes ago, borris_ said:

Nije meni nista lakse, u ovom duelu neka pobjedi bolji. Nemam neke simpatije ni za jedan od ta dva kluba, imam rodjake koji navijaju i za jedan i za drugi, tako da cemo lijepo caskati i zafrkavati se i sa jednim isa drugim. Ako bih bas morao da biram, izabrao bih Stankovica jer vjerujem da ima dosta potencijala. 

A ti si poceo tu pricu o ustasko mafijaskom klubu.

Nisam ja nista poceo, samo sam napisao ono sto jeste. Kao sto i za Zvezdu pisem ono sto jeste. Dinamo ima i sudsku presudu da je je bio (i verovatno jos uvek jeste) mafijaski klub, njegova siva eminencija je u bekstvu od hrvatskih drzavnih organa. Nisam ja tu nista ni pocinjao ni zavrsavao, samo opisivao realnost koju svi znamo i svi smo je svesni. Kad se tako nesto ovde napise o Zvezdi i Partizanu niko se ne cima, niti treba da se cima, ne vidm zasto bi bilo zabranjeno pisati o Dinamovoj realnosti.

• +1 1
Posted

Boris, stari forumski ustasa :tongue:

@harper izgleda ustao na levu danas. Pominjati bilo koji klub u kriminalnom i nacionalistickom kontekstu kao navijac C. Zvezde jeste onako smesno da ne kazem nesto teze da me Harper ne masakrira na ovo prijatno sveze popodne. A stari sam cigan...

Posted
8 minutes ago, harper said:

Dinamo ima i sudsku presudu da je je bio (i verovatno jos uvek jeste) mafijaski klub, njegova siva eminencija je u bekstvu od hrvatskih drzavnih organa. 

Tehnikli spiking, Dinamo ima sudsku presudu da ga je siva eminencija oštetila za desetocifreni iznos. Nije se sudilo Dinamu kao pravnom licu nego Mamićima.

Posted
4 minutes ago, lo zingaro said:

Boris, stari forumski ustasa :tongue:

Ti si ljubomoran jer smo i dalje ispred vas po medaljama :fantom:

• Tužno 1
Posted

Dobro, Dzajka se pobrinuo da i mi imamo sudsku presudu :laugh:

Ma nema ovde neke razlike, 2 kluba kao jaje jajetu samo sto je Zvezda veci klub i ima vise duse od Dinama. Sve ostalo isti kurac, mafijaski klubovi kao i svi iz regiona, lozenje na srpstvo i hrvatstvo itd. 

Posted
1 minute ago, samo_opusteno said:

Dobro, Dzajka se pobrinuo da i mi imamo sudsku presudu :laugh:

Ma nema ovde neke razlike, 2 kluba kao jaje jajetu samo sto je Zvezda veci klub i ima vise duse od Dinama. Sve ostalo isti kurac, mafijaski klubovi kao i svi iz regiona, lozenje na srpstvo i hrvatstvo itd. 

S tim sto je Dzajka u odnosu na gosn Terzu i Vucicevu mafiju najobicniji kokosar. Ugradjivao se na klonjama na raspalom stadionu.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...