Milosh76 Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Dovoljno je da "spontano krene" neko skandiranje I cao Evropa...A morali smo nekad I sa njima.Doduse, oni da prodju Legiju prvo, a mi Serif...Prva u BG nije lose.
Aleksandar88 Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Meni ovo ekstra, može da bude jedan od decenijski važnih derbija zbog istorijskog rivalstva, dugog odsustva međusobnih mečeva i značaja meča. Ako uspemo da izbegnemo retardluk sa tribina koji bi i jedne i druge izbacio iz Evrope naravno.
harper lee Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Eto nama dvomeca bez publike ili visegodisnje kazne. 1
Mil@n Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Da su pametni i jedni i drugi samo decom da napune stadion. @harper nema te nešto na teniskim temama? 1
Milosh76 Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Ne Ako uspemo da izbegnemo retardluk sa tribina koji bi i jedne i druge izbacio iz Evrope naravno. Kako to da izvedemo? Dovoljno je par pijanih budala da krene skandiranje, a to ne mozes kontrolisati nikako.Bice cudo ako ne bude kazni.
elementary Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Znači Czv-Legia, ok žreb.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Hobbit slayer Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Znači, balkanski Old Firm Derbi... [emoji23]Sent from my HD1913 using Tapatalk
Boza_zvani_Pub Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 bas sranje sto je prvca kuci. mislim da ce legija proci.
Babu Bhatt Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 bas sranje sto je prvca kuci. mislim da ce legija proci.Tesko, Legija se bas namucila i sa Florom.Rekao bih da je Dinamo klasa iznad trenutno.
Ros Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 (edited) 5 minutes ago, Filozof manijak said: Osvetite nas, komšije samo da prodjemo dinamo. ako se usput jos i osvetimo, tim bolje Edited August 2, 2021 by Ros
samo_opusteno Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Just now, Boza_zvani_Pub said: bas sranje sto je prvca kuci. mislim da ce legija proci. Legija jedva prosla Floru a za vikend izgubili u prvenstvu 3-1 od nekih anonimusa, imaju mozda 20% sanse protiv Dinama. Gledao sam Dinamo sinoc protiv Rijeke, iako su kiksnuli video se kvalitet, mnogo brzih igraca koji mogu da igraju 1 na 1, napadaci znaju pametno da odigravaju, trkacki potentna ekipa. Ne prave slucajno te rezultate koje prave. Mislim da su nesto jaci od nas, najvise zato sto imaju dobre napadace i generalno nesto vise igraca koji se upustaju u prodore i prave razliku ali nije da smo bez sansi. Po meni bolje je sto je prva ovde, jedino je sranje sto sad Serif nikoga ne zanima a nije to uopste naivna ekipa. Nadam se da ce igraci izbeci pricu oko Dinama.
Milosh76 Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Info za sezonce..Sezonske karte važe za sve utakmice domaćeg prvenstva i za kvalifikacije za UEFA takmičenja, uključujući i plej-of kolo.Sezonci imaju pravo preče kupovine i popust od 30% na cenu svog paketa za grupnu fazu svih UEFA takmičenja za tribinu za koju je važeća sezonska karta (kupovina paketa na drugoj tribini ne uključuje popust). 1
ArleKino Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 24 minutes ago, Mil@n said: Da su pametni i jedni i drugi samo decom da napune stadion. Meni se čini da bi ovo bio prvi kandidat za "dis didnt ejdž uel"-post. Dinamo je ispao od Sheriffa 2010-11, dvaput 1-1 pa penali na Maksimiru. Sjećam se da je Volkov (ex-Partizan) tad igrao za Sheriff i dao gol u Zagrebu. Naredna dva duela je Dinamo lako riješio u svoju korist. 1-0 i 4-0 (2012-13), odnosno 1-0 i 3-0 (2013-14). Protiv Legije nisu igrali dosad. Dinamo dobiva Zvezdu u Beogradu 2-0, u revanšu 2-2.
Recommended Posts