Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Dovoljno je da "spontano krene" neko skandiranje I cao Evropa...

A morali smo nekad I sa njima.

Doduse, oni da prodju Legiju prvo, a mi Serif...

Prva u BG nije lose.

Posted

Meni ovo ekstra, može da bude jedan od decenijski važnih derbija zbog istorijskog rivalstva, dugog odsustva međusobnih mečeva i značaja meča. Ako uspemo da izbegnemo retardluk sa tribina koji bi i jedne i druge izbacio iz Evrope naravno.

Posted

Eto nama dvomeca bez publike ili visegodisnje kazne. 

• Haha 1
Posted

Da su pametni i jedni i drugi samo decom da napune stadion.

@harper nema te nešto na teniskim temama? 

• +1 1
Posted

Ne Ako uspemo da izbegnemo retardluk sa tribina koji bi i jedne i druge izbacio iz Evrope naravno.

Kako to da izvedemo? Dovoljno je par pijanih budala da krene skandiranje, a to ne mozes kontrolisati nikako.

Bice cudo ako ne bude kazni.
Posted

Dinamo 3 kola, 4 boda. Plitak potok!

• +1 1
Posted

Znači Czv-Legia, ok žreb.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Znači, balkanski Old Firm Derbi... [emoji23]

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Posted

bas sranje sto je prvca kuci. mislim da ce legija proci.

Posted

Osvetite nas, komšije :D

• Haha 1
Posted
Tesko, Legija se bas namucila i sa Florom.
Rekao bih da je Dinamo klasa iznad trenutno.
Posted (edited)
5 minutes ago, Filozof manijak said:

Osvetite nas, komšije :D

samo da prodjemo dinamo. ako se usput jos i osvetimo, tim bolje

Edited by Ros
Posted
Just now, Boza_zvani_Pub said:

Legija jedva prosla Floru a za vikend izgubili u prvenstvu 3-1 od nekih anonimusa, imaju mozda 20% sanse protiv Dinama. 

Gledao sam Dinamo sinoc protiv Rijeke, iako su kiksnuli video se kvalitet, mnogo brzih igraca koji mogu da igraju 1 na 1, napadaci znaju pametno da odigravaju, trkacki potentna ekipa. Ne prave slucajno te rezultate koje prave. Mislim da su nesto jaci od nas, najvise zato sto imaju dobre napadace i generalno nesto vise igraca koji se upustaju u prodore i prave razliku ali nije da smo bez sansi. Po meni bolje je sto je prva ovde, jedino je sranje sto sad Serif nikoga ne zanima a nije to uopste naivna ekipa. Nadam se da ce igraci izbeci pricu oko Dinama. 

Posted

Info za sezonce..

Sezonske karte važe za sve utakmice domaćeg prvenstva i za kvalifikacije za UEFA  takmičenja, uključujući i plej-of kolo.

Sezonci imaju pravo preče kupovine i popust od 30% na cenu svog paketa za grupnu fazu svih UEFA takmičenja za tribinu za koju je važeća sezonska karta (kupovina paketa na drugoj tribini ne uključuje popust).

• +1 1
Posted
24 minutes ago, Mil@n said:

Da su pametni i jedni i drugi samo decom da napune stadion.

Meni se čini da bi ovo bio prvi kandidat za "dis didnt ejdž uel"-post. :D

Dinamo je ispao od Sheriffa 2010-11, dvaput 1-1 pa penali na Maksimiru. Sjećam se da je Volkov (ex-Partizan) tad igrao za Sheriff i dao gol u Zagrebu. Naredna dva duela je Dinamo lako riješio u svoju korist. 1-0 i 4-0 (2012-13), odnosno 1-0 i 3-0 (2013-14). Protiv Legije nisu igrali dosad.

Dinamo dobiva Zvezdu u Beogradu 2-0, u revanšu 2-2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...