Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

Stankela počeo da jaše mamu sudije 😂

• Replies 8k
  • Views 387.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

Za manje od mesec dana postajem deda.  Moja snaja, Amerikanka, mu je vec kupila odelce pa se zna za koga ce da navija.

• darkonet
    darkonet

Jbt koliko je onaj Kanga jak Bravo Zvezdo Dupla kruna, dobio sam sina pre 2 nedelja pa je Zvezdina porodica jaca za jos jednog clana pa nema srecnijeg od mene sada Bravo momci, bravo sv

• Dimitrije
    Dimitrije

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

Posted Images

Više sreće nego pameti

Cist faul nad Kangom jbg.

Stvarno je bio faul kao kuca nad Kangom, ali mi nije jasno kako moze lazni mister ovako socno da psuje sudiju i prodje samo sa zutim?

Uzasni smo posle gola

Uzasni smo posle gola
Bili smo užasni i pre.

Posle smo bar imali onu šansu iz kornera

Ne moze bez seljakluka i napusavanja da prodje nijedan derbi. Kakav je luksuz imati majstora poput Kataija u klubu, jednim potezom je mozda resio mec.

Katai za selektora

Sad Krsticic umesto Kange, dobice crveni dileja a treba i blok

Vlado Georgiev ocajno sudi

• Author

Ja se uopste ne plasim.

16 minutes ago, assignment said:

Stankela počeo da jaše mamu sudije 😂

Pa kad saplitanje s ledja nije faul...

7 minutes ago, Bogotac said:

Uzasni smo posle gola

Sve je bilo uzasno ovde sem Kataijeve majstorije, a najcrnje je sto je Stankovic sasvim sigurno prezadovoljan igrom i svojom genijalnom postavkom.

Ovi su toliko užasni da ja ne vidim na koje ludilo možemo ispustiti prednost. 

1 minute ago, John Coltrane said:

Ovi su toliko užasni da ja ne vidim na koje ludilo možemo ispustiti prednost. 

Recimo mogao je da svira penal za glupost Srnica nad Rikarodom. Okliznuo se i oborio Rikarda...

Koliko uzasan nivo fudbala... gledam onog Lazara Markovica, kapiten jbt, taj ne bi mogao ispred moje zgrade da igra. Nego, sta Katai treba uradi da ga Piksi pozove u reprezentaciju?

Edited by JohnnyD

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout