Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ali, Terzic koji posle neresene utakmice mrtav hladan izjavljuje da je Zvezda bolja od Partizana za nekoliko klasa. Nije realno ono sto se videlo na terenu, realno je samo sta ta protuva misli i izjavljuje. Ono sto nam je svakako bilo najpotrebnije od "prvog operativca kluba" je da posle derbija u kojem smo se izvukli zahvaljujuci nesposobnosti Partizanovog bonusa da gurne loptu u prazan gol uljuljkuje igrace u neki mit o njihovoj klasi. Budala.

• Hvala 1
Posted

Sumnjam da igraci i strucni stab mnogo haju za Terziceve ocene o kvalitetu igrackog kadra i sportskih rezultata.  Kao sto sumnjam da mnogo ljudi u klubu ozbiljno uzima Terziceve traktate o "uspesnom" poslovanju kluba i o klupskim finansijama.  On je na celo kluba doveden od ljudi mocnijih od sebe i bice uklonjen kada naidje period rezultatskog posta i kada klupski dugovi i poslovanje ponovo postanu glavna tema u vezi FKCZ.  Da je uspesan rukovodilac kao sto misli i tvrdi da jeste, Terzic bi pod hitno morao da potrazi novog sponzora jer je vrlo moguce da Gasprom u skorijoj buducnosti povuce svoje sponzorstvo.

Posted

Nema sta Gasprom da povlaci, prosto u junu 2022 istice ugovor o sponzorstvu i to je to. To je za 2 i po meseca.

Posted

SK1 dokumentarac o Panati 1971.

Posted

Naravno da ce se produžiti sponzorstvo sa Gazpromom, otkud to da neće? 

3 hours ago, Dimitrije said:

Sumnjam da igraci i strucni stab mnogo haju za Terziceve ocene o kvalitetu igrackog kadra i sportskih rezultata.  Kao sto sumnjam da mnogo ljudi u klubu ozbiljno uzima Terziceve traktate o "uspesnom" poslovanju kluba i o klupskim finansijama.  On je na celo kluba doveden od ljudi mocnijih od sebe i bice uklonjen kada naidje period rezultatskog posta i kada klupski dugovi i poslovanje ponovo postanu glavna tema u vezi FKCZ.  Da je uspesan rukovodilac kao sto misli i tvrdi da jeste, Terzic bi pod hitno morao da potrazi novog sponzora jer je vrlo moguce da Gasprom u skorijoj buducnosti povuce svoje sponzorstvo.

Posted

@harper

Naravno da Terzić baljezga, kao i uvek uostalom, ali Zvezda jeste bolja od Partizana. Istina, ne za nekoliko klasa. Ne možemo reći da smo se juče izvukli samo zato što njihov bonus ne ume da ubaci loptu u prazan gol, prosto jer je bio 30. minut. Sve i da je Terzić (kakva ironija) dao taj gol ostalo je da se igra još sat vremena, ko zna šta bi se pod tim okolnostima desilo do kraja. Izjave iz komsijskog tabora su neverovatne, na tragu one Loline o zaključavanju Marakane. Bili su agresivniji u 1. poluvremenu i stvorili tu šansu i to je otprilike sve. Uostalom, njima je igrala isključivo pobeda, a u poslednjih 20 minita maltene nisu prešli pola. Toliko o dominaciji i ne znam kako kvalitetnoj partiji. 

Posted
48 minutes ago, marez said:

Naravno da ce se produžiti sponzorstvo sa Gazpromom, otkud to da neće? 

Mozda Gazprom ne produzi sponzorstvo zbog politike.

Posted
45 minutes ago, fandorin said:

@harper

Naravno da Terzić baljezga, kao i uvek uostalom, ali Zvezda jeste bolja od Partizana. Istina, ne za nekoliko klasa. Ne možemo reći da smo se juče izvukli samo zato što njihov bonus ne ume da ubaci loptu u prazan gol, prosto jer je bio 30. minut. Sve i da je Terzić (kakva ironija) dao taj gol ostalo je da se igra još sat vremena, ko zna šta bi se pod tim okolnostima desilo do kraja. Izjave iz komsijskog tabora su neverovatne, na tragu one Loline o zaključavanju Marakane. Bili su agresivniji u 1. poluvremenu i stvorili tu šansu i to je otprilike sve. Uostalom, njima je igrala isključivo pobeda, a u poslednjih 20 minita maltene nisu prešli pola. Toliko o dominaciji i ne znam kako kvalitetnoj partiji. 

Ako je bolja onda je jos poraznije za nas to sto juce nismo pokazali da smo bolji. Tim pre bi bolje bilo Terzicu da zacepi i da se ne blamira.

Sto se izvlacenja tice, svi znamo sta se obicno desava u derbiju kad neka ekipa povede. Mozda bismo izjednacili a mozda i ne, tesko da bismo preokrenuli. Ja se skoro vise i ne secam derbija koji je neka od ove dve ekipe izgubila kad prva povede.

Posted

Dakle slažemo se, ne znamo šta bi bilo do kraja, možda bi zaista i izgubili, ali je očigledno apsurdno reći da je Terzić promašio šansu vrednu titule, što je u svom logoreičnom nastupu ispalio Stanojević na pressu. Ovde se valja podsetiti da je u poslednjih 6 prvenstvenih derbija na kojima je prvi poveo, Partizan pobedio samo u jednom, što implicira da nije tako mala verovatnoća da Zvezda izjednači, što joj je, podsećam, u ovoj situaciji prihvatljiva opcija. Zvezda je na prošlom derbiju bila znacajno bolja, pa se sad valjda smatra normalnim da to radi svaki put. A to nije baš jednostavno i ne znam koja je to generacija u istoriji (koju ja pamtim) uradila. 

Moj prethodni post se pre svega odnosio na utisak koji provejava da je Partizan sinoć uradio bogznašta. Pa nije. Zvezda jeste bila očajna, ali je došla do cilja i ja kao navijač naravno da nisam zadovoljan, ali ne mislim da od toga treba praviti neku tragediju i Stankoviću prišivati etiketu večnog kukavičluka i luzeraja (ovo nije upućeno direktno tebi, znam da nisi ti to pisao).

• +1 1
Posted (edited)
2 hours ago, harper said:

Ako je bolja onda je jos poraznije za nas to sto juce nismo pokazali da smo bolji. Tim pre bi bolje bilo Terzicu da zacepi i da se ne blamira.

Sto se izvlacenja tice, svi znamo sta se obicno desava u derbiju kad neka ekipa povede. Mozda bismo izjednacili a mozda i ne, tesko da bismo preokrenuli. Ja se skoro vise i ne secam derbija koji je neka od ove dve ekipe izgubila kad prva povede.

Jucerasnji derbi je bio potpuno opravdan rezultatom - ne jedna, nego 2 nule... 

Zvezda jeste kvalitetniji tim od Partizana, ali u tim utkamicama se retko igra fudbal. Od uvertire i kukanja na sudije, strane sile i zavere, preko nekih divljackih startova pojedinaca koji se ne seku na startu, pa do samog kraja i epskih izjava na konferencijama za stampu, za fudbal ostane malo vremena... 

Partizan je juce vise zeleo pobedu, imao tu jednu sansu i to je bukvlano sve sto smo videli. Pride i ta sansa je bila dobra situacija, i nista vise od toga...

Sto se Zvezde tice, kada igramo protiv Partizana, moramo da napadnemo, a ne da dozvolimo da nas prebiju na sredini. Nase najace oruzje je tandem Katai - Ivanic potpomognut Rodicem, a mi smo njih dvojicu razdvojili. Alternativa je da Kanga odigra maestralno, a coveku je onaj iz TSCa umalo polomio nogu pre 10 dana, tako da je tesko bilo ocekivati da ce biti onakav kakav treba da bude. Na sve to se nadovezao Sanogo, koga su na samom pocetku odvalili kako ga niko nije odvalio i on se pogubio.  Delovalo mi je da samo ceka da nekoga izlomi i da se na to koncetrisao, pa je iz toga proizasao kiks za tu najbolju sansu... Najgori njegov mec. 

I ja mislim da bi se utakmica otvorila da je Partizan poveo tada, jer verujem da bi Stankovic vrlo brzo uveo npr Bena umesto Srnica i vratio Mirka u sredinu, sto bi poprilicno promenilo fozionomiju nase igre. Cudi me samo da nije gurnuo Paju od starta jer u ovoj formaciji gde se ocekuje sidras nema puno smisla da igra Ohi koji to nije. Zato je i izgledao kriminalno.. 

Inace, Terzicevo kukanje na izbor Jovanovica je sramotno, tim pre ako se pogleda kako je odsudio prethodni derbi. Realno i sinoc je dobro odradio posao, mada mislim da bi bile bolje utkamice kada bi na pocetku malo vise mahao kartonima. Ovako je bilo dosta bas grubih startova, ali i prigovora sa svih strana. Rikardo je npr vise gledao kako da dotrci do njega gde god da svira ili ne svira faul i da mu nesto kenja, nego da gleda kako da se postravi ka golu. 

U svakom slucaju, uzasan derbi. Za razliku od prethodnog derbija, gde je bila normalna atmosfera na istoku, ovog puta se nakupilo nekih majmuna koji su jos pre pocetak meca pokusavali da probiju obezbedjenje da se obracunavaju valjda sa slicnim majmunima, samo sto tih slicnih nije bilo na istoku sa nase strane. Vidim da su se posle makljali masovno negde u gradu. 

Edited by adasevic
Posted

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/ohi-ozbiljno-trosi-kredit-zvezda-sigurno-dovodi-spica-drugacijeg-profila/417886

Ohi Omoidžuanfo je došao u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač, ima godišnja primanja od 420.000 evra i ne spada u grupu najplaćenijih igrača. Delovalo je da je sportski sektor sa njim pogodio u centar mete, obzirom da je u mečevima Superlige lako postizao golove i koristio zicere. Međutim, u poslednje vreme u sportskom sektoru Crvene zvezde preovladava mišljenje da je srpskom šampionu potreban napadač drugačijeg profila, znatno pokretljiviji od Ohija, koji će biti od veće koristi timu u jakim evropskim mečevima. Primera radi, Norvežanin je ostao bez učinka u dvomeču protiv Glazgov Rendžersa, kada je promašio dobru šansu na Ajbroksu, potom u Beogradu neuspešno asistirao Milanu Pavkovu početkom drugog poluvremena.

• Haha 1
Posted

Naravno, on je kriv sto Pavkov nije dao gol. :frust:

• +1 5
Posted

brate mili vi bi i Halanda "pokvarili"

nastavlja se saga "Kada će Zvezda naći odgovarajućeg špica i zašto takav ne postoji"

• +1 2
Posted

Neuspešno asistirao. E sad sam video sve moguće akrobacije. Mogu misliti šta bi bilo da su obrnute uloge u toj akciji. Još par utakmica i biće vapaja oko naše dece ili bar nekog najboljeg mladog igrača iz CG

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...