Dankan Ajdaho Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 1 hour ago, Bogotac said: Kazi jednom Stankovicu,budi covek,lose smo odigrali,i tako dalje,nismo sansu napravili. Jbt,sta prica,o nekim fantomskim kontranapadima. I zadovoljan celom pricom.Ma idi. "Ovako se osvajaju titule." Ponovio je to dva puta, istim rečima.
Ted Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 9 minutes ago, Dankan Ajdaho said: "Ovako se osvajaju titule." Ponovio je to dva puta, istim rečima. tako kako se osvajaju, toliko i vrede
pantelia Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 5 minutes ago, harper said: Ma, popularno je misljenje po forumima da se forumasi u sve sportove razumeju bolje od trenera ali treneri obicno znaju malo vise. Na nekom forumu sam pre par meseci procitao nekog veseljaka koji je objasnjavao sta sve Zeljko Obradovic pogresno radi i koliko je propao kao trener. Ako o njemu moze tako da se pise zasto ne bi i o Dejanu Stankovicu, koji nema ni k od Zeljkove karijere. Citas i smejes se, sta ces drugo. Ma nemam ja dilemu da Srnic radi 100% svaki trening. Nemam ja nista protiv njega, ali on bi bio idealan da igraci mogu da se menjaju kao u rukometu, da igra samo odbranu. Bas je strasno gledati kada je lopta kod njega. Muci se sa najosnovnijim prijemom i pasom. Kompenzovace on to ponekom prekinutom kontrom kao danas, i izginuce na terenu, ali je pitanje sta smo sve do sada izgubili time sto na mestu centralnog veznog ne igra neko ko ume da posalje pas duzi od 3 metra. Na stranu sto Srnic to do pre godinu dana nije ni igrao, bio je krilni igrac. Svojevremeno je Terzic rekao (misleci na Bakulu Jovicica) da Zvezda raste kao klub i da smo neke igrace prerasli. Ne znam kako nam onda svaku bitniju utakmicu igra covek koji zmuri kad sutira. 1
marez Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Srnic odrađuje posao, ovaj derbi uz Erakovica najbolji na terenu, prošli derbi isto dobar. Mislim da treba da počne da se prica o Ohiju i njegovoj igri i ulogi.
Dimitrije Posted April 16, 2022 Author Posted April 16, 2022 10 minutes ago, Ted said: tako kako se osvajaju, toliko i vrede Vrede taman toliko da pruzaju priliku da se igraju UEFA takmicenja. Zvezda je od tih takmicenja imala puno koristi u poslednjih 4-5 godina jer je igrala utakmice protiv timova koji igraju dobar fudbal i ponesto od toga naucila.
harper lee Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 6 minutes ago, marez said: Srnic odrađuje posao, ovaj derbi uz Erakovica najbolji na terenu, prošli derbi isto dobar. Mislim da treba da počne da se prica o Ohiju i njegovoj igri i ulogi. Mislim da ne treba, svaki put kad krene pojedinacno da se prica o igracu posle jedne ili dve utakmice to se obicno zavrsi teskim lupetanjima. Igraci ulaze u formu i izlaze iz nje, to je normalno u sportu.
Dimitrije Posted April 16, 2022 Author Posted April 16, 2022 12 minutes ago, marez said: Srnic odrađuje posao, ovaj derbi uz Erakovica najbolji na terenu, prošli derbi isto dobar. Mislim da treba da počne da se prica o Ohiju i njegovoj igri i ulogi. Ohi je vrlo dobro zapoceo u Zvezdi i na pripremama i na pocetku sezone redovno je postizao golove. Zatim je naisao post. Ali ni Pavkov, isto tako, ne postize golove. To mozda ukazuje da nacin na koji Zvezda igra u poslednjih mesec dana ne pogoduje mnogo klasicnim spicevima u smislu postizanja golova (ne dobijaju puno lopti, nema mnogo centarsuteva) ali da pogoduje ostalim navalnim igracima (Katai, Beni i Ivanic) koji su se raspucali, jednim delom i zato sto im spicevi to omogucavaju jer je paznja protivnickih odbrambenih igraca usmerena na spiceve.
Filozof manijak Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Zaboravljate da je Ohiju ovo 3.polusezona za redom ove sezone (kakva konstrukcija) Nije ni čudo što nije u formi. 1
harper lee Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 19 minutes ago, Filozof manijak said: Zaboravljate da je Ohiju ovo 3.polusezona za redom ove sezone (kakva konstrukcija) Nije ni čudo što nije u formi. Malo je ispao iz forme a malo ima i do toga da igramo fudbal koji ne pogoduje klasicnim napadacima jer se obicno traze neka resenja kroz utrcavanja, pas i povratne lopte. Nije slucajno sto nama nijedan centarfor kojeg smo doveli vec posle par utakmica pocne da trokira ali zato ovi igraci iz drugog plana ubace po 15-20 golova u sezoni. Pomoglo bi i kad bi Katai hteo nekom da doda loptu i kad moze a ne samo kad mora. Nama vec godinama najstabilniju napadacku produkciju ima Ben jer je nacrtan za napadaca koji daje golove iz drugog plana i nicijih lopti.
hrkljush boys_2 Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Da smo igrali protiv nekog ozbiljnog, pa da i razumijem zašto ljudi pokušavaju da elaboriraju razloge igranja tupadžije 55, ali igrati protiv Jojića, Zdjelara, Jevtovića, Vujačića, Miljkovića, Uroševića, sa nekim ko ''čuva leđa Kataiju'' je bespredmetno. Sam Stanković je u pp razjebao osovinu Rodić - Ivanić - Kati, prebacivanjem Kataija desno i sa Rodićevim zadacima da pređe centar samo na poluvremenu na putu u svlačionicu. Igrao je taj ''trkač'' i protiv Glazogova pa je bio najgori, u revanšu nije i gle čuda pobijedili smo. Na stranu i taj dunster, taktika baloniranja je sramna, čovjek za dvije godine ne može igraditi pas igru i onda nam špic kriv. Kad ih napadaš smisleno, kroz pas igru, onda i ne treba neko ko će pokrivati Kataija, jer onda protivnici ganjaju njega. Ma sranje od fudbala i to ono meko. 1
Bright Billy Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Mi smo dosta fizicki spremniji od njih, to je jedna od rethih stvari koja mi se svidela u ovoj utakmici... 1
Ratamahatta Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 6 hours ago, Milosh76 said: Stanojevic je za 5 minuta KZS, promenio vise "lica" nego Vucic kad se obraca naciji. Sizojevic. 1
Moća Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Ipak smo odigrali na nulu. Sranje.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1
Bright Billy Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Bikini: Dobio je 15 od 17 duela i osvojio 14 lopti. U očima upada podatak da je Eraković imao 28 uspešnih defanzivnih akcija. 1
harper lee Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 9 minutes ago, Bright Billy said: Bikini: Dobio je 15 od 17 duela i osvojio 14 lopti. U očima upada podatak da je Eraković imao 28 uspešnih defanzivnih akcija. I kiks koji je napravio Partizanu jednu od ukupno dve sanse koje su imali. Erakovic sasvim lepo napreduje i postaje dobar igrac, samo mora da eliminise sklonost ka teskim kiksevima tako sto ce da podigne koncentraciju i izbegava komplikovane kretnje i dodavanja. Ima pred sobom primer onog mucenog Maksimovica koji je u teoriji fenomenalan stoper ali mozes sat po njemu da navijes da ce u odredjenom vremenskom intervalu da napravi po jedan potpuno bizaran kiks kakav se retko vidja i na parkingu ispred zgrade a kamoli od profesionalnog fudbalera. 1
Recommended Posts