Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Srnic krunisao dobru partiju. Motika gol, što je najvažnije. Katai u odličnoj formi, taman pred derbi. Šteta što smo primili gol. Sad ide najbitniji derbi u sezoni. 

Posted
2 minutes ago, MiddleClass said:

4:1 kraj

Za 7 dana derbi na Marakani :)

U subotu je derbi u 18h. A košarka u 21h u Morači. 

• +1 1
Posted

Da ne izgubimo u subotu, i titulica je jako blizu

• +1 1
Posted

Moramo pobediti kao da je -2, a ne +2

• +1 1
Posted

Dva boda prednosti? Ben na klupu, Srnic u prvih 11 :deki:

• +1 2
Posted

16. april - Crvena zvezda - Partizan

20. april - TSC - Crvena zvezda

27. april - Crvena zvezda - Čukarički

1. maj  - Vojvodina/Napredak/Mladost/Radnik - Crvena zvezda

7. maj - Crvena zvezda - Radnički Niš

14. maj - Vojvodina/Napredak/Mladost/Radnik - Crvena zvezda

21. maj - Crvena zvezda - Voždovac

Posted (edited)
12 hours ago, renne said:

Da ne izgubimo u subotu, i titulica je jako blizu

da sam na vašem mestu napao bih, kao Rangers što ste napali

to bi vam donelo gotovo izvesno pobedu, moguće i ubedljivu pošto je protivnik dosta slabiji od Rangersa, i kraj priče. a moglo bi da bude i efektno, umesto nekog muljanja sa 0-0 i posle igranja na nož do kraja

mi smo na prethodnom derbiju imali šanse da pobedom faktički završimo priču. sad vi imate istu situaciju. moja logika je, ako imaš utakmicu u kojoj možeš da rešiš sezonu, izgini da tako i bude

Edited by Ted
  • +1 2
Posted

Mislim i da ćemo napasti, da se neće ići u kalkulaciju

Posted

Ne znam zašto, ali zazirem od ovog derbija. Nadam se da će ih Deku psihički pripremiti kako treba.

Posted

Ја зазирем од сваког дербија, још од 1988. када сам био сигуран да их добијамо у четвртфиналу купа...

Posted

Mene vise brine da ce Deki da sprovede Rendzersovu taktiku iz Beograda nego sto ce da napadne. Ima aktivan rezultat, bodovnu prednost, Srnu vojnika, to je to, tu smo svi.

A najvise bi voleo da ponovimo prvo poluvreme proslog derbija kroz celu utakmicu i da ih pregazimo

• +1 2
Posted

Kada mi svaki derbi bio svima da se ide na pobedu, bez kalkulacija, to bi bio dobar fudbal ma kakav rezultat meni bio drag. Jebi ga. Nadam se da će biti kao prethodni. Osim što neću pevati po Džakarti noć pre i u Lanterni par sati pred utakmicu.

• +1 1
Posted

Kada je to Stankovic promovisao Rendzersovu taktiku, niski blok, valjanje isl. anti-fudbal?  Koliko mene secanje sluzi, do sada nije.  Bilo je jakih evropskih utakmica gde je Zvezda u toku utakmice bila primorana da se brani jer je protivnik svojim kvalitetom primorao, ali samo u pojedinim delovima utakmice (u Bragi i u Mitjilandu) ili da cuva povoljan rezultat u poslednjih 10-15 min utakmice jer je igrala desetkovana (Ludogorec).  Ali destruktivni i bunkeraski fudbal Zvezda pod Stankovicem do sada nije igrala.  Ako vi imate informacije iz kluba da ce tako da igra protiv Partizana sledeceg vikenda, onda ste verovatno u pravu.  U protivnom, izmisljate.

• +1 1
Posted
8 hours ago, renne said:

Mislim i da ćemo napasti, da se neće ići u kalkulaciju

Nema od toga ništa. Na nulu pa šta bude.  Samo je u onoj neobaveznoj utakmici protiv Glazgova ovaj igrao ofanzivno.

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...