Ratamahatta Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Sad znamo kako je Salcburgu i Napoliju bilo onomad. 1
assignment Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 2 minutes ago, levi said: morao je da zameni Pićinija čim se povredio u 1. pol, ili bar na poluvremenu, ne bi primili gol. sve drugo je slobodno uverenje, ali ne možeš da igraš sa povređenim igračem ovakvu utakicu, i da te ne kazne Pa na poluvremenu, sem ako ga je pitao a ovaj rekao "mogu", krenuo naglo u sprint i tako.. Dešava se to, ali retko da protivnik toliko profituje direktno golom...
kralj Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Zadnja loza ne moze nikako u ovakvim situacijama na dobro da izadje. Mada sumnjam da bi ga stigao, brz je Kent ko metak. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
renne Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Just now, Bright Billy said: Steta sto ispadosmo od ovih klosara... vaistinu klošari 1
red star forever Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Kakvi su utisci do sada o Ohiju? Možda sam pod utiskom večerašnje utakmice, ali mislim da sam očekivao više.
Ratamahatta Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Dao gol za titulu jbg. Videcemo koliko ce jos spakovati po livadama. Meni je dosta bolji od Pavkova, izvlaci se na krilo, ucestvuje u igri, brzi je, trci vise, ima bolji osecaj i za prostor i za pas. Summa summarum: da valja, igr'o bi za Brajton. 3
pantelia Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 13 minutes ago, kralj said: Zadnja loza ne moze nikako u ovakvim situacijama na dobro da izadje. Mada sumnjam da bi ga stigao, brz je Kent ko metak. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Meni je greska sto je izasao tako visoko na njega. Sta ce on na 70 metara da igra presing na Kentu?
Popular Post harper lee Posted March 17, 2022 Popular Post Posted March 17, 2022 Jebi ga, nema se mnogo sta zameriti timu osim realizacije. Odigrali smo dve egal utakmice, odlucili su detalji o kojima nasi najbolji igraci ne vode racuna pa zato igraju u Zvezdi a ne u nekom bogatijem klubu. Taktika sa Pavkovom je upalila sto se prostora tice, odvukao je prvog stopera Rendzersa na sebe i dao Ohiju, Ivanicu i Kataiju dosta prostora, ali nas je njegov balvanizam kostao dva sigurna gola koje nije dao jer je balvan. Ohi mu je proizveo dva zicera, prvi je promasio zato sto ne zna da igra na drugu loptu i pokusao je da sutne iz situacije u kojoj nije imao sut umesto da je samo fintirao i prebacio na levu, drugi je promasio jer nije ni krenuo na loptu a imao je prazan gol ispred sebe. Ostalo je poskidao MekGregor na kvalitet i iskustvo, igracima se tu nema mnogo sta zameriti. Katai nas je upropastio na obe utakmice. Steta sto Stankovic nije imao muda da ga u obe utakmice izvede na poluvremenu jer posle onog fijaska u 20 minuta prve utakmice on mentalno nije bio sposoban za ovaj dvomec. No, u pitanju je mentalitet koji je odvojio Kataija od mocne karijere, znali smo odavno da je on majstor malih utakmica ali da u velikim utakmicama psihicki brzo potone kad shvati da ne moze da pravi prednost onako kako je navikao. Jeste on dva puta bio u malom ofsajdu pa su mu dva gola ponistena ali ozbiljan igrac vodi racuna o tome kako se krece u odnosu na odbranu, narocito kad ulazi iz drugog plana. Bukvalno nas je taj njegov nedostatak, koji je posle proizveo i promaseni penal, kostao prolaza. Sve u svemu, ono sto me je malo iznenadilo je da Rendzers nije uopste bolji tim od Zvezde, sto znaci da smo tu negde stabilni u drugoj fudbalskoj ligi. Ovaj tim uz par detalja i jednu ili dve izmene je sasvim kompetentan da igra ozbiljan fudbal. Ocigledno je da i Stankovic to zna jer smo u zimskom prelaznom roku gadjali tacno ono sto nam nedostaje. Doveli smo odlicnog desnog beka, doveli smo veoma dobrog centarfora, hteli smo i jednog fizicki dominantnog stopera pored Dragovica da se krlja sa napadacima i jednog snaznog i brzog zadnjeg veznog da ne moramo vise da gledamo Srnica u nekim taktickim varijantama. Na leto treba to da zavrsimo i rascistimo malo roster, imamo sasvim dovoljno klinaca da upadnu u tim sledece sezone kao alternativa prvom timu. Ja zadovoljan. Rekao sam prijatelju pre utakmice da ocekujem da cemo pritisnuti, dati rani gol, a onda primiti neki supacki gol i da ce se zavrsiti 1:1. Mi smo napravili vise od toga zahvaljujuci Falku i Benu, pokupili smo jos neke bodove za koeficijent i to je to. 10
harper lee Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 1 minute ago, pantelia said: Meni je greska sto je izasao tako visoko na njega. Sta ce on na 70 metara da igra presing na Kentu? Ispao je Erakovic jer je gledao igraca a ne loptu, Morales mu je prodao klasicnu foru. Mi smo nesto morali da rizikujemo zbog rezultata iz prve utakmice i imali smo sasvim dovoljno prilika da nam taj gol ne smeta previse. Uzgred, Erakovic je danas bio bolji stoper od Dragovica, sto sam mislio da necu reci u zivotu. 4
kralj Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 3 minutes ago, pantelia said: Meni je greska sto je izasao tako visoko na njega. Sta ce on na 70 metara da igra presing na Kentu? Igrali smo sa zadnjom linijom na 40m. Ako tako gledaš veća je greška Erakovića koji je osiguranje, ali to je rizik koji smo preuzeli. Ovi mučenici nisu uspeli da odigraju dve krštene kontre iako su mogli da imaju 3 na 3 posle dva najprostija dodavanja
pantelia Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 5 minutes ago, harper said: Ispao je Erakovic jer je gledao igraca a ne loptu, Morales mu je prodao klasicnu foru. Mi smo nesto morali da rizikujemo zbog rezultata iz prve utakmice i imali smo sasvim dovoljno prilika da nam taj gol ne smeta previse. Uzgred, Erakovic je danas bio bolji stoper od Dragovica, sto sam mislio da necu reci u zivotu. 3 minutes ago, kralj said: Igrali smo sa zadnjom linijom na 40m. Ako tako gledaš veća je greška Erakovića koji je osiguranje, ali to je rizik koji smo preuzeli. Ovi mučenici nisu uspeli da odigraju dve krštene kontre iako su mogli da imaju 3 na 3 posle dva najprostija dodavanja Kent je primio loptu skroz uz aut liniju na nekih 70 metara od Zvezdinog gola, dakle ne u nekoj preopasnoj poziciji. Picini mu je prisao, ali niti ga je napao da mu uzme loptu/da ga skrlja, vec se stao na 2 metra pored njega i krenuo da trci unazad kako Kent krece ka golu. Iz aviona se vidcelo da sledi dupli pas pri kome je Kent brzi 3 puta i lagano ostavlja Picinija, cak i da se ovaj nije povredio. Veovatno je i Erakovic zasrao kao sto kazete, ja sam primetio ovo. Naravno, lako je kenjati odavde, samo mi je ovo bas upalo u oci. Nema se sta zameriti timu stvarno.
Ratamahatta Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Ovo je prva prolecna pobeda u Beogradu jos od Drezdena. 6
Recommended Posts