Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

Bravo Zvezdo

Hvala igračima

Hvala Dekiju na svemu u ovoj sezoni

A ovim smaračima i foliratnima želim da ih Seltik uništava jedno deset godina za redom, minimum

Bravo Zvezdo
Hvala igračima
Hvala Dekiju na svemu u ovoj sezoni
Kad osvojimo titulu bice hvala za sezonu.

Za Evropu :ziga:
  • Author

Ipak pobeda.  Za 1/4 finale nemamo jos potreban kvalitet jer gubimo od tima sa koji smo egal ili cak nesto bolji.

Na kraju mi pet žutih

Erakovic je odlican.

greh sto smo ispali.

nadam se da smo sad konacno isplatili augentalera

Jedan od bolje odigranih dvomeča u poslednjih par godina. Malo smo i ispucali sreću pre (malo više i na utakmicama i u žrebu), fali tu još svašta ali sasvim korektno, nema tu nekih velikih primedbi na obe utakmice.

Jbg, steta. Uzecemo duplu opet. :cool:

Falko je Stefan Babovic. 

Zao mi Ivanica, 2 godine vec najbolji igrac, izgubio je zivce u drugom poluvremenu od svega. 

Iskorištavanje zicera ipak spada u taj sveukupni paket zvan "kvalitet", i toga nam očigledno nedostaje.
Dobili su nas na glupost Srnica, dva prekida, povredu Picinija. Za to vreme mi smo bili tri puta u ofsajdu, promasili penal, dozvolili da 1/8 finala evro takmicenja igra 1 Milan Pavkov i promasili 5 do 8 mrtvih sansi.
Mnogo je to gluposti da bi se proslo dalje cak i protiv prosecnog Rangersa.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Pobeda je pobeda. Ali Deki je izgubio tekmu, Ben je morao umesto Pavkova na poluvremenu.

Jbt, Ljubinko je kao neki trener. Kakav generator opštih mesta i epskih fraza iz JSL Sporta sa kraja 80-ih.

Just now, kralj said:

Jbt, Ljubinko je kao neki trener. Kakav generator opštih mesta i epskih fraza iz JSL Sporta sa kraja 80-ih.

On je i kod maticara kad se zenio: da li uzimate... 'pa dobro, sigurno da...'

IMG_20220317_205350.thumb.jpg.0da9ba95e0d4a1bdf0fa16ac30b9a8a5.jpg

morao je da zameni Pićinija čim se povredio u 1. pol, ili bar na poluvremenu, ne bi primili gol. sve drugo je slobodno uverenje, ali ne možeš da igraš sa povređenim igračem ovakvu utakicu, i da te ne kazne

Guest
This topic is now closed to further replies.