Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

I Barseloni su izvukli 0-0, retko smrdljiva ekipa, negledljivija od Milojeve. Mekgregor, Haton, Kueljar, Papac, Hemdani, Brodfut, Vitaker, Ferguson, Kuzan, Bizli, Darsevil, Bojd, Novo... Jbg. 

Secam se da su u polufinalu kupa UEFA izbacili Fiorentinu na penale u gostima, i tad sam se iznervirao, cele sezone sam navijao da dobiju batine. Benzema ih je smrvio nekim het-trikom u Glazgovu ako se dobro secam i izbacio iz LS u zadnjem kolu. 

Posted

Sve u svemu, treba ih pobediti 4-0...

• +1 2
Posted

Udario sad malo Stanojević po Zvezdi

Posted
2 minutes ago, renne said:

opa. ko bi rekao?! 

Posted

Klasicno lupetanje gluposti iskompleksiranog neshvacemog genija.

Samo kuka i place... Na vreme je krenuo, kao i svake sezone.

Posted
1 hour ago, renne said:

ne znam sta je on rekao, ali ja cu reci da mi je taj covek jedna od odvratnijih pojava u srpskom fudbalu. 

• +1 2
Posted

Stanojevic nije Mr. Charming, svakako ne u ocima zvezdasa.  Medjutim, on je vrlo dobar trener koji je od Partizanaovog tima sa ne bas velikim igrackim kvalitetom uspeo da napravi odlicnu ekipu koja je jos uvek glavni favorit za osvajanje prvenstva.  Ono sto je Stanojevic rekao je tacno; da je bez povredjenog Nahtka Partizan znacajno oslabljen jer na klupi nema dovoljno kvalitetne igrace da ga zamene, za razliku od Zvezde koja ima kvalitetnije igrace tako da sebi moze da priusti da im na klupi sedi skupo placeni igrac (verovatno je mislio na Falka).  Ovo je potpuno tacno i tu mema nikakvih kompleksa vec realno sagledavanje stanja.

• -1 1
Posted

Ovde niko ne kaze da je los trener nego da je govedo.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• +1 5
  • Haha 1
Posted

U moje vreme je govedo bio atribut za neznalicu, duduka.  Danas vidim da je to postala karakterna osobina koja oznacava osobu sa kompleksima.  Nema sta, uznapredovala goveda u Srbiji; pocela da sticu i komplekse.

Posted (edited)

Ma dobro, to Stanojevic prica ovim avangardnim gtr degenericima, zna on sta radi.

Imao je on igraca od milion i po na klupi, pa ga je oterao bez da dobije obestecenje.  A imao je i igraca koji ga je napustio 5 kola pre kraja prvenstva, za koga su mu poslodavci tvrdili da ce sigurno da izgubi u sudskom sporu jer je samovoljno napustio klub. Kad ono nema ni spora

Edited by pantelia
  • +1 3
Posted
7 hours ago, Dimitrije said:

Stanojevic nije Mr. Charming, svakako ne u ocima zvezdasa.  Medjutim, on je vrlo dobar trener koji je od Partizanaovog tima sa ne bas velikim igrackim kvalitetom uspeo da napravi odlicnu ekipu koja je jos uvek glavni favorit za osvajanje prvenstva.  Ono sto je Stanojevic rekao je tacno; da je bez povredjenog Nahtka Partizan znacajno oslabljen jer na klupi nema dovoljno kvalitetne igrace da ga zamene, za razliku od Zvezde koja ima kvalitetnije igrace tako da sebi moze da priusti da im na klupi sedi skupo placeni igrac (verovatno je mislio na Falka).  Ovo je potpuno tacno i tu mema nikakvih kompleksa vec realno sagledavanje stanja.

Stanojevic je, za razliku od misljenja eminentnih grobara na ovom forumu, za nase uslove sasvim dobar trener. Njegov problem je sto nije sam u glavi, ima nekoliko stanara koji vode svaki svoju politiku. Ne secam se da sam skoro video da se neko tako raspao u javnosti kao on na onoj konferenciji za stampu gde je vilenio o nekakvom samospaljivanju i protestovanju ispred Skupstine. Covek se rasplakao u jednom trenutku, bas je bilo neprijatno za gledati. Ima momente lucidnosti kad izgleda kao normalan covek ali ima i te momente raspada kad covek moze samo da gleda i da ne veruje u to sta se desava.

Doduse, nije lako sedeti na klupi Zvezde i Partizana i to svima njima dodje kao neka olaksavajuca okolnost. Stanojevic, naime, nije jedini koji ponekad tako zabrazdi da je mucno gledati, imali su razne WTF momente i drugi treneri tih klubova poslednjih godina.

• +1 2
Posted

Ne potceniti momenat da na klupama blizanaca sede momci sa Bulbuldera; tvrde pesnice i meko srce....morao sam da se raskenjam, praštajte Dorčolci

Posted

Posle utakmice u Novom Pazaru koja je bila prekinuta zbog nacionalistickih ispada navijaca (pa je trebalo vise od pola sata da se tribina sa navijacima Partizana isprazni i utakmica nastavi), Stanojevic je javno zapitao navijace Partizana da li oni dolaze na utakmice da podrze svoj klub ili da mu stvaraju probleme.  Za to - kapa dole. 

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...