Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Dva kljucna momenta su penal koji je napravio Srnic i penal koji je promasio Katai.

Da smo dali gol iz penala, preokrenula bi se utskmica naglavacke.

Ovako su nam ponistili 3 gola, imali smo i precku, igrali ofanzivno i muski i izgubli 3-0.

U revansu ce biti potpuni show ako povedemo brzo.

• +1 1
Posted
3 hours ago, Milosh76 said:

Dva kljucna momenta su penal koji je napravio Srnic i penal koji je promasio Katai.

Da smo dali gol iz penala, preokrenula bi se utskmica naglavacke.

Ovako su nam ponistili 3 gola, imali smo i precku, igrali ofanzivno i muski i izgubli 3-0.

U revansu ce biti potpuni show ako povedemo brzo.

Da nije bilo vara dobili bismo juče.

Mogu samo da zamislim Terzine reakcije dok je gledao, a nije u mogućnosti da isključi var.

Posted

Da nije bilo VARa, samo ne bi svirao penal za njih, nama bi golovi svakako bili ponisteni, posto su se samo proveravale sudijske odluke, nije nas VAR ukanalio.

Tri puta je mahac dizao i 3 puta je VAR potvrdio situaciju.

• +1 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Milosh76 said:

Da nije bilo VARa, samo ne bi svirao penal za njih, nama bi golovi svakako bili ponisteni, posto su se samo proveravale sudijske odluke, nije nas VAR ukanalio.

Tri puta je mahac dizao i 3 puta je VAR potvrdio situaciju.

pa nije gol samo gol, to je i momentum, psihologija...  ne mozes samo mehanicki da oduzimas i sabiras golove zbog nekih sumnjivih situacija. recimo, ja sam siguran da mi ne bismo primili drugi gol onako brzo da nije bilo onako glupog prvog iz var penala. mi smo na pocetku dobro usli, govor tela je bio dobar, ekipa je delovala spremno da se tamo pobije, ali stvarno nas je ispratio veliki broj malera. uopste nemam utisak da je rendzers bolja ekipa.

Edited by Nikodije
  • +1 2
Posted

Da smo na 2-0 pogodili penal, verovatno bi pobedili.

Bilo je 2 prelomna momenta, njihov i nas penal. Posle toga se utakmica okrenula na njihovu stranu, a mogli smo i cetvrti da primimo minut pre kraja. Zbog lose postavke odbrane.

• +1 1
Posted (edited)

meni Rendžers nije bolja ekipa ali je spremnija i posloženija, rijetko ko ispada.

Plus krkani na kvadrat, sumnjam da ih  možemo odraditi ali možemo se momački pofajtati i pobijediti.

Edited by beeva
  • +1 1
Posted

Ogavan klub, nismo im dali zgoditak otkad je Pančev uštopovao glavom. 

Nisam stigao da pogledam tekmu, ali sve što sam pročitao i video ukazuje na to da smo trebali izgubiti tipa 1 razlike, ovo je baš preterano. Izgubili smo onomad 3-0 i od Sasuola, a trebalo je biti 12-1. 

Posted
7 hours ago, Ros said:

:D

Tako je i Kuzmanović pričao kad smo ga usvojili. :laugh:

• Haha 1
Posted
3 hours ago, Plajvi said:

Ogavan klub, nismo im dali zgoditak otkad je Pančev uštopovao glavom. 

Nisam stigao da pogledam tekmu, ali sve što sam pročitao i video ukazuje na to da smo trebali izgubiti tipa 1 razlike, ovo je baš preterano. Izgubili smo onomad 3-0 i od Sasuola, a trebalo je biti 12-1. 

Sa Rendzersima imamo lose rezultate.  Do sada smo odigrali 8 utakmica: 2 pobede, 4 poraza i 2 neresene.  Od toga smo samo jedanput uspeli da ih preskocimo i plasiramo se u naredno kolo.  Sa ostalim skotskim klubovima nista bolje: sa Selticima 1 poraz i 1 nersena (ispali) i sa Hartsima 2 neresene (prosli).  Od svih takmicarskih utakmica sa Skotima (ukupno 12), samo smo 2 puta uspeli da pobedimo.  Znaju ocigledno da nam uzmu meru, a mi ih uprkos tome potcenjujemo.

Posted

Secam se onog proslog frustrirajuceg dvomeca, cele sezone su igrali istu utakmicu s osmoricom u odbrani, i isti ovaj golman sve vadi i spasava. Kad ih je Zenit omlatio u finalu radovao sam se kao da su nasi. :D

• +1 1
Posted
22 minutes ago, Plajvi said:

Secam se onog proslog frustrirajuceg dvomeca, cele sezone su igrali istu utakmicu s osmoricom u odbrani, i isti ovaj golman sve vadi i spasava. Kad ih je Zenit omlatio u finalu radovao sam se kao da su nasi. :D

Poslednja rečenica ti je veoma opasna u ovo vreme :D

• +1 1
  • Haha 3
Posted
Secam se onog proslog frustrirajuceg dvomeca, cele sezone su igrali istu utakmicu s osmoricom u odbrani, i isti ovaj golman sve vadi i spasava. Kad ih je Zenit omlatio u finalu radovao sam se kao da su nasi. [emoji3]
Živa istina, često se toga sjetim.
Mislim da je bila 2007.
Koroman, Basta, Burzanović...

• +1 1
Posted
56 minutes ago, Plajvi said:

Ja se registrovao na forum i banovali me :D, jos uvek stoji zabrana.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...