Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ovde gore može biti samo da Sanogo dobije crveni na početku i primimo treći . Što ne sumnjam da će se desiti kako se odvija ova utakmica .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• +1 1
Posted
13 minutes ago, Dimitrije said:

Lopta je udarila Kataija u petu dok je bio u ofsajdu.  To je bio ofsajd a ne aktiviranje.

a jeste, Katai je uštopovao za Rodića da je pokupi, jbg

Posted (edited)

Sami smo se zakopali u rupu: napravili glup penal u prilici koja nije ni mirisala na sansu za gol a zatim spektakularno promasili penal.  Njihov drugi gol je pao na njihovo znanje i na nasu losu igru u odbrani.  Oba stopera + Sanogo igraju ispod ocekivanja.

Edited by Dimitrije
  • +1 1
Posted

Ajde sad malo tocak srece da se zavrti na poluvremenu...

• +1 3
Posted

Ohi isto mlakonja..

Oni nisu nista specijalno, ali su svi jaki ko crna zemlja.. onaj desni bek odlican

Posted

Rangers da se šuta u dupe kako ovde vode 2:0.. Malo su na početku bili konkretniji ali nisu bolji od nas... 

Posted
11 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Ali kako je lijepo igrati na ovakvom stadionu, u ovakvoj atmosferi, pred fudbalskom publikom.

To sam i ja rekao. Ne znam otkud opčinjenost našim navijačima i atmosferom koju stvaraju, meni je ovo mnogo bolje.

A što se tiče igre, samo primjećujem da igraju mnogo brže od nas, ili mi se čini 

• +1 2
Posted

Sve, sve, al jebem mu meter, naucite vise da sutirate te penale...

Posted

neće oni biti ovako drčni ovde, može ovo da se stigne, samo ako mogu da ih smire u drugom da ne bude još gore

• +1 3
Posted

Treba nam druga postavka igre.  Neka  igra sa trojcom stopera, izvede Srnica i ubaci kreativne igrace.  Drugo, sutirati sa distance.  Trece, neka Katai izvodi prekide umesto Kange.  Moramo da smanjimo na gol razlike pa onda da pokusamo da u Beogradu odemo u naredno kolo.

Posted

Naopako je krenulo.

Daj Bena i Pavkova pa da ga i mi umuvamo :)

• +1 2
Posted
Just now, red star forever said:

To sam i ja rekao. Ne znam otkud opčinjenost našim navijačima i atmosferom koju stvaraju, meni je ovo mnogo bolje.

A što se tiče igre, samo primjećujem da igraju mnogo brže od nas, ili mi se čini 

Kod nas je kita od atmosfere, ultra kop forsira svoj ritam bez ikakvog doticanja sa tim šta se dešava na terenu, Zapad malo to prati, ali neorganizovano., što je i normalno.

Posted

Ovo je nacrtano za Bena da udje i zvekne jedan gol . Može i Pavkov umesto Ohija .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• +1 1
Posted
2 minutes ago, ZSNj said:

Ohi isto mlakonja..

Oni nisu nista specijalno, ali su svi jaki ko crna zemlja.. onaj desni bek odlican

Ruku na srce, nismo ni mi.  Tu smo negde u istom rangu.  Dva solidna tima sa nekoliko istaknutih pojedinaca.  Oni danas igraju bolje i efikasnije toliko da nas pobede.

• +1 1
Posted

Igramo dosta dobro. Mogu se ovi izbaciti i ako se utakmica zavrsi ovim rezultatom, a ako proradi neka Pavkov-madjija i izvucemo minimalan poraz, verujem da ih prolazimo.

Samo da ne napravimo neko novo sranje i da se Katai i Ivanic sacuvaju kartona. 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...