Ratamahatta Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Ja mislim da bi se posvadjao sa svima i otisao posle 3 meseca. Pisao je neki novinar onomad: zao mi je te leukemije koja mora da se bori sa Sinisom Mihajlovicem.
Milosh76 Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Veceras u 21h u Glazgovu protiv Rendzersa.Očekivani tim Crvene zvezde u formaciji 4-2-3-1: Borjan – Pičini, Eraković, Dragović, Rodić – Sanogo, Srnić – Katai, Kanga, Ivanić – Ohi.Isti tim kao u Derbiju, ako ponove pristup iz vecine te utakmice, izvucicemo dobar rezultat. 3
darkonet Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 91' tim Rendzersa je bio jedan od najskupljih u Evropi. Kako smo ih opeglali u Bgd, moglo je bez problema biti 5 komada. U revansu smo ih iskusno odradili. U onom mecu pre 15ak god da je Burza iskoristio onu sansu bilo bi svasta ali opet cini mi se da ne bi prosli. Dobar su oni tim ali su u losoj formi pa to valja iskoristiti Napred Zvezda! 1
raskopcani Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Hm, inace ...negdje sam citao da su stavili navijace pored njihovih ultrasa i to bez kaveza. Samo jedan red zastitara ili pandura, nisam siguran...smrdi na zamku. Bit ce barsa bez gledalaca na marakani
renne Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 47 minutes ago, darkonet said: 91' tim Rendzersa je bio jedan od najskupljih u Evropi. Kako smo ih opeglali u Bgd, moglo je bez problema biti 5 komada. U revansu smo ih iskusno odradili. U onom mecu pre 15ak god da je Burza iskoristio onu sansu bilo bi svasta ali opet cini mi se da ne bi prosli. Dobar su oni tim ali su u losoj formi pa to valja iskoristiti Napred Zvezda! I danas dan me bole kosti od gužve na severu Kako smo ih lagano odradih, ih 1
MangupIzCivilstva Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Jos malo! Sestre i braco ciganijo, nek nam je sretno! 2
Milosh76 Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Isti tim kao za DerbiCrvena zvezda: Borjan, Rodić, Eraković, Dragović, Pičini, Sanogo, Srnić, Kanga, Ivanić, Katai, Ohi 3
John Coltrane Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 BT sport radi prenos i intro u kom kolege iz Škotske apostrofiraju da nam je Gasprom sponzor i da ga nismo maknuli sa dresa. Ohi u intervjuu na Ajbroksu. 1
Milosh76 Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Nekoliko igrača moraće da vodi računa o žutim kartonima, jer ako ga dobiju večeras neće moći da igraju u revanšu. U Zvezdi su to Ivanić, Katai, Krstičić, Pavkov i Srnić.
Bogotac Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 11 minutes ago, John Coltrane said: BT sport radi prenos i intro u kom kolege iz Škotske apostrofiraju da nam je Gasprom sponzor i da ga nismo maknuli sa dresa. Ohi u intervjuu na Ajbroksu. Neka ga puse,rekla uefa da moze da ostane,da su rekli suprotno,skinuli bi znak. 1
renne Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 2 minutes ago, Poludziber said: Dajte link http://sw.freestreams-live1.com/bts2tvuk2/ 1
Recommended Posts