Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ja mislim da bi se posvadjao sa svima i otisao posle 3 meseca. :D 

Pisao je neki novinar onomad: zao mi je te leukemije koja mora da se bori sa Sinisom Mihajlovicem. 

Posted

Veceras u 21h u Glazgovu protiv Rendzersa.

Očekivani tim Crvene zvezde u formaciji 4-2-3-1: 

Borjan – Pičini, Eraković, Dragović, Rodić – Sanogo, Srnić – Katai, Kanga, Ivanić – Ohi.

Isti tim kao u Derbiju, ako ponove pristup iz vecine te utakmice, izvucicemo dobar rezultat.

• +1 3
Posted

91' tim Rendzersa je bio jedan od najskupljih u Evropi. Kako smo ih opeglali u Bgd, moglo je bez problema biti 5 komada. U revansu smo ih iskusno odradili.

U onom mecu pre 15ak god da je Burza iskoristio onu sansu bilo bi svasta ali opet cini mi se da ne bi prosli.

Dobar su oni tim ali su u losoj formi pa to valja iskoristiti

Napred Zvezda!

• +1 1
Posted

Hm, inace ...negdje sam citao da su stavili  navijace pored njihovih ultrasa i to bez kaveza. Samo jedan red zastitara ili pandura, nisam siguran...smrdi na zamku.
Bit ce barsa bez gledalaca na marakani:)

Posted
47 minutes ago, darkonet said:

91' tim Rendzersa je bio jedan od najskupljih u Evropi. Kako smo ih opeglali u Bgd, moglo je bez problema biti 5 komada. U revansu smo ih iskusno odradili.

U onom mecu pre 15ak god da je Burza iskoristio onu sansu bilo bi svasta ali opet cini mi se da ne bi prosli.

Dobar su oni tim ali su u losoj formi pa to valja iskoristiti

Napred Zvezda!

I danas dan me bole kosti od gužve na severu

Kako smo ih lagano odradih, ih

• +1 1
Posted

Jos malo! Sestre i braco ciganijo, nek nam je sretno! 

• +1 2
Posted

SaSrećom nam bilo sestre i braćo cigani

• +1 1
Posted

Isti tim kao za Derbi

Crvena zvezda: Borjan, Rodić, Eraković, Dragović, Pičini, Sanogo, Srnić, Kanga, Ivanić, Katai, Ohi

• +1 3
Posted

BT sport radi prenos i intro u kom kolege iz Škotske apostrofiraju da nam je Gasprom sponzor i da ga nismo maknuli sa dresa. Ohi u intervjuu na Ajbroksu. 

F798B352-A82E-4A34-AA9B-4BB18C217968.jpeg

• +1 1
Posted

Dajte neki link za nas ubogu sirotinju.

Posted

Nekoliko igrača moraće da vodi računa o žutim kartonima, jer ako ga dobiju večeras neće moći da igraju u revanšu.

U Zvezdi su to Ivanić, Katai, Krstičić, Pavkov i Srnić. 

Posted
11 minutes ago, John Coltrane said:

BT sport radi prenos i intro u kom kolege iz Škotske apostrofiraju da nam je Gasprom sponzor i da ga nismo maknuli sa dresa. Ohi u intervjuu na Ajbroksu. 

F798B352-A82E-4A34-AA9B-4BB18C217968.jpeg

Neka ga puse,rekla uefa da moze da ostane,da su rekli suprotno,skinuli bi znak.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...