Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

A onda posle nebeskog skoka Dragovica 1-0 za Zvezdu u 78 minutu... :D

• +1 1
Posted

Ja mislim da ce biti dosta golova posto je i nama i rendzerima ofanziva jaca strana...

• +1 1
Posted

"Mučno mi je bilo da pronađem reči kojima bih mogao da opišem koliko sam bio šokiran kada sam pročitao optužbe, neistine, gnusne i prljave i niskobudžetne laži o sebi. Nije prvi put da Zvezdan Terzić tako govori o meni. Ranije sam ignorisao, imao sam fokus isključivo ka reprezentaciji, ka plasmanu na Svetsko prvenstvo i ka nečemu što sam prepoznao ne kao lični, nego kao interes nacije i srpske države", naveo je Stojković u saopštenju.

Ovog puta Terzić je prešao crvenu liniju i stavio me u poziciju da nemam izbora, već da ću sebe, svoj integritet, ugled i čast zaštiti pravno, na sudu. Takve uvrede i klevete i crtanje mete na čelu ne želim da trpim“, dodao je Stojković.

"Angažovao sam advokate koji pripremaju privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića. Nadao sam se da ću imati miran period da se sa reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Svetsko prvenstvo, ali nažalost, moraću i ovim da se bavim. O daljim koracima javnost će biti blagovremeno informisana”, istakao je Stojković.

• +1 3
Posted

Kostadin dobro da razmisli da li ce opet hipotekovati stan i trpeti ovakve pritiske. 

• +1 1
Posted

Gozibijik holanđanin iz tirkije sudi

Posted
29 minutes ago, Milosh76 said:

"Mučno mi je bilo da pronađem reči kojima bih mogao da opišem koliko sam bio šokiran kada sam pročitao optužbe, neistine, gnusne i prljave i niskobudžetne laži o sebi. Nije prvi put da Zvezdan Terzić tako govori o meni. Ranije sam ignorisao, imao sam fokus isključivo ka reprezentaciji, ka plasmanu na Svetsko prvenstvo i ka nečemu što sam prepoznao ne kao lični, nego kao interes nacije i srpske države", naveo je Stojković u saopštenju.

Ovog puta Terzić je prešao crvenu liniju i stavio me u poziciju da nemam izbora, već da ću sebe, svoj integritet, ugled i čast zaštiti pravno, na sudu. Takve uvrede i klevete i crtanje mete na čelu ne želim da trpim“, dodao je Stojković.

"Angažovao sam advokate koji pripremaju privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića. Nadao sam se da ću imati miran period da se sa reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Svetsko prvenstvo, ali nažalost, moraću i ovim da se bavim. O daljim koracima javnost će biti blagovremeno informisana”, istakao je Stojković.

U Kuriru jos uvek nisu dobili direktivu na cijoj su strani, pa su za svaki slucaj obojici zviznuli neprijateljski filter

RAT SE NASTAVLJA! SELEKTOR SRBIJE REAGOVAO NA BRUTALNE NAPADE! Piksi: Spremam tužbu protiv Terzića!

• +1 1
  • Haha 3
Posted

nekad mi prepirke u srpskom fudbalu lice na emisije hepi televizije, kada dodju zavetnica i jelena milic, i onda se one kao nesto svadjaju a zapravo imaju istog gazdu.

tako i ovde, sve su to vucicevi kadrovi koje je on direktno postavio, i sada se oni tu nesto kao svadjaju, prete sudom, smesno.

Posted

a šta drugo da radi osim da ga tuži? neće valjda da se raspravlja sa budalom. 

Posted

nek se zali vucicu, to je jace od svakog suda.

• +1 1
Posted

saće Vučić da ih sazove i odmeri kaznu što remete idilu......Terza da pribavi tonu sardina a Piksi tonu mleka u prahu za robne rezerve 

• +1 1
Posted

jos smesnija je bio nesporazum na liniji terza - kokeza 2017, kada je terza ovog optuzio da radi za partizan  :D ne secam se da li sud bio ukljucen, valjda nije, ali na kraju se sve ipak lepo zavrsilo u okviru porodice.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...