Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Krle je za Srnića Makalele. Ovako se to radi napuniš  ll boraniju i sad fino u 2. poluvremenu daj Motiku, Stankovića i Radulovića.

• +1 1
Posted

Ben se uzeleo fudbala, to takodje pravi razliku.

Posted

Konacno imamo 13-14 igeaca koji ravnopravno konkurisu za prvi tim.

Sad moze da izvuce Ivanica, Kataia, Dragovica, moze i Rodica. I da udju Motika, Falko, Djuric, Radulovic.. Moze i Stankovic oko 60og.

Posted

Kakav bezobrazluk Terzića. Ispod svakog nivoa. 

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Konacno imamo 13-14 igeaca koji ravnopravno konkurisu za prvi tim.

Sad moze da izvuce Ivanica, Kataia, Dragovica, moze i Rodica. I da udju Motika, Falko, Djuric, Radulovic.. Moze i Stankovic oko 60og.

Ne može Falko, već 2 utakmice nije u protokolu.

Posted
3 minutes ago, fandorin said:

?

Posted

Saopstenje FKCZ gde optuzuje Piksija za kradju u Subotici.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

@John Coltrane

Pa, saopstenje. Otimaju nam titulu po nalogu Piksija. Taj kreten ne bi smeo da se usudi ni ime da mu izgovori. 

• +1 5
  • Hvala 1
Posted

Hvala. Ne pratim njegove baljezgarije, a pošto sam prebacio na City-UTD mislio sam da ima veze sa tekmom koja je u toku. Reko možda je u poluvremenu održao rodjendanski govor ili slični performans. 

Posted

Motika ne da nikem.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Posted
58 minutes ago, fandorin said:

Odakle taj hejt prema Piksiju? Odavno traje...

Posted

Pa jbg Terza bi da se nametne kao Zvezdina legenda al ga jebe sto em nije igrao nikad ovde em je proliv od coveka. Ili sto kazu ti si samo lice sa poternice.

Verovatno ga isto muci sto Piksiju raste reputacija zbog repke. A mozda ga i Piksi nekad negde oterao u kurac.

• +1 4
Posted (edited)

A nije ni navijac Zvezde.

To je sukob ovih sa severa, jos iz vremena kad je Piksi bio predsednik kluba. Pa ove izjave "ne pitajte me o Zvezdi", pa  kad je klincima u Nisu govorio "nemojte navijati za Zvezdu i Partizan, navijajte za Radnicki" i sl.

Budalastine.

Edited by Milosh76
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...