Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
59 minutes ago, harper said:

Konacno si se oporavio od pobede u derbiju.:D

Divna pobjeda,  da nisam imao volje ni da je komentarišem. Jajara se povukla u 2.poluvremenu kad je onim bijednicima mogao nastati 5 komada. Ali eto drago mi je zbog tebe, nek se bar nečemu imaš radovati, teška vremena, zajebano. 

Kakav patetičar, mati mila...

Posted
4 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Divna pobjeda,  da nisam imao volje ni da je komentarišem. Jajara se povukla u 2.poluvremenu kad je onim bijednicima mogao nastati 5 komada. Ali eto drago mi je zbog tebe, nek se bar nečemu imaš radovati, teška vremena, zajebano. 

Kakav patetičar, mati mila...

Kako ja pateticar a ti otkako te poznajem na ovom forumu maltene jednu jedinu lepu rec nisi napisao ni za koga u Zvezdi. Ni za jednog trenera, ni za jednog igraca, bukvalno ni za koga. Pa, majka mu stara, valjda je neko zasluzan za ovih nekoliko godina osvajanja titula i odlicnih rezultata u Evropi. Bio sam i ja navijac tamo negde 1991. godine kad smo bili jedna od najjacih ekipa na svetu ali stosta je od toga proslo i red bi bio da se shvati da ovakav klub i ovakvi igraci imaju neka svoja ogranicenja i da su zbog njih daleko od vrhunskog evropskog fudbala.

Cujes, jajara se povukla na 2:0. Ti bi, kao sto kazes, na talasu svog izuzetnog fudbalskog znanja naredio juris u drugom poluvremenu i metnuo Partizanu pet komada. Bas steta sto nisi fudbalski trener.

• +1 1
Posted
7 hours ago, MiddleClass said:

Nema mi logike da Ohiju racunaju sezonu ipo, a ostalima sezonu...

6FC6B156-AE97-4E57-9910-BBFF26A7438A.jpeg

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Poceo da puni cim je stig'o, samo zdrav da bude i masala. 

Pancev s Kupinda. 

• +1 2
Posted
12 hours ago, harper said:

Kako ja pateticar a ti otkako te poznajem na ovom forumu maltene jednu jedinu lepu rec nisi napisao ni za koga u Zvezdi. Ni za jednog trenera, ni za jednog igraca, bukvalno ni za koga. Pa, majka mu stara, valjda je neko zasluzan za ovih nekoliko godina osvajanja titula i odlicnih rezultata u Evropi. Bio sam i ja navijac tamo negde 1991. godine kad smo bili jedna od najjacih ekipa na svetu ali stosta je od toga proslo i red bi bio da se shvati da ovakav klub i ovakvi igraci imaju neka svoja ogranicenja i da su zbog njih daleko od vrhunskog evropskog fudbala.

Cujes, jajara se povukla na 2:0. Ti bi, kao sto kazes, na talasu svog izuzetnog fudbalskog znanja naredio juris u drugom poluvremenu i metnuo Partizanu pet komada. Bas steta sto nisi fudbalski trener.

Jah. Znao sam da će diskusija sa tobom otici na nivo 3.osnovne. Laprdanje nivo Vesića, te mi je dosadno dalje diskutovati sa tobom.

Samo ti uzivaj, drago mi je zbog tebe. Pusa.

Posted

Zvezdo, srecan rodjendan :heart:

Uvek se setim onog lika posle Barija da sad mozemo bocanje da igramo jer nam je klub najbolji na svetu a i da parafraziram navijace Napolija..mnogi ne znaju sta su propustili.

• +1 9
Posted

brat IM analiza omanama rendzersa...

[media]

• +1 2
Posted

U 16:15 protiv Novog Pazara.

C. ZVEZDA (4-1-4-1): Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Krstičić - Ben, Kanga, Ivanić, Katai - Ohi.

Brzi golovi i na poluvremenu da odmori nosioce.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...