Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

To je, kao što kažeš, live ranking, a ovo je lista od kraja prošle sezone, koja se gleda za klasifikaciju u sledećoj

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Posted
8 minutes ago, levi said:

ne razumen,  zar nije sad skoro kačena live lista na kojoj je JSL na 11 mestu i skoro sigurno ostaje tu?

s tim što 11 mesto donosi sve one povlastice samo u slučaju da prvak Evrope obezbedi CL i kroz svoju ligu, što će se verovatno desiti, ali u teoriji i nemora. tek 10. mesto sigurno garantuje 1 tim u grupi i 1 kvalifikacijama. a ako se Rusija skloni iz slike onda je to to, 10 mesto

za sezonu 22/23 se primenjuje lista sa kraja sezone 20/21. a kraj ove sezone odredjuje koliko cemo imati predstavnika na pocetku sezone 23/24. tako je kad pricamo o rejtinzima liga.

kada su rejtinzi klubova u pitanju gleda se rejting sa kraja tek zavrsene sezone.

Posted

Nas je problem sto, osim Zvezde i Partizana, ostala dva kluba (koji god bili) nisu ni spremni ni zainteresovani da nesto naprave u Evropi.  Oni nam vise stete nego sto nam koriste.

• +1 2
Posted

Ako Rusi ostanu suspendovani™ do pocetka kvalifikacija, mi necemo biti 16ti nego 15ti pa cemo imati dva kluba u kvalifikacijama za LS ali ni jednog direktno. Kao sto su Cesi ove godine imali Slaviju i Spartu.

• +1 1
Posted
5 hours ago, Hobbit slayer said:

Mada je to najmanje bitno u celoj priči sa Gaspromom, jedna dobra stvar u vezi (eventualnog) novog sponzora je ta što konačno nećemo imati onu belu ciglu po sredini dresa. Toliko lepih dizajna je bilo sjebano zbog Gaspromovog preseravanja

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Legea, Puma i Macron - sve moj do mog, prosto ne znam ko pravi ružnije dresove. Poslednji iole lep je NIKE sa onom retro kragnom i užim prugama, doduše tad su samo bila plava slova bez bele pozadine, što ti reče cigle. 

Posted
11 hours ago, Dimitrije said:

Nas je problem sto, osim Zvezde i Partizana, ostala dva kluba (koji god bili) nisu ni spremni ni zainteresovani da nesto naprave u Evropi.  Oni nam vise stete nego sto nam koriste.

:D

E svašta.

Inače eno ga Terza u intervjuu zauzeo stranutm, al jbg, nije on kriv što su nebo i sunce u bojama nekih zastava.

Posted

Današnjim žrebom određeni su parovi četvrtfinala Kupa Srbije, te će Crvena zvezda na narednom koraku odmeriti snage sa TSC-om.

Utakmice četvrtfinala zakazane su za sredu 6. aprila, dok su polufinalne utakmice predviđene za 11. maj.

Finale je zakazano za 26. maj

Posted

Rad - Vojvodina

Crvena zvezda - TSC

Partizan - Loznica :ohmy:

Novi Pazar - Metalac

• Haha 1
Posted
34 minutes ago, pantelia said:

Rad - Vojvodina

Crvena zvezda - TSC

Partizan - Loznica :ohmy:

Novi Pazar - Metalac

Pumpaju paretine u Lozanu, al još uvek su daleko od najvišeg ranga.

Posted

И Најк и Легеа и Пума су били без тог глупог белог поља у средини. Тек задње године Пума су то убацили.
f8b64882990dc5339e6b02cb7fb170b4.jpg34dba41fd302abfe5d860ed7cbe4caca.jpg120d6fbf9f968cd5266a50480a654dd2.jpg

Sent from my SM-G998U using Tapatalk

Posted

Gazprom je trazio da njihovom znaku ne smetaju pruge jer se navodno lose vidi. To sam negde procitao ali se vise ne secam gde.

• +1 1
Posted

Pisalo se i ovde. 

Katastrofalno im je ovo grafičko rešenje. Mnogo bi bilo upečatljivije da samo piše Gazprom nego i znak i natpis. Doduše starije je pitanje užasnog rešenja logoa sa sve ovim simbolom i natpisom, dres je samo collateral. 

• +1 1
Posted
11 hours ago, harper said:

Gazprom je trazio da njihovom znaku ne smetaju pruge jer se navodno lose vidi. To sam negde procitao ali se vise ne secam gde.

Nema šta Gazprom da traži, pošalje im knjigu grafičkih standarda za upotrebu logotipa Gazprom i doviđenja prijatno, tamo sve piše. Grafički standardi mogu biti menjani u nekim vremenskim intervalima, ali Zvezda ima obavezu da ih poštuje bez dodatnih pitanja.

Posted

Hocemo li protiv Rendzersa morati prekreciti logo?

Posted

Ne verujem. Ne postoji nikakvo zvanicno naredjenje da se sa njima raskida saradnja.

Salke i usefa su to uradili iz moralinih razloga. Kolko znam oni sponzorisu i celzi ali kod njih nisu na dresu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...