Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Lik na slici nije ni Pantelija (najstariji Topalović), ni gospodin Rajković (zgaženi čovjek), a ni pokojni Toza (on i nije iz Maratonaca), već neimenovani starac sa groblja.

Glumac se zvao Vojislav Mićović, specijalizovan za uloge dedica u domaćim filmovima.

• +1 3
Posted
5 minutes ago, levi said:

ne moraš jebote, ne kažem ništa tebi, nego nemoj da ih normalizujemo kao ljude, kad su već oni zaoštrili do kraja kao neljudi

Meni si se obratio, mene si citirao, meni si ucitavao da mislim ovo ili ono, sto ne mislim... i ne kazes meni nista?

OK.

Ne mislim da su navijaci sa severa - Zvezda, niti ce ikada biti. Niti mislim da svi oni koji su otisli na sever spadaju u tih mozda 1000 najagresivnijih i najekstremnijih koje potpuno opravdano kritikujes.

Bio sam na severu, kao i svi mi, do neke 23-24 godine, posle toga sam batalio jer sam video kuda to vodi. Niti se identifikujem sa njima, niti ih glorifikujem niti podrzavam 90% onoga sto oni rade.

Svako voli Zvezdu na svoj nacin, svi smo mi navijaci Zvezde, a to sto se neki Englez burzuj odusevljava atmosferom na nasem stadionu, to je njegova stvar, okacio sam to kao zanimljivost, a ne kao glorifikaciju bilo koga.

I da, drago mi je sto kad sam bio u Bariju, igrom slucaja tacno pre 2 godine i sreo nekog lika ispred stadiona Sveti Nikola i pitao ga za Zvezdu, da je znao o cemu pricam. I bio sam ponosan na tu cinjenicu i kad sam se vozio taksijem po RImu takodje.  TO je Zvezda, a ne sever. Tu se tvoje i moje misljenje razlikuje.

I da, rado bih otisao na Lazio - Roma iako su Laziali veca govna od ovih sa naseg severa.

Posted

koji je ono forumas godinama na profilnoj drzao delije sever

Posted

Nisam ja, ja sam imo arkana...

• +1 1
  • Haha 6
Posted

Ako Zvezda bude primorana da raskine sponzorstvo sa Gazpromom, sto cemo onda mi bez citanja vjesti o famoznom dupliranju sponzorstva svake godine? 

• +1 2
Posted

Preuzece EPS i cetvoroduplovace, pretvarace blato iz Borjanovog peterca u elektricnu energiju. 

Posted

Ode UEFA dil za Gazpromom a bogami odoše i Rusi iz UEFA. Sad samo treba videti kako će njihovo mesto na onoj rang listi da bude popunjeno.

Posted

Logicno bi bilo da se svi koji su bili iza njih pomere za po jedno mesto.

Jel ima negde da se vidi rang lista sa kraja prosle sezone?

Posted
3 hours ago, Milosh76 said:

Odgledaj ceo snimak od 17 minuta pa komentarisi. Nisam okacio bakljadu, nego utiske nekog Engleza koji ide po Evropi i slika utakmice za koje smatra da su derbiji.

Dakle, lik je odusevljen i gradom i zemljom i navijacima i atmosferom i tako dalje. To samnom nemam nikakve veze, nisam ja pravio klip i kacio ga na youtube, nego sam hteo da prekinem pricu o glupostima, time sto cu okaciti utiske nekog stranca.

Eno ti na novaS portalu ista ta vest. Da li i oni uzivaju u bakljadi ili su samo preneli nesto sto im se cinilo zanimljivim?

Uostalom, bio je tu moderator koji je obrisao svadju, a ostavio link. Da je smatrao da je neprimeren, obrisao bi. A ti uvek mozes da prijavis post, pa nek vide sta ce sa tim.

Ne bih da ti rušim sneška, ali ono klinac je jutjuber, svaki video mu je neko fejk oduševljenje, carnage i ludilo.

• +1 1
Posted

Znaci kao sto su nas opalili po usima pre 30 godina. 

Napravice ovi ligu sampiona tamo s Uzbekistanima i bolece ih kurac, nece ni hteti da se vrate kad (ako) se situacija smiri. 

Posted

Mada je to najmanje bitno u celoj priči sa Gaspromom, jedna dobra stvar u vezi (eventualnog) novog sponzora je ta što konačno nećemo imati onu belu ciglu po sredini dresa. Toliko lepih dizajna je bilo sjebano zbog Gaspromovog preseravanja

Sent from my HD1913 using Tapatalk

• +1 1
Posted
Logicno bi bilo da se svi koji su bili iza njih pomere za po jedno mesto.

Jel ima negde da se vidi rang lista sa kraja prosle sezone?
Ovo je stari tweet Playtonyja. Znači, bićemo 15

f3fa76c38beafdbe4b1fd839b42db864.jpg

Sent from my HD1913 using Tapatalk

• +1 1
Posted

ne razumen,  zar nije sad skoro kačena live lista na kojoj je JSL na 11 mestu i skoro sigurno ostaje tu?

s tim što 11 mesto donosi sve one povlastice samo u slučaju da prvak Evrope obezbedi CL i kroz svoju ligu, što će se verovatno desiti, ali u teoriji i nemora. tek 10. mesto sigurno garantuje 1 tim u grupi i 1 kvalifikacijama. a ako se Rusija skloni iz slike onda je to to, 10 mesto

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...