Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Mirisalo je sve na onaj derbi pred Dekijev odlazak u Lazio..sansa Isailovica a posle toga moglo je biti bar 6-7 golova za Zvezdu. Ne secam se kad smo odigrali utakmicu protiv Partizana u kojoj vodimo i nastavljamo u istom ritmu. Jos vise me nervira seljacki mentalitet cuvanja rezultata. Delovalo je da Partizan i pored inicijative ne moze do sutra da postigne gol ali opet bolji si, veciti rival, pun stadion, nismo ih razvalili odavno itd

• +1 2
Posted
1 hour ago, darkonet said:

Mirisalo je sve na onaj derbi pred Dekijev odlazak u Lazio..sansa Isailovica a posle toga moglo je biti bar 6-7 golova za Zvezdu. Ne secam se kad smo odigrali utakmicu protiv Partizana u kojoj vodimo i nastavljamo u istom ritmu. Jos vise me nervira seljacki mentalitet cuvanja rezultata. Delovalo je da Partizan i pored inicijative ne moze do sutra da postigne gol ali opet bolji si, veciti rival, pun stadion, nismo ih razvalili odavno itd

Zar vi odista miuslite da je Zvezda odigrala drugo poluvreme seljacki?   Da li ste ocekivali da ce Partizan da udje u drugo poluvreme sa rukama u vis ili da ce pokusati iz petnih zila da preokrene rezultat?  Da li smatrate da je Zvezda trebalo da igra u istom visokom ritmu kao u prvom poluvremenu uprkos vodjstvu od 2-0 i uprkos tome sto u naredne dve nedelje igra cetiri utakmice i to tri na strani, od kojih je jedna gostovanje u Glazgovu?  I kako to da uprkos saljackom mentalitetu Zvezda nije dozvolila Partizanu ni polusansu da napravi uprkos njihovom velikom trudu da postignu gol, a da pri tome Zvezda ima dve najbolje neiskoriscene sanse na utakmici bas u drugom poluvremenu?

Posted

Englez odusevlje atmosferom na derbiju, nije mu prvi put da dolazi na Marakanu

Posted
10 minutes ago, Milosh76 said:

Englez odusevlje atmosferom na derbiju, nije mu prvi put da dolazi na Marakanu

ok Englez ne zna da se oduševljava grupom govana koja je oterala RK Novi Pazar iz lige i trenera našeg VK iz Beograda, ali koji je tvoj izgovor

Posted
3 minutes ago, levi said:

ok Englez ne zna da se oduševljava grupom govana koja je oterala RK Novi Pazar iz lige i trenera našeg VK iz Beograda, ali koji je tvoj izgovor

Izgovor za sta?  O cemu ti pricas?

Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Izgovor za sta?  O cemu ti pricas?

da pomisliš da je dobra ideja da okačiš na ovaj topik bakljadu tog smeća sa severa

• Haha 1
Posted (edited)

Odgledaj ceo snimak od 17 minuta pa komentarisi. Nisam okacio bakljadu, nego utiske nekog Engleza koji ide po Evropi i slika utakmice za koje smatra da su derbiji.

Dakle, lik je odusevljen i gradom i zemljom i navijacima i atmosferom i tako dalje. To samnom nemam nikakve veze, nisam ja pravio klip i kacio ga na youtube, nego sam hteo da prekinem pricu o glupostima, time sto cu okaciti utiske nekog stranca.

Eno ti na novaS portalu ista ta vest. Da li i oni uzivaju u bakljadi ili su samo preneli nesto sto im se cinilo zanimljivim?

Uostalom, bio je tu moderator koji je obrisao svadju, a ostavio link. Da je smatrao da je neprimeren, obrisao bi. A ti uvek mozes da prijavis post, pa nek vide sta ce sa tim.

Edited by Milosh76
Posted

Ako izbace Ruse iz Evrope sledece sezone, da li to znaci da prvak ove godine ide direktno u LS, a drugi u kvalifikacije?

Znaci od ove, a ne od sledece sezone?

Posted

http://mozzartsport.com/fudbal/vesti/fifa-izbacila-reprezentaciju-a-uefa-ruske-klubove-iz-svih-takmicenja-i-raskinuti-ugovori-sa-gaspromom/413479

Biće zanimljivo videti da li odluka UEFA indirektno podrazumeva i preporuku raskidanja klupskih sponzorstava sa Gaspromom. Doduše, mislim da smo samo mi i ostali. Šalke je već raskinuo ugovor.
Takođe, sa izbacivanjem ruskih klubova iz takmičenja, da li to znači da bi već od sledeće sezone Srbija bila na desetom mestu UEFA liste, i možda od jeseni imali direktan ulaz u LŠ?
Dok sam pisao poruku, Miloš76 je okačio sličan komentar [emoji23] Great minds think alike...

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Posted

Verovatno UEFA nece dozvoliti nosenje dresova sa sponzorskim oznakama Gazproma, Lukoila, Aeroflota,... kao ni isticanje istih na stadionima na kojima se igraju takmicenja pod okriljem UEFA.  Zvezda ce biti primorana ili da raskine sponzorstvo sa Gazpromom ili ce biti suspendovana iz UEFA takmicenja.

Posted
Odgledaj ceo snimak od 17 minuta pa komentarisi. Nisam okacio bakljadu, nego utiske nekog Engleza koji ide po Evropi i slika utakmice za koje smatra da su derbiji.

pa to sam ti rekao prvi put, Englez ne zna čime se oduševljava, a mi znamo da su to neljudi koji teraju čoveka iz BG i zbog kojih je Novi Pazar istupio iz rukometne lige, znači bukvalno atmosfera linča i progona, bez ikakvog preterivanja, a ti ih kačiš kao "sjajna atmosfera"
Posted
14 minutes ago, levi said:

pa to sam ti rekao prvi put, Englez ne zna čime se oduševljava, a mi znamo da su to neljudi koji teraju čoveka iz BG i zbog kojih je Novi Pazar istupio iz rukometne lige, znači bukvalno atmosfera linča i progona, bez ikakvog preterivanja, a ti ih kačiš kao "sjajna atmosfera"

Ajmo opet... ne kacim ja nista, ja sam okacio njegov utisak, koji moze i ne mora biti moj utisak.

Da sam ja kacio moj snimak, pa da mi ucitavas takve stvari, ovako nema potrebe za tim, zaista.

I da, mislim da je sjajna atmosfera svaki put kad se skandira Zvezdi.

I ne, ne podrzavam nikakvo skandiranje van skandiranja Zvezdi i da, protivim se teranju trenera VKCZ i bilo kakvim incidentima izazvanih mrznjom prema bilo kome.

A ono sto je tuzno, sto ja to sve moram da ti crtam posle 14 godina na ovom forumu.

• +1 1
Posted
8 hours ago, salerokada said:

I Ivanić: "Brate, ne na tu stranu". :laugh:

Ovo me podseca na onu scenu kad se Fil Anselmo ozderao pa poceo da salutira white power u nekom klubu. I lik dodje na binu i digne mu i drugu ruku da ublazi idiotluk. :D

Posted

Modovi malo olabavili zbog Ukrajine jbg. Sad ćemo da počistimo i vidimo da li treba još nešto, a vi reportujte malo češće. Report ne garantuje ne znam šta, ali može da pomogne.

Posted
I ne, ne podrzavam nikakvo skandiranje van skandiranja Zvezdi i da, protivim se teranju trenera VKCZ i bilo kakvim incidentima izazvanih mrznjom prema bilo kome.

A ono sto je tuzno, sto ja to sve moram da ti crtam posle 14 godina na ovom forumu.

ne moraš jebote, ne kažem ništa tebi, nego nemoj da ih normalizujemo kao ljude, kad su već oni zaoštrili do kraja kao neljudi
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...