Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako pokusas da objasnis po redditima, dobice Maratonci 4.2 avg na IMDB-u. 

Edited by Plajvi
  • +1 2
Posted
ako je prikazan mesec zar ne bi nebo trebalo da bude crno onda

mislim da ce vecina ljudi i u srbiji kad vidi koreografiju prvo pomisliti da ima veze sa ukrajinom, a strancima tesko da se moze objasniti da nema. tesko cemo se oprati za ovo vani, posle zasto misle da smo divljaci. morbidna slika.
Diskusija o "slanju slike u svet" [emoji23] Svakome ko je odrastao u ex YU (i kasnije) je slika gospodina Rajkovića, u kombinaciji sa koreografijom i transparentom, dovoljno objašnjenje. Siguran sam da je BBC poslao ekipu da snima tribine i dešifruje poruke [emoji849]

Sent from my HD1913 using Tapatalk

• +1 1
Posted

Vi sto insinuirate i inputirate gluposti o navbodnom vredjanju Ukrajine ste olos koji koristi tudju nesrecu da bi nekog drugog oblatili, a sve u ime visokih moralnih nacela.  Ja znam da forumski lokalni policajac nece da vas razjuri i izda vam zabranu ucesca na ovom forumu zato sto i on duva u iste diple u koje i vi, ali uspecete sve koje zanima fudbal i koji navijaju za Zvezdu da oterate zauvek sa ove teme.  A ja sam na ivici da odjavim sebe zauvek.  

• Tužno 1
Posted

Budala kolko ti dusa hoce, dobri moj dimitrije...

• +1 1
Posted
2 hours ago, Plajvi said:

Ohi je fox in the box, 3x pipne loptu, 2x ga mete, Inzagi s Kupinda. :ziga:

Vidi se s marsa da imamo bolje igrace, u nasu rotaciju bih od njihovih igraca uzeo cetvoricu, i nijednog za prvu postavu - Natha za pola sata (zanemocao, ali vidi se da je klasa od igraca (bio) za nase uslove, umesto Stanica), Meniga za kontre kad igramo bunker (da osvaja prostor i promasuje umesto Risaira, lepo bezi covek mora se priznati), Zdjelara kao backup za Sanogoa (ili da igra ovako specijale kao Srnic u tvrdim tekmama) i Urosevica za rezervnog levog beka, nije neki igrac ali je ok defanzivno, ne pravi pizdarije. 

Njihova 2 halfa, desni bek i golman su komedija, ranjivi i po zemlji i kroz vazduh i kroz usi. 

S druge strane, neki od nasih igraca s klupe bi kod njih bili cementirani u 11. 

Po meni, Natho, Zdjelar, Rikardo (i mooozda Mening) imaju mesta u nasem prvom timu.  

Posted

Meni je picini malo enigma. Vidi se da je dobar igrac al imam i utisak da je lud lik totalno...

Sto se njihovih igraca tice, zdjelar je koristan u nasoj ligi gde dobija zuti na svakih 25 faulova, u realnosti to ne prolazi nikako, izraelac je dobar al je bas na zalasku karijere dok od holandjanina moze da bude nesto...

Posted
4 hours ago, Dimitrije said:

Vi sto insinuirate i inputirate gluposti o navbodnom vredjanju Ukrajine ste olos koji koristi tudju nesrecu da bi nekog drugog oblatili, a sve u ime visokih moralnih nacela.  Ja znam da forumski lokalni policajac nece da vas razjuri i izda vam zabranu ucesca na ovom forumu zato sto i on duva u iste diple u koje i vi, ali uspecete sve koje zanima fudbal i koji navijaju za Zvezdu da oterate zauvek sa ove teme.  A ja sam na ivici da odjavim sebe zauvek.  

Ok sasvim slucajno debili koji su poznati po svojim ispadima su iskoristili zutu i plavu boju i grobove bas na pocetku rata u Ukrajini. Bas sve slucajno

• +1 3
Posted

Nase utakmice do plejofa.

Voždovac (G)

Novi Pazar (D)

Rendzers (G) Liga Evrope

Metalac (G)

Rendzers(D) Liga Evrope

Kolubara (D)

Radnički Niš (G)

Radnički Kragujevac (D)

Posted

Sto se tice koreografije, meni jedino smeta sto nije posvecena Zvezdi, nego protivniku. Mada sam ocekivao da se kartoni okrenu i da bude nova koreografija.

Inace je odlicna simbolika, koja samo u bolesnim mozgovima ima veze sa ratom u Ukrajini.

• +1 1
Posted
15 hours ago, John Coltrane said:

Groblje i preko tribine šetalica pokojnika  iz Maratonaca - “dobro veće”. 
Ako sam dobro video :mellow:

nije ni pokojni Toza ni gosp. Rajković nego onaj bogatun što je imao ciglane 

• +1 1
Posted
56 minutes ago, Milosh76 said:

Sto se tice koreografije, meni jedino smeta sto nije posvecena Zvezdi, nego protivniku. Mada sam ocekivao da se kartoni okrenu i da bude nova koreografija.

Inace je odlicna simbolika, koja samo u bolesnim mozgovima ima veze sa ratom u Ukrajini.

a sta je bila simbolika? 

Posted
8 hours ago, Dimitrije said:

Po meni, Natho, Zdjelar, Rikardo (i mooozda Mening) imaju mesta u nasem prvom timu.  

Ja bih od vas uzeo Borjana i Dragovića, to su nam baš krš pozicije. Desnog beka nemamo ni mi, ni vi. Ne bih vam uzeo nijednog vezistu, niti napadača, o bonusima da ne govorimo.

Posted

1 minute ago, Ros said:

a sta je bila simbolika? 

"Natjerali grobare u bjezaniju..."

• +1 1
  • Haha 1
Posted
8 minutes ago, Ros said:

a sta je bila simbolika? 

Svetli (žuto-plavi) grobovi i referenca na Branka Radičevića :fantom:

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...