Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, NevenMan said:

Vidim stoka na tribinams izdominirala. Ili se o tome ne sme pricati?

Sto ne bi smelo. Video sam da ih Novosti brane, znaci da su stavili nesto fasisticko (nije mi bas najjasnije sta).

Oko utakmice - Stankovic ne bi bolje sastavio tim Partizana, i izvrsio izmene. Nase odlicno prvo poluvreme, uz ocajnu partiju najvaznijeg igraca Zdjelara, su bile dovoljne da ih rutinski otresemo. Meni Sanogo igrac utakmice, Rodic za njim.

Ne mislim da ce izgubiti bod do sledeceg derbija, nadam se da necemo ni mi. U tom derbiju ce biti dosta zajebanije nego danas. Ocekujem srednji red Jevtovic - Zdjelar, uz Jojica/Natka napred, i Fejsu kao prvu izmenu.  

• +1 1
Posted

Koreografija nema nikakve veze sa ukrajinom...

• +1 5
Posted

Прво полувријеме најбоље Звездино полувријеме у дербију још од голова Хуга Вијеире. Иванић сјајан, Катаи одличан док је имао снаге, свиђа ми се Охи.

Друго је било негледљиво, једни неће, други не могу.

• +1 2
Posted

Ne treba mnogo da poletimo, mislim da je Partizan večeras odigrao ispod svog nivoa.

Mi još uvijek moramo redovno da pobjeđujemo i moramo da budemo ubjedljiviji.

Ali svakako ogromno hvala timu, odigrali su baš odlično što nismo često viđali ovih godina u derbijima.

• +1 1
Posted
11 minutes ago, red star forever said:

Ne treba mnogo da poletimo, mislim da je Partizan večeras odigrao ispod svog nivoa.

Mi još uvijek moramo redovno da pobjeđujemo i moramo da budemo ubjedljiviji.

Ali svakako ogromno hvala timu, odigrali su baš odlično što nismo često viđali ovih godina u derbijima.

Moraju i oni dogod mi redovno pobedjujemo.  Jer ako im se omakne jedna neresena (a da nije Zvezda) onda se na vrhu tabele dogadja rokada.

Posted

Ohi je fox in the box, 3x pipne loptu, 2x ga mete, Inzagi s Kupinda. :ziga:

Vidi se s marsa da imamo bolje igrace, u nasu rotaciju bih od njihovih igraca uzeo cetvoricu, i nijednog za prvu postavu - Natha za pola sata (zanemocao, ali vidi se da je klasa od igraca (bio) za nase uslove, umesto Stanica), Meniga za kontre kad igramo bunker (da osvaja prostor i promasuje umesto Risaira, lepo bezi covek mora se priznati), Zdjelara kao backup za Sanogoa (ili da igra ovako specijale kao Srnic u tvrdim tekmama) i Urosevica za rezervnog levog beka, nije neki igrac ali je ok defanzivno, ne pravi pizdarije. 

Njihova 2 halfa, desni bek i golman su komedija, ranjivi i po zemlji i kroz vazduh i kroz usi. 

S druge strane, neki od nasih igraca s klupe bi kod njih bili cementirani u 11. 

• +1 1
Posted (edited)
16 minutes ago, red star forever said:

jeste odigrao ispod nivoa. a možete komotno da računate da će i sledeći derbi da odigra ispod nivoa. nije sto posto sigurno, ali je od svih varijanti ta najrealnija.

dve vrste prednosti imate u odnosu na nas. prva je nešto kvalitetniji sastav. ali to nije takva razlika da bi vam garantovala siguran uspeh ili laganu pobedu. druga prednost je važnija, a sastoji se u tome što bolje igrate utakmice protiv jačih rivala, odnosno jače tekme. ono što vama treba je da ne gubite bodove do derbija, a ako tada razlika bude +2 za nas, šanse su 70-30 da dobijate taj derbi.

zapravo, mislim da bi vam manje šanse bile ako nas do tog derbija preteknete, pa recimo budete na +1 ili +2. tad bi morali da idemo na pobedu i mnogo je veća verovatnoća da bi do nje došli, od verovatnoće da pobedimo ili izvučemo bod ako nismo u zaostatku.

moja preporuka vam je da kaskate iza nas na bod , dva i sačekate našu čekalicu u derbiju, koja naravno neće da funkcioniše i generičke, unapred poznate izmene, u unapred poznatom minutu, i pregazite nas sa 3-0.

naravno, najbolje bi bilo, sa mog aspekta, da pogubite brdo bodova do derbija i budete na minus 7, tako da derbi ne odlučuje. pa onda na njemu radite šta hoćete.  :D 

Edited by Ted
  • +1 1
Posted (edited)

Previse mi je nategnuto da je namjenjeno Ukrajini. Volio bih da grijesis...

Edited by MiddleClass
Posted

A sa kojom bojom trebali da farbaju nebo i mesec? Sa roze i zelenom? Odlicna koreografija.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• +1 1
Posted

Koreografija je bila gorblje i gospodin rajkovic od koga se Topalovici (grobari) uplasili pa krenuli u bezaniju... Ukrajna nije bila ni na kraj pameti, al jebo koreografiju gre moras da gatas sta je pesnik teo da kaze... A uvek se nadje neko ko ce da pronadje i ono cega nema, prosto fali senzacionalizma...

Dobar derbi za Zvezdu i moj utisak -skoro nisu bile punije tribine i sve to prodje bez incidenata. Takodje, meni je delovalo da je na istoku i zapadu bilo vise grobara, sto se takodje ne desava bas cesto na Marakani. MOguce i da gresim...

Pojeli smo ih na sredini, ili bolje reci oni su zakazali. Obicno nas prebiju u prvih poila sata, a sada je to izostalo. Tukli su samo Kangu, pa se ovaj dodatno napalio. Al fizicki smo mi dobili utakmicu i potpuno drzali sve u svojim rukama. Po meni najbolji kod nas Ivanic i Kanga. Prvi je radio bukvalno sta je hteo, Rodic mu je sjajno pomagao, a Kanga je imao onu ludacku energiju i prmio sve batine ovog sveta od grobara, a nije dobio crveni :)

U drugom smo se ocekivano pokvukli i rutinski priveli utakmicu kraju... sto rece neko, mogli smo i da nastavimo da igramo kao u prvim, ali pobedi se u zube ne gleda. 

• +1 3
Posted

Te koreografije se spremaju barem mesec dana unapred 

Nije realno da je sve ono odrađeno povodom rata koji je počeo pre nekoliko dana 

• +1 1
Posted

mozda ne mesec al bar nedelju dana...

• +1 1
Posted

ako je prikazan mesec zar ne bi nebo trebalo da bude crno onda

mislim da ce vecina ljudi i u srbiji kad vidi koreografiju prvo pomisliti da ima veze sa ukrajinom, a strancima tesko da se moze objasniti da nema. tesko cemo se oprati za ovo vani, posle zasto misle da smo divljaci. morbidna slika.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...