Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Hamlet Strašni said:

U nekom paralelnom univerzumu?

Ha, a na Livescore je pisalo da su dali gol u 90+1 min.  Znaci ili greska ili je gol ponisten.

Posted
13 minutes ago, Milosh76 said:

Ne mozemo Bragu jer smo igrali sa njima u Grupi.

Zreb je sutra u 12, prenos na AreniPremium1 i na RTS

Igra se 10 i 17 marta, a negde sam procitao da je revans u BG.

Nema ograničenja za Bragu, timovi iz iste grupe mogu igrati jedni protiv drugih. Ne mogu igrati iz iste države.

Pobednici grupa su domaći u revanšima.

Posted

To sad vise nije ni vazno mnogo kad nema gola u gostima, isto ti se 'vata.

Pre je bilo sranje da igras prvu kod kuce pa ne smes full da napadas i primis iz kontre/prekida gol koji vredi duplo. 

Posted
21 minutes ago, Dimitrije said:

Ha, a na Livescore je pisalo da su dali gol u 90+1 min.  Znaci ili greska ili je gol ponisten.

Poništen. Flashscore ima i te podatke, čak i signalizira kada je gol na proveri VAR-om.

Posted

moraće i brat Gelor da daje prilog za manastire na Kosovu

En6-WBIgfl-U.jpg

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ivanic opet igra van pozicije otkad je okacio ono s protesta. :fantom:

Posted

Znaci prvu sigurno igramo u gostima? Onda ipak ne bih voleo Barsu, splasnuo bi hajp posle petarde u prvom mecu.

Nista, dajte Bragu, Rendzers ili Betis, da se malo lozimo i casno ispadnemo. 

Posted

Ja ne mogu na gostovanje pa prizeljkujem Rendzers jer svakako ne bih stigao da izvadim vizu ili Portugalce jer sam bio pre manje od 3 meseca tamo. Sa druge strane vec par godina prizeljkujem gostovanje u Sevilji a sad imao 25 posto sansi da idemo tamo :isuse:

Posted

Ajmo kolege, ja 182/190.

https://www.sporcle.com/games/Woolfy23/red-star-europe

Spoiler

Polonia Bitom, Trencin, Norceping, Bilbao, Komloi, Sparta Roterdam, Avenir Begen i Viking.

Spoiler

Jedva sam uspeo da spelujem one s Islanda sto je Slavisa izbacio, zatim Lilestrem (ili kako se vec cita), one s Farskih Ostrva sto je Muslin dobio, a Groklin i CSKA Kiev po novim imenima pogodio, cega se secam s FM-a.

Posted

Daj ili Portugalce ili Rangerse da se omjerimo pa kome opanci a kome obojci...

Posted

Najradije bih Barsu, Portugalce ili Atalantu, jer kontam da je najmanje cimanja u vezi puta. Stižem za BG sledećeg Petka, još ako bih nekako skockao kartu za gostovanje, leglo bi mi ko budali šamar. [emoji7]

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Posted

Jel na Marakani i dalje 50% kapaciteta kovid max?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...