Bright Billy Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Tacnije, uz kartu za cukaricki dobijala se i karta za derbi... 1
Segundo Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Sajt ili ne radi ili nešto muljaju. Pokusavam već dva dana da uzmem, skoro svi sektori su crvene boje (nema karata).. Ono što je druge boje i gde bi trebalo da ima, otvorim, ali onda ne mogu mesta da se označe.Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Milosh76 Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Prenos i na RTS. Inace protivnika u LE saznajemo u petak.
Moća Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Ocekujem odvratnu tvrdu utakmicu sa valjanjem i okruzivanjem sudije na svaku odluku. S obzirom da je Partizan u prednosti ocekujem da ce Ser Samrok od Flore izaci sa taktikom "ko izadje iz sesnaest da mu umre majka" a mi kako nista ne igramo ima da primimo gol iz kontre i da zavrsimo pricu.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 4
Milosh76 Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 1 minute ago, Moća said: mi kako nista ne igramo ima da primimo damo gol iz kontre i da zavrsimo produzimo pricu mucenje. Malo sam ti ispravio
Moća Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Koja crna kontra kad oni nece prelaziti pola?Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Bright Billy Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 4 hours ago, Segundo said: Sajt ili ne radi ili nešto muljaju. Pokusavam već dva dana da uzmem, skoro svi sektori su crvene boje (nema karata).. Ono što je druge boje i gde bi trebalo da ima, otvorim, ali onda ne mogu mesta da se označe. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ne znam da li je jos uvek kapacitet stadiona ogranicen ali ako nije bice karata na dan utakmice koliko hoces... 1
Milosh76 Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 1 hour ago, Moća said: Koja crna kontra kad oni nece prelaziti pola? Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Mozemo mi i kroz viktorije da damo gol, ne mora da bude kontra. Moze i penal neki da padne...da crkne VAR na 2 minuta samo 1
Dimitrije Posted February 22, 2022 Author Posted February 22, 2022 Prosle jeseni utakmica na JNA je bila dobra. Mi smo bili bolji u prvih 30-ak minuta do priomljenog gola. Imali smo sanse koje nismo iskoristili i primili prilicno glup gol. Onda je Partizan zagospodario, stvarao sanse i mi smo imali srecu da nisu duplirali vodjstvo. Mi smo se oporavili u posleddnjih 15-ak minuta posle ulaska Stanica. Nije bilo ni valjanja ni jurenja sudije. Stanojevic je dobar trener i ne ocekujem da se zabunkerise, mada ocekujem da igra konzervativno. Mi ako masimo sanse ili ih ne stvaramo, pocecemo da posrcemo i tu ce Partizan da nas nagazi. Njihovi glavni asduti su Nahtko, Zdjelar i Rikardo. Ako Sanogo i Kanga uspeju da osujete igru Zdjelara i Nahtka, bice od velikog znacaja za nas. Ne bi me iznenadilo da Srnic bude u startnoj postavi da cepka igru Partizanovog veznog reda. U tom slucaju, igracemo sa dvojcom centarfora i preskakacemo sredinu. Imperativ da prvi povedemo i da ih primoramo da jure rezultat. Nas najveci problem je realizacija i slabija forma kljucnih igraca u vezi: Ivanica i Kataija. 1 1
MiddleClass Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 4 hours ago, renne said: Srđan Jovanović sudi Onaj sto je ponistio cist gol Milunovica
pantelia Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 15 hours ago, renne said: Srđan Jovanović sudi Za sada ima sledeci ucinak: 1 derbi - 1 neopravdano ponisten gol Zvezdi.
pantelia Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Ma ne treba, samo me zanima odnos ultrakopa s njim, posto vidim da su ti kolege upucene u takve stvari
Recommended Posts