Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Tacnije, uz kartu za cukaricki dobijala se i karta za derbi...

• +1 1
Posted

Sajt ili ne radi ili nešto muljaju. Pokusavam već dva dana da uzmem, skoro svi sektori su crvene boje (nema karata).. Ono što je druge boje i gde bi trebalo da ima, otvorim, ali onda ne mogu mesta da se označe.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Posted

Prenos i na RTS.

Inace protivnika u LE saznajemo u petak.

Posted

Ocekujem odvratnu tvrdu utakmicu sa valjanjem i okruzivanjem sudije na svaku odluku. S obzirom da je Partizan u prednosti ocekujem da ce Ser Samrok od Flore izaci sa taktikom "ko izadje iz sesnaest da mu umre majka" a mi kako nista ne igramo ima da primimo gol iz kontre i da zavrsimo pricu.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• +1 4
Posted
1 minute ago, Moća said:

mi kako nista ne igramo ima da primimo  damo gol iz kontre i da zavrsimo produzimo pricu  mucenje.

Malo sam ti ispravio :)

Posted

Koja crna kontra kad oni nece prelaziti pola?

Posted
4 hours ago, Segundo said:

Sajt ili ne radi ili nešto muljaju. Pokusavam već dva dana da uzmem, skoro svi sektori su crvene boje (nema karata).. Ono što je druge boje i gde bi trebalo da ima, otvorim, ali onda ne mogu mesta da se označe.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ne znam da li je jos uvek kapacitet stadiona ogranicen ali ako nije bice karata na dan utakmice koliko hoces...

• +1 1
Posted
1 hour ago, Moća said:

Koja crna kontra kad oni nece prelaziti pola?

Mozemo mi i kroz viktorije da damo gol, ne mora da bude kontra. Moze i penal neki da padne...da crkne VAR na 2 minuta samo :D

• +1 1
Posted

Prosle jeseni utakmica na JNA je bila dobra.  Mi smo bili bolji u prvih 30-ak minuta do priomljenog gola.  Imali smo sanse koje nismo iskoristili i primili prilicno glup gol.  Onda je Partizan zagospodario, stvarao sanse i mi smo imali srecu da nisu duplirali vodjstvo.  Mi smo se oporavili u posleddnjih 15-ak minuta posle ulaska Stanica.  Nije bilo ni valjanja ni jurenja sudije.  Stanojevic je dobar trener i ne ocekujem da se zabunkerise, mada ocekujem da igra konzervativno.  Mi ako masimo sanse ili ih ne stvaramo, pocecemo da posrcemo i tu ce Partizan da nas nagazi.  Njihovi glavni asduti su Nahtko, Zdjelar i Rikardo.  Ako Sanogo i Kanga uspeju da osujete igru Zdjelara i Nahtka, bice od velikog znacaja za nas.  Ne bi me iznenadilo da Srnic bude u startnoj postavi da cepka igru Partizanovog veznog reda.  U tom slucaju, igracemo sa dvojcom centarfora i preskakacemo sredinu.  Imperativ da prvi povedemo i da ih primoramo da jure rezultat.  Nas najveci problem je realizacija i slabija forma kljucnih igraca u vezi: Ivanica i Kataija.  

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
4 hours ago, renne said:

Srđan Jovanović sudi

Onaj sto je ponistio cist gol Milunovica

Posted
15 hours ago, renne said:

Srđan Jovanović sudi

Za sada ima sledeci ucinak:

1 derbi - 1 neopravdano ponisten gol Zvezdi. 

Posted

Ma ne treba, samo me zanima odnos ultrakopa s njim, posto vidim da su ti kolege upucene u takve stvari

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...