Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

Tacnije, uz kartu za cukaricki dobijala se i karta za derbi...

• Replies 8k
  • Views 388.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

Za manje od mesec dana postajem deda.  Moja snaja, Amerikanka, mu je vec kupila odelce pa se zna za koga ce da navija.

• darkonet
    darkonet

Jbt koliko je onaj Kanga jak Bravo Zvezdo Dupla kruna, dobio sam sina pre 2 nedelja pa je Zvezdina porodica jaca za jos jednog clana pa nema srecnijeg od mene sada Bravo momci, bravo sv

• Dimitrije
    Dimitrije

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

Posted Images

Sajt ili ne radi ili nešto muljaju. Pokusavam već dva dana da uzmem, skoro svi sektori su crvene boje (nema karata).. Ono što je druge boje i gde bi trebalo da ima, otvorim, ali onda ne mogu mesta da se označe.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Srđan Jovanović sudi

Prenos i na RTS.

Inace protivnika u LE saznajemo u petak.

Ocekujem odvratnu tvrdu utakmicu sa valjanjem i okruzivanjem sudije na svaku odluku. S obzirom da je Partizan u prednosti ocekujem da ce Ser Samrok od Flore izaci sa taktikom "ko izadje iz sesnaest da mu umre majka" a mi kako nista ne igramo ima da primimo gol iz kontre i da zavrsimo pricu.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

1 minute ago, Moća said:

mi kako nista ne igramo ima da primimo  damo gol iz kontre i da zavrsimo produzimo pricu  mucenje.

Malo sam ti ispravio :)

Koja crna kontra kad oni nece prelaziti pola?

4 hours ago, Segundo said:

Sajt ili ne radi ili nešto muljaju. Pokusavam već dva dana da uzmem, skoro svi sektori su crvene boje (nema karata).. Ono što je druge boje i gde bi trebalo da ima, otvorim, ali onda ne mogu mesta da se označe.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ne znam da li je jos uvek kapacitet stadiona ogranicen ali ako nije bice karata na dan utakmice koliko hoces...

1 hour ago, Moća said:

Koja crna kontra kad oni nece prelaziti pola?

Mozemo mi i kroz viktorije da damo gol, ne mora da bude kontra. Moze i penal neki da padne...da crkne VAR na 2 minuta samo :D

• Author

Prosle jeseni utakmica na JNA je bila dobra.  Mi smo bili bolji u prvih 30-ak minuta do priomljenog gola.  Imali smo sanse koje nismo iskoristili i primili prilicno glup gol.  Onda je Partizan zagospodario, stvarao sanse i mi smo imali srecu da nisu duplirali vodjstvo.  Mi smo se oporavili u posleddnjih 15-ak minuta posle ulaska Stanica.  Nije bilo ni valjanja ni jurenja sudije.  Stanojevic je dobar trener i ne ocekujem da se zabunkerise, mada ocekujem da igra konzervativno.  Mi ako masimo sanse ili ih ne stvaramo, pocecemo da posrcemo i tu ce Partizan da nas nagazi.  Njihovi glavni asduti su Nahtko, Zdjelar i Rikardo.  Ako Sanogo i Kanga uspeju da osujete igru Zdjelara i Nahtka, bice od velikog znacaja za nas.  Ne bi me iznenadilo da Srnic bude u startnoj postavi da cepka igru Partizanovog veznog reda.  U tom slucaju, igracemo sa dvojcom centarfora i preskakacemo sredinu.  Imperativ da prvi povedemo i da ih primoramo da jure rezultat.  Nas najveci problem je realizacija i slabija forma kljucnih igraca u vezi: Ivanica i Kataija.  

4 hours ago, renne said:

Srđan Jovanović sudi

Onaj sto je ponistio cist gol Milunovica

Taj

15 hours ago, renne said:

Srđan Jovanović sudi

Za sada ima sledeci ucinak:

1 derbi - 1 neopravdano ponisten gol Zvezdi. 

Na lomaču s njim!

Ma ne treba, samo me zanima odnos ultrakopa s njim, posto vidim da su ti kolege upucene u takve stvari

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout