Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
20 hours ago, Dimitrije said:

Borjan je vrlo dobar golman, ali nije prva klasa.  Branio je i brani u timovima 2./3. evropske kategorije (Zvezda, Ludogorec) i u nisko rangiranoj reprezentaciji Kanade.  Pri tom je i u godinama (34).  Tesko da bi za njega dobili nesto vise od simbolicnog obestecenja.  Ja bih ga pustio i bez obestecenja, ako vec zeli da ode.

Ne ocekujem ni ja neko milionsko obestecenje ali da je on slobodan igrac trazio bi od novog kluba bar 500k samo za potpis. A posto nije slobodan igrac red bi valjda bio da te pare uzme klub sa kojim ima vazeci ugovor...

Posted

Braćo mandovska, nek nam je sasrećom!

271060527_478014127015391_45089293837290

• +1 3
Posted

Ne ocekujem ni ja neko milionsko obestecenje ali da je on slobodan igrac trazio bi od novog kluba bar 500k samo za potpis. A posto nije slobodan igrac red bi valjda bio da te pare uzme klub sa kojim ima vazeci ugovor...
Биће класично, опростио дугове и крај приче.

Sent from my SM-G998U using Tapatalk

Posted

Sport u današnjem izdanju piše da su čelnici Crvene zvezde ponudili mladom defanzivcu da se već u decembru preseli u Crvenu zvezdu i potpiše trogodišnji ugovor.
„Imam ponudu Crvene zvezde, ali mnogo toga zavisi od planova Totenhema. Smatram da mnogo gubim igranjem u mladom timu, bez obzira što je u pitanju Engleska. Moja želja je da budem na glavnoj sceni, što ću dobiti eventualnim dolaskom u Crvenu zvezdu“, poručio je Veljković.

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Sport u današnjem izdanju piše da su čelnici Crvene zvezde ponudili mladom defanzivcu da se već u decembru preseli u Crvenu zvezdu i potpiše trogodišnji ugovor.
„Imam ponudu Crvene zvezde, ali mnogo toga zavisi od planova Totenhema. Smatram da mnogo gubim igranjem u mladom timu, bez obzira što je u pitanju Engleska. Moja želja je da budem na glavnoj sceni, što ću dobiti eventualnim dolaskom u Crvenu zvezdu“, poručio je Veljković.

28.10.2015

datum ove vesti

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Ionako bi sedeo na klupi Dragoviću i Degeneku :fantom:

• +1 1
Posted

Govnari govnarski pu!

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• +1 3
Posted

U najboljim godinama, a hteo je da bude ovde.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...