MiddleClass Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Luco Ibanjez u studiju na tecnom hrvatskom daje izjavu Sto se tice potonjeg kola... Nit je Braga bauk niti ce Danci lako u Bugarskoj dobiti. Bitno da smo veceras dobili.
Dimitrije Posted November 25, 2021 Author Posted November 25, 2021 Podigli smo igru u drugom poluvremenu, Ivanic i Kanga su dirigovali, odbrana zaigrala cvrsce. Cak je i Gajic odigrao dobro. Do utakmice u Bragi imacemo na raspolaganju dvojcu suspendovanih igraca, Rodic ce nadam se da ozdravi. Sanogo ce da bude fit. Necemo morati da pravimo iznudjene rotacije u sastavu. Bicemo jaci nego veceras. Braga je dobra, ali nije mnogo bolja od nas. Tu smo, egal. 1
sasha Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 5 minutes ago, MiddleClass said: Nit je Braga bauk niti ce Danci lako u Bugarskoj dobiti. Danci će dobiti prelako u Bugarskoj
Jozef K. Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Svaka odluka sudija i protiv nas i protiv Brage je išla u korist Danaca. Nije mi jasno da imaju takav kredit. Ivanić doktorski gol. Stvarno je majstor. Sve, sve ali da nam Srnić izvodi nz kornera, ne znam kako je to moguće. 1
Dimitrije Posted November 25, 2021 Author Posted November 25, 2021 Ako je Srbija pobedila favorizovanu Portugaliju u Lisabonu, onda moze i Zvezda da pobedi Bragu u Portugaliji.
Dimitrije Posted November 25, 2021 Author Posted November 25, 2021 Just now, Jozef K. said: Svaka odluka sudija i protiv nas i protiv Brage je išla u korist Danaca. Nije mi jasno da imaju takav kredit. Ivanić doktorski gol. Stvarno je majstor. Sve, sve ali da nam Srnić izvodi nz kornera, ne znam kako je to moguće. Pa nije ih lose izvodio. Srnic je odradio rudarski posao danas u odsustvu kljucnih igraca.
FPLS Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Stvarno nemamo srece, sad gledam situaciju, totalno bizaran penal za Midtjiland. Igrac Brage cini mi se nenamerno proklizava i saplice Danca u potpuno bezopasnoj situaciji, lopta vec u gol-autu. Doduse, da nije Ivanic zategao prvi pravi, muski sut u karijeri, utisak je da ga ne bismo dali do prekosutra. Nekako vise verujem u bugarski inattm u poslednjem kolu, nego da cemo mi nesto uraditi u Bragi. Od Razgrada nismo odigrali pristojnu utakmicu. Kako god, evropsko prolece je tu, sve je ovo sasvim okej.
John Coltrane Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Napokon i kad igramo loše i ružno za oko, uspevamo da pobedimo, a to je odlika velikih klubova. Pogotovu pred sam kraj jesenjeg dela sezone, uz Bragu nam ostaje još 4 meča ako sam dobro video i onda pauza više od 2 meseca. To će dobro doći i Ohiju koji upravo završava sezonu u Norveškoj u teškim vremenskim uslovima.
Jozef K. Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 19 minutes ago, Dimitrije said: Pa nije ih lose izvodio. Srnic je odradio rudarski posao danas u odsustvu kljucnih igraca. Pored Kange, Katai/Bena, stvarno nije imalo smisla. Ne govorim o njegovom zatvaranju leve strane, već samo o tome da ne treba da izvodi korne.
MiddleClass Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 38 minutes ago, sasha said: Danci će dobiti prelako u Bugarskoj Sumnjam da ce biti lako. Da se igra u Danskoj slozio bih se, ali niko nece da se bruka kod kuce.
Milosh76 Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 "Mnogo kadrovskih problema smo imali, Sale je izdržao sa temperaturom poluvreme, drugi (Rodić) morao da ode kući... Ali pričao sam da su svi oni standardni, nikad se ne zna ko će morati da odgovori zahtevima... Prvih deset minuta je bilo problema, potom smo odigrali lavovsku utakmicu. Nema veze taktitka i formacija kada momci ovako izginu na terenu, sve drugo tada pada u vodu", dodao je Stanković.
Jozef K. Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Naravno da je najbitnije da idemo dalje kao prvi ili treći, igramo dalje, plus imamo za sada sedam evro bodova.
dragance Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Za Dionija je rekao “iz njemu znanih razloga boli ga nešto”. Ne zvuči mi da ose oseća kao deo tima. 1
Bright Billy Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 uh kolko bi nam legla pobeda u bragi... 3
Recommended Posts