Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

Jbg, nije imao kome da ubaci. 

• Author

Mi igramo ziherball a ne football, a uspeli smo da napravimo dve dobre prilike za gol.  Gajic i Petrovic nemaju hrabrosti ni drskosti da povuku loptu napred.  Posebno Gajic, koji i kada ima prostor po desnoj strani da prodire, on usporava i vraca loptu umazad.  Mi mozemo da pobedimo jedino ako Katai i/ili ivanic imaju neku inspiraciju.  

Njegos nista, Pavkov nista, Gajic nista. Previse jbg...

Utakmica koja deluje kao da i jednoj i drugoj ekipi odgovara nereseno a uopste nije tako...

Bolje da budemo treći nego drugi pošto prvi da budemo šansa je smešna, u ligi konferencija imamo šta da tražimo, protiv trećeg iz lš ništa (osim možda se Šerifom opet da se bijemo). Liga konferencija i jeste realnost za naše timove, kakva crna dva mesta u lš, i za ligu evrope nismo, imali smo sreće sa grupom

• Author

Mi ako ovako nastavimo da igramo, jedva cemo da se dotaljigamo i do Lige konferencija,  A i to je pitanje ako nam Bugari umuvaju gol.  Totalno sranje od taktike.

• Author

Jos samo da primetim da gotovo svako nase ubacivanje iz auta zavrsi kod protivnickih igraca.

1 minute ago, Dimitrije said:

Mi ako ovako nastavimo da igramo, jedva cemo da se dotaljigamo i do Lige konferencija,  A i to je pitanje ako nam Bugari umuvaju gol.  Totalno sranje od taktike.

Krenuce sigurno u drugom jace, jasno je stankovicu da ovako oslabljeni i pred kraj polusezone ne moze da jurisa celu utakmicu. Sto se lige konferencija tice, tu smo se vec plasirali...

Ispravka, nismo se vec plasirali...

• Author

Nismo se plasirali ako izgubimo od Ludogoreca.  Ostajemo na 7 poena, oni dolaze na 4 poena i imaju priliku da dodju na sedam u zadnjem kolu.

Ben umjesto Kataia.

Moze li Katai da bude zdrav duze od mesec dana?:isuse:

Nesiguran im je golman.

Just now, Bogotac said:

Moze li Katai da bude zdrav duze od mesec dana?:isuse:

da može, bio bi zdrav u nekom drugom klubu, za neku drugu kintu 

Danci vode

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout