fandorin Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Igramo sasvim dobro, uprkos ovom krtičnjaku. Njegoš dobar osim onog kilavog šuta u mrtvoj šansi.
Milosh76 Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Dve dobre sanse sa obe strane.Gajic i Ben mnogo bolji od Gobeljica i Zivkovica.Odbrana je smehotresna bez Sanoga.
Dimitrije Posted November 21, 2021 Author Posted November 21, 2021 26 minutes ago, Bright Billy said: Sto sad ovaj vadi zivkovica u dvadesetom minutu? Mislim da je razlog povreda Gobeljica. Gajic je slabiji od Gobeljica u igri u odbrani, a Ben je dobar u odbrambenim zadacima.
FPLS Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Gaja ne da titulu. Napred povremeno nesto i odigramo, ali pozadi smo neshvatljivo busni.
Milosh76 Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Kako mi je drago za Kangin golVeliki majstor3-1Treca asistencija Bena, gol Ivanica4-1Treci gol Kataia5-1
James Marshall Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Pored par ovih lijepih golova glavni utisak sa ovog snimka (tako se potrefilo, kamera, bez komentatora, kupi zvukove sa najbliže tribine) su mi ovi navijači i koliko njih zapravo boli kurac za fudbal, koliko su oni bitni sami sebi. Oni guslaju svoje, čovjek dao super gol, pa makar to konstatuj nekim aplauzom, skandiranjem njegovog imena, a ne, oni samo nastave ove svoje debilne pjesme uz ovaj iritantni bubanj i još iritantniji metalni zvuk sa megafona. Nikakve veze to navijanje nema sa onim što se dešava na terenu, tako bukvalno mogu i razglas da ostave upaljen da drnda dok se odigrava utakmica. 5
levi Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Molde - Rosenborg na Areni 3, Ohi za sada 1 gol, iz odbitka 1 na 0
John Coltrane Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Ohi samo pakuje, a Midtiland da gubi, ovaj put od Bronbija.
Dimitrije Posted November 21, 2021 Author Posted November 21, 2021 U Zvezdi po starom, najbolji su africki igraci, Katai, Ivanic i Dragovic. Ostali nekad dobri nekad manje dobri. I da napomenem da je, kad god je branio, Popovic bio vrlo dobar. Stanic je zanimljiv igrac. Na nekoliko utakmica je pokazao dobru tehniku vladanja loptom i da to sto zna zeli da primeni u igri. Ne ustrucava se i da pogresi i ne koristi alibi dodavanja da briga predje na drugoga.
Recommended Posts