Bright Billy Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Ako nekog igraca vise ne mogu da gledam to je onda ovaj jebeni gajic...
MiddleClass Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Bonus ne umije da primi loptu. Jbt, osnove fudbala ih ne uce.
fandorin Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 12 minutes ago, John Coltrane said: Ovo nije ni išlo u okvir. Treba nam šok terapija pod hitno! To i jeste osnovni problem, kad ne ide ne postoji opcija sa klupe koja može nešto da promeni. Kangin izostanak je nenadoknadiv, Katai je loš, ali se trudi za razliku od Miće Ivanića koji se nije pojavio na utakmici. Za Bena sezona nije ni počela. Pride nas je i sreća potpuno napustila.
Dimitrije Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Nismo dobri. Gubimo lopte na sredini i otvaramo Vojvodini komtre. U odbrani uvek na ivici kiksa. U napadu glavni igraci, Ivanic i Katai, bez ikakvo znacajnijeg ucinka. Ne bi me iznenadilo da se utakmica zavrsi istim rezultatom kao u Surdulici.
Bright Billy Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Ivanic jos gori, kad udje ovako preplaseno u utakmicu ja bih ga u 15. menjao. Sve u svemu pretvorili su se u supalj kurton od ekipe...
elementary Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Kako igramo ove sezone boli me ćoše za njih ,totalno ravnodušan . Potrebna je rekonstrukcija i tima i uprave . Možda i preokrenemo ovo ,rekoh da lupnem dvojku na live ono kvota jadna.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
John Coltrane Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dakle nisam baš bez osnova pljuvao glavatog, onomad
Dimitrije Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 16 minutes ago, Bright Billy said: Ako nekog igraca vise ne mogu da gledam to je onda ovaj jebeni gajic... Gajic iako igra krilnog beka, kada dobije for i kada se ocekuje beg prema golu protivnika, on uspori i vraca loptu ili u sredinu ili unazad. 1
Bright Billy Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Doduse on i rodic jedini trce danas, ostali samo nemo posmatraju...
Dimitrije Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 2 minutes ago, elementary said: Kako igramo ove sezone boli me ćoše za njih ,totalno ravnodušan . Potrebna je rekonstrukcija i tima i uprave . Možda i preokrenemo ovo ,rekoh da lupnem dvojku na live ono kvota jadna. Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Ne preterujte. Sto se tice predlozene rekonstrukcije, kako bi to izveli, a da klub najmanje tri godine ne bude bez trofeja i Evrope?
Bright Billy Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Toliko su me iznervirali da mi sad i ove idiotske reklame za kladionice manje idu na zivce...
Dimitrije Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Gobelja i Erakovic ulaze. Mesto koga?
Bright Billy Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Umesto pankova i gajica. Falko umesto bena...
roux senyurt Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 (edited) evo ga Edited November 7, 2021 by roux senyurt
Recommended Posts