Malvo Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Danci su imali preslikani sut i promasaj u nadoknadi vremena na svom stadionu, tako da je mogao i taj da udje. Link to comment
Jozef K. Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Tim koji se tako lako odrekne Gavrića, Nikolića, Petrovića, Radulovića ne zaslužuje bolje. Jednostavno nema se strpljenja sa igračima, ne da im se šansa za lošu formu, ali sa druge strane Gobeljić i Rodić mogu da rade šta hoće godinama i da im se i dalje podilazi. Nekako sve ovo ima puno smisla, a tek će imati. 3 Link to comment
red star forever Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Pretpostavljam da je i do toga da Gobeljic i Rodić igraju na deficitarnim pozicijama, pa onda ograničenje broja stranaca itd. Link to comment
MiddleClass Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Zvezdi se ne piše dobro: Italijan na operaciji, pogođen je i sudija Pomoćnom treneru Zvezde naprsla lobanja Link to comment
James Marshall Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Kakve su to seljačine i polusvijet. 2 Link to comment
James Marshall Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 I koga boli kurac za Zvezdu i da li se njoj piše dobro, čovjek ide na operaciju glave 3 Link to comment
red star forever Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 (edited) E pa ako su stvarno to uradili neka nas izbace sada kad smo govna. 🤮 Italijan da se oporavi i on i Deki da spakuju kofere a mi da se vratimo odakle smo izašli prije nekoliko godina. Edited November 5, 2021 by red star forever 1 Link to comment
Bright Billy Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 14 hours ago, Milosh76 said: Ti nisi na basketu? Ja se cimao da ti saznam za karte, a ti sedis kod kuce Za brata sam jurio karte, ja na basket bas retko idem. Mada kako smo prosli na fudbalu sad razmisljam da moda ipak promenim sport 1 Link to comment
Bright Billy Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Sta je bio povod za gobeljino iskljucenje? Ja sa tribine nisam uspeo da skapiram ... Link to comment
James Marshall Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Nešto je prikenjavao realno očajnom Mađaru. Link to comment
Bright Billy Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Skapiro sam to al ne znam zbog cega mu je bas u tom trenutku jebo mater. Video sam samo da nismo dobili korner iako je golman ocigledno izbio loptu posle ivanicevog suta... Link to comment
levi Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 mislim da su dosudili da je izašla u golaut u vazduhu posle Gobeljinog centaršuta 3 Link to comment
renne Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Tako je, svirao je gol aut, iako je lopta bila metar u terenu 1 Link to comment
Jozef K. Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Po Mađaru je Gobelja Roberto Karlos, kako majstorski zavrće loptu. 1 Link to comment
Recommended Posts