Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Danci su imali preslikani sut i promasaj u nadoknadi vremena na svom stadionu, tako da je mogao i taj da udje.

Posted

Tim koji se tako lako odrekne Gavrića, Nikolića, Petrovića, Radulovića ne zaslužuje bolje. Jednostavno nema se strpljenja sa igračima, ne da im se šansa za lošu formu, ali sa druge strane Gobeljić i Rodić mogu da rade šta hoće godinama i da im se i dalje podilazi. Nekako sve ovo ima puno smisla, a tek će imati.

• +1 3
Posted

Pretpostavljam da je i do toga da Gobeljic i Rodić igraju na deficitarnim pozicijama, pa onda ograničenje broja stranaca itd.

Posted

Zvezdi se ne piše dobro: Italijan na operaciji, pogođen je i sudija

Pomoćnom treneru Zvezde naprsla lobanja
Posted

Kakve su to seljačine i polusvijet.

• +1 2
Posted

I koga boli kurac za Zvezdu i da li se njoj piše dobro, čovjek ide na operaciju glave :isuse:

• +1 3
Posted (edited)

E pa ako su stvarno to uradili neka nas izbace sada kad smo govna. 🤮

Italijan da se oporavi i on i Deki da spakuju kofere a mi da se vratimo odakle smo izašli prije nekoliko godina.

Edited by red star forever
  • +1 1
Posted
14 hours ago, Milosh76 said:

Ti nisi na basketu? Ja se cimao da ti saznam za karte, a ti sedis kod kuce :D

Za brata sam jurio karte, ja na basket bas retko idem. Mada kako smo prosli na fudbalu sad razmisljam da moda ipak promenim sport :)

• +1 1
Posted

Sta je bio povod za gobeljino iskljucenje? Ja sa tribine nisam uspeo da skapiram ...

Posted

Nešto je prikenjavao realno očajnom Mađaru. 

Posted

Skapiro sam to al ne znam zbog cega mu je bas u tom trenutku jebo mater. Video sam samo da nismo dobili korner iako je golman ocigledno izbio loptu posle ivanicevog suta...

Posted

mislim da su dosudili da je izašla u golaut u vazduhu posle Gobeljinog centaršuta

• +1 3
Posted

Tako je, svirao je gol aut, iako je lopta bila metar u terenu

• +1 1
Posted

Po Mađaru je Gobelja Roberto Karlos, kako majstorski zavrće loptu.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...