elementary Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Jeza me hvata kada Gobeljic i Borjan kombinuju. Legenda kaže da se Gobelji jednom lopta nije odbila kao od drveta .Nekog umesto Srnica i napadača . Ne znam zašto ne pušta onog klinca Stanica . Kad god je dobio šansu bio je odličan.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
Dimitrije Posted October 21, 2021 Author Posted October 21, 2021 'Ajde da ja nekog pohvalim - Borjana.
MiddleClass Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Krsticic umjesto Srnica pa da ima Kanga sa nekim da odigra. 1
Dimitrije Posted October 21, 2021 Author Posted October 21, 2021 Nasi da krenu u kontru nece ni za zivu glavu. Odlucuju se na suteve iz daljine, pa ako udje, dobro je. Vazno je da se igra uspori i da se, ako moze, bez primljenog gola zavrsi utakmica.
Aleksandar88 Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Nasi da krenu u kontru nece ni za zivu glavu. Odlucuju se na suteve iz daljine, pa ako udje, dobro je. Vazno je da se igra uspori i da se, ako moze, bez primljenog gola zavrsi utakmica. To je legitimno i bod nam igra, problem je što odbrana ne uliva poverenje da može da izdrži da ga ne primi.
samo_opusteno Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Ovi su dobra ekipa, prvi su u Danskoj koja je ipak ozbiljna fudbalska zemlja. Redovno kuci klepaju Kopenhagen i to uglavnom trpajuci im po 4 komada. Prosle godine su igrali 1-1 sa Liverpulom u LS, pre toga nabili YB 3-0 i Slaviju 4-1.Indijanci su samo po imenu, po svemu ostalom ozbiljan tim. Uz to, za razliku od nas imaju imperativ pobede. 1
Dimitrije Posted October 21, 2021 Author Posted October 21, 2021 Zato je tu Borjan. Kada odbrana padne, golman je taj koji spasava.
assignment Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Znalo se da će Danci napadati jer im igra samo pobeda, i legitimno je da igraš na kontre... Ali onda trebaš i da igraš tako a ne 98% pasova uputiš unazad. I treba bar 2-3 igrača i da krenu uopšte u kontra napad... Sve u svemu očajno smo odigrali prvo poluvreme... 1
kralj Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 4 minutes ago, samo_opusteno said: Ovi su dobra ekipa, prvi su u Danskoj koja je ipak ozbiljna fudbalska zemlja. Redovno kuci klepaju Kopenhagen i to uglavnom trpajuci im po 4 komada. Prosle godine su igrali 1-1 sa Liverpulom u LS, pre toga nabili YB 3-0 i Slaviju 4-1. Indijanci su samo po imenu, po svemu ostalom ozbiljan tim. Uz to, za razliku od nas imaju imperativ pobede. Ne gledaju ljudi, jbg. Gledao sam ih malo i protiv Ludogoreca. Veze nemam kako oni to nisu dobili.
Ratamahatta Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 (edited) Ne moze Ben sam u spicu, moze protiv onih s Gibraltara i to je sve, on ili Falko napolje, Dioni unutra. Ili Lazetic, s ovakvom postavom nema nikakvog smisla ni gurati loptu na krilo. Edited October 21, 2021 by Plajvi
assignment Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Falko očigledno devojčica i nema snagu za ovaj nivo fudbala, samo pada... 2
Jozef K. Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 I Falko je očajan. Evo Dioni umesto njega. Revija promašenih investicija.
Recommended Posts