Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, renne said:

Po kladionicama Danci favoriti

2.3 3.2 3.1

bila je Braga favorit u grupi...

• +1 1
Posted

Bili smo jasni favoriti protiv Ludogoreca bez pola tima. Cudi me da ih kladze vrednuju kao jace od Bugara.

Nebitno, idemo gore da pobjedimo... :)

• +1 2
Posted

Sutra u Lazarevcu sa Kolubarom... pa krece raspored cetvrtak-nedelja

Posted

Utakmica je u 16h na Areni

Sastav po mozzartsportu

CRVENA ZVEZDA (4-1-3-2): Borjan – Eraković, Dragović, Degenek, Rodić – Petrović – Falko, Ivanić, Krstičić – Ben, Pavkov. 

Posted

štoper iz Austije ume da šutne iz voleja tamo gde hoće. većina ofanzivnih bi se ovde mučila da iskontroliše loptu de ne ode dijagonalno i u vis

• +1 2
Posted

Možda je bio ofsajd kod Bendžaminovog gola, a i bata Gaja se okliznuo kad mu je poklonjen faul. Suci nas guraju. 

Posted

Ne gledam, moze li mi neko reci da li smo neki gol postigli krseci fer plej? To je u duhu naseg kluba, za razliku od  prepostenog cetvrtog oktobra.

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Kanga masio penal. 

Kolika je rekrodna pobjeda u domacici?

Posted
5 minutes ago, pantelia said:

Ne gledam, moze li mi neko reci da li smo neki gol postigli krseci fer plej? To je u duhu naseg kluba, za razliku od  prepostenog cetvrtog oktobra.

Istina, nismo. Osim te sumnjive situacije kod Benovog gola, ali ne sumnjam da je Stanoje već krenuo put skupštinskih stepenica.

Posted

Bravo! Treba popravljati gol razliku 👍

Posted

@Boza_zvani_Pub

Daj malo iz leksikona... Koja je najveca pobjeda u domacoj ligi? Partizan je dao 10 Zemunu.. 

Posted

Jeste blatnjav teren ali ne izvodi se tenk protiv Kolubare...

Posted
6 minutes ago, MiddleClass said:

@Boza_zvani_Pub

Daj malo iz leksikona... Koja je najveca pobjeda u domacoj ligi? Partizan je dao 10 Zemunu.. 

Naša je valjda protiv Slobode. Paki da umulja još 3 u drugom i sve će biti isto kao tada.

• +1 1
Posted

Protiv Vardara, Slobode i Napretka po 9:1

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...