Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

I prodacemo ga za 2 miliona max.

Terza je istinski majstor da obori cenu fudbalerima koje dovede :D

1 hour ago, Filozof manijak said:

Terza je istinski majstor da obori cenu da duplira menadžerske provizije fudbalerima koje dovede :D

2 hours ago, Hobbit slayer said:

Ohi je trenutno na koti 22. Uzevši u obzir da se norveško prvenstvo završava u Decembru, a on će imati priliku još celo proleće kod nas da se održi pri vrhu liste strelaca, možda dobije i zlatnu kopačku za ovu sezonu 127ea6d56939085669960b254caa8717.jpg

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Čudo su ti Norvežani. Benzema govna da jede.

Odigrali su 21 kolo dok su ostale lige na 10-ak kola. Ohi ce do kraja sezone skupiti 70 utakmica i rutinski uzeti zlatnu loptu sa 50-ak golova.

ček, ako taj Ohi pređe kod vas na zimu, on će bukvalno odigrati tri polusezone u jednoj sezoni?

Pa na to niko ne računa, nego “biće spreman”. Onda kad se povredi pa nestane 6 meseci shvatimo da smo bili glupi ko kurac što je forsiran bez pauze. 

ova lista ko da su rezultati ski skokova, severnjaci zakivaju :D

Terzicu cuj me. Vidi u taj Milano imaju li beka za posudbu.

Edited by MiddleClass

imaće pauzu Ohi, naše prvenstvo počinje tek u februaru

nego mu se golovi za golden boot akumuliraju iz dve sezone, nisam siguran da to može tako

Period u Crvenoj zvezdi je svakako najznačajniji deo moje karijere, ali osetio sam zasićenost, želeo promenu, novi izazov.  Milunović

Izvinite se harperu sad.

Edited by MiddleClass

31 minutes ago, levi said:

imaće pauzu Ohi, naše prvenstvo počinje tek u februaru

nego mu se golovi za golden boot akumuliraju iz dve sezone, nisam siguran da to može tako

Ma kakav golden boot, zaneli se malo ljudi. Računaju se golovi u sezoni, ne kalendarskoj godini.

Slaba odbrana

| 04.10.2021 u 14:08

Sad će Terzić da se javi,nema prodaje,vredi minimum 10 miliona,ovo smo slušali u prošle godine.....

2 0
demo_comment_img.png

Александар1

| 04.10.2021 u 14:11

Хах. У праву си. Терза је пре пар минута баш то изјавио. Значи нема никакве понуде. Тако је причао за Његоша, Гаврића и Николића.:lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout