Nikola77 Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 18 minutes ago, elementary said: Inače interesantno kako ove jsl ekipe sada znaju povremeno da napadnu kad treba. Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Jbg kad Stankovic nije od uprave kada je dolazio trazio da mu budu obezbedjene sve pobede, osim derbija. Ali ok, mlad je naucice, dobar je sa stanojem, dace mu da prepise njegov aneks ugovora kad bude potpisivao novi. 1
Dimitrije Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 2 minutes ago, renne said: Pa dobro Vreme da se preda titula Ko predaje titulu sedam i po meseci pre kraja prvenstva?
Dimitrije Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 1 minute ago, fandorin said: Zeznuo sam se, ima ko da uđe. Evo Srnića! Ocekivao sam Krsticica ili Petrovica, ali dobro ideja je slicna.
Milosh76 Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Sanogo stoper, Srnic u sredini, Gobeljic levi bek.
samo_opusteno Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Igramo se vatrom, drugi kiks bi bio oprostaj od titule jer svuda u svetu je normalno da ekipe kiksiraju osim ovde. 1
renne Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 6 minutes ago, Dimitrije said: Ko predaje titulu sedam i po meseci pre kraja prvenstva? Mi dva kiksa, partizan neće imati ni jedan do kraja sezone. Jer politička klima je takva ovde, što vi svakako nećete priznati
Milosh76 Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Kakav klov ovaj sudija, veci autoritet na terenu je prodavac semenki od njega.
ZokiAsov Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 8 minutes ago, Nikola77 said: Jbg kad Stankovic nije od uprave kada je dolazio trazio da mu budu obezbedjene sve pobede, osim derbija. Ali ok, mlad je naucice, dobar je sa stanojem, dace mu da prepise njegov aneks ugovora kad bude potpisivao novi. Imao je klauzulu prosle godine deki
samo_opusteno Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Ivanic se vratio u stelt mod, ne radi nista korisno za ekipu.
John Coltrane Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 1 minute ago, samo_opusteno said: Ivanic se vratio u stelt mod, ne radi nista korisno za ekipu. Čim nema Kataia.
Recommended Posts