Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

10 minutes ago, Nikodije said:

zaradili su milione kroz legalne poslove sa drzavom, za razliku od grobara koji su morali da krvare gace kroz nimalo prijatne poslove sa drogom, al ko zna, mozda vrh™ zamera vucicu nedemokratski karakter njegove vladavine i spremni su oko toga jednog dana da se konfrontiraju. najkasnije jedan dan pre nego sto vucic padne.

Spasi Srbiju i ubij se, Psihotije?

gde su zaradili milione, nisu to pare za njih. oni rade za procenat od toga, a glavnicu vraćaju nazad u kasu. tu je i došlo do problema, jer su mislili da će im ostajati više

6 minutes ago, levi said:

gde su zaradili milione, nisu to pare za njih. oni rade za procenat od toga, a glavnicu vraćaju nazad u kasu. tu je i došlo do problema, jer su mislili da će im ostajati više

e to vec ne znam. onda ok, imamo motiv zasto im smeta slika, ako im smeta.

23 minutes ago, James Marshall said:

Što kažu, za vrijeme Tite bio kult ličnosti, srećom pa dođe demokratija i sloboda

Proci  ce i nas kult licnosti, samo da sacekamo jedno 200 godina.

Edited by Zico

• Author

Mene uopste ne dotice to sto terzic drzi Vucicevu sliku medjju slikama clanova porodice.  Glupo je, ali to je njegov licni izbor i ne predstvlja zvanicnu politiku kluba.  Meni smeta sto rukovodstvo FK poromovise clana bokserskog kluba.  Ko je taj bokser da zasluzuje da mu predsednik kluba, generalni sekretar i pocasni predsednik caprasdivane?

to je veljko raznatovic, nas cuveni bokser, dosad neporazen. mrze ga kao i noleta, zasto sto je uspesan. evo kakvog bugarskog monstruma je nedavno nokautirao

KURIR-TV-CECIN-SIN-JE-NEMILOSRDAN-Veljko-Raznatovic-razbio-boksera-iz-Gruzije-za-cetvrtu-pobedu-u-karijeri.jpg

5 minutes ago, Dimitrije said:

Mene uopste ne dotice to sto terzic drzi Vucicevu sliku medjju slikama clanova porodice.  Glupo je, ali to je njegov licni izbor i ne predstvlja zvanicnu politiku kluba.  Meni smeta sto rukovodstvo FK poromovise clana bokserskog kluba.  Ko je taj bokser da zasluzuje da mu predsednik kluba, generalni sekretar i pocasni predsednik caprasdivane?

Pa ocito misle da mu je otac zaduzio klub.

Usput i direktno se popišao na taj isti klub onom čuvenom sezonom, jbt, nama je predsjednik šampiona Jugoslavije bio lik sa interpolovih potjernica i pod sankcijama jer je ratni zločinac. Pa to možda ima još negdje u zapećcima Afrike i Azije. 

• Author

Ko mu je otac?

2 minutes ago, Dimitrije said:

Ko mu je otac?

5 minutes ago, Nikodije said:

to je veljko raznatovic 

• Author

Ko je otac Veljku?

6 minutes ago, Nikodije said:

to je veljko raznatovic, nas cuveni bokser, dosad neporazen. mrze ga kao i noleta, zasto sto je uspesan. evo kakvog bugarskog monstruma je nedavno nokautirao

KURIR-TV-CECIN-SIN-JE-NEMILOSRDAN-Veljko-Raznatovic-razbio-boksera-iz-Gruzije-za-cetvrtu-pobedu-u-karijeri.jpg

:laugh: Daj, pa ovo je neka skitnica ispred Maxija.

...

Edited by Nikodije

Just now, Dimitrije said:

Ko je otac Veljku?

:rolf:

Just now, Dimitrije said:

Ko je otac Veljku?

Nikola Lazetić

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout