Ratamahatta Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 10 minutes ago, Nikodije said: zaradili su milione kroz legalne poslove sa drzavom, za razliku od grobara koji su morali da krvare gace kroz nimalo prijatne poslove sa drogom, al ko zna, mozda vrh™ zamera vucicu nedemokratski karakter njegove vladavine i spremni su oko toga jednog dana da se konfrontiraju. najkasnije jedan dan pre nego sto vucic padne. Spasi Srbiju i ubij se, Psihotije?
levi Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 gde su zaradili milione, nisu to pare za njih. oni rade za procenat od toga, a glavnicu vraćaju nazad u kasu. tu je i došlo do problema, jer su mislili da će im ostajati više
Nikodije Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 6 minutes ago, levi said: gde su zaradili milione, nisu to pare za njih. oni rade za procenat od toga, a glavnicu vraćaju nazad u kasu. tu je i došlo do problema, jer su mislili da će im ostajati više e to vec ne znam. onda ok, imamo motiv zasto im smeta slika, ako im smeta.
Zico Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 (edited) 23 minutes ago, James Marshall said: Što kažu, za vrijeme Tite bio kult ličnosti, srećom pa dođe demokratija i sloboda Proci ce i nas kult licnosti, samo da sacekamo jedno 200 godina. Edited September 21, 2021 by Zico
Dimitrije Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Mene uopste ne dotice to sto terzic drzi Vucicevu sliku medjju slikama clanova porodice. Glupo je, ali to je njegov licni izbor i ne predstvlja zvanicnu politiku kluba. Meni smeta sto rukovodstvo FK poromovise clana bokserskog kluba. Ko je taj bokser da zasluzuje da mu predsednik kluba, generalni sekretar i pocasni predsednik caprasdivane?
Nikodije Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 to je veljko raznatovic, nas cuveni bokser, dosad neporazen. mrze ga kao i noleta, zasto sto je uspesan. evo kakvog bugarskog monstruma je nedavno nokautirao 8
Meazza Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 5 minutes ago, Dimitrije said: Mene uopste ne dotice to sto terzic drzi Vucicevu sliku medjju slikama clanova porodice. Glupo je, ali to je njegov licni izbor i ne predstvlja zvanicnu politiku kluba. Meni smeta sto rukovodstvo FK poromovise clana bokserskog kluba. Ko je taj bokser da zasluzuje da mu predsednik kluba, generalni sekretar i pocasni predsednik caprasdivane? Pa ocito misle da mu je otac zaduzio klub.
James Marshall Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Usput i direktno se popišao na taj isti klub onom čuvenom sezonom, jbt, nama je predsjednik šampiona Jugoslavije bio lik sa interpolovih potjernica i pod sankcijama jer je ratni zločinac. Pa to možda ima još negdje u zapećcima Afrike i Azije.
James Marshall Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 2 minutes ago, Dimitrije said: Ko mu je otac? 5 minutes ago, Nikodije said: to je veljko raznatovic
Ratamahatta Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 6 minutes ago, Nikodije said: to je veljko raznatovic, nas cuveni bokser, dosad neporazen. mrze ga kao i noleta, zasto sto je uspesan. evo kakvog bugarskog monstruma je nedavno nokautirao Daj, pa ovo je neka skitnica ispred Maxija.
Nikodije Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 (edited) ... Edited September 21, 2021 by Nikodije
Nikodije Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Just now, Dimitrije said: Ko je otac Veljku? 5
*edited by mod Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Just now, Dimitrije said: Ko je otac Veljku? Nikola Lazetić 1 7
Recommended Posts