Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Петак 13. треба вазда избјегават

• +1 1
Posted

Crvena zvezda (4-2-3-1) Borjan - Gajić, Dragović, Degenek, Rodić - Sanogo, Srnić - Falko, Ivanić, Katai - Dioni

• +1 1
Posted

Što se pozicija tiče, osim Srne, to je to. E sad kako će to izgledati na terenu, to je već druga priča ee52fada60e8a883354157c6ec34daf1.jpg

Sent from my HD1913 using Tapatalk

• +1 1
Posted

Sta je zamislio Deki?

a) Srnic umjesto Kange u vezi

b) Ivanic umjesto Kange, Falko poluspic, a Srnic desno krilo (dupli bek sa Gajicem)

Posted

Bena je ostavio na klupi da bi neko svez mogao nesto da promeni ili da ne izgubimo 30% samo na zamenama.

Rezerve: Popović, Gordić, Babić, Pankov, Krstičić, Petrović, Nikolić, Gavrić, Ben, Gobeljić, Bakajoko, Krstović

Posted

Valjda zna šta radi. Svidja mi se ideja sa Falkom, strah me da nam Mića bude neupotrebljiv gde je najjači, a došlo mu iz dupeta u glavu da Degenek mora biti u prvih 11. Ne znam šta da mislim o Srniću.

Posted (edited)

Unpopular opinion: ovo je dobra postava i proci cemo. :D 

Odradio je Srna taj pos'o protiv Krasnodara ovde u paru s Donaldom. Kad je Drincic obogaljio Bakulu, a Krsticic nije mogao biti registrovan jer je kasno stigao. Jeste mediokritet kao igrac, ali imao je svojih momenata (Keln ovde, Milan i Krasnodar tamo). 

Krsticic je u dosadasnjem delu sezone najgore odigrao (uz naravno Pankova) od ovih koji su imali kakvu-takvu minutazu. Deluje potpuno nespremno, ni 20% od onog sto je odigrao u prvoj turi. 

Edited by Plajvi
Posted

Jedna dobra dusa da izbaci stream ako moze

Posted

Hvalaaa, bob ti dao zdravlja i prolazak veceras

• +1 1
Posted

Meni je na tabletu izlazilo tona popup prozora, al je radilo kad se pogasi.

@renne  ce sigurno imati resenje za link koji nema tih problema.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...