Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

On 10. 8. 2021. at 8:29, MiddleClass said:
Jesmo spremni za veceras braco cigani? 

Plitak potok sto bi rekao Bob Marli...
Samo mi da prođemo, pa makar me i Rajov Vo[emoji769] naterao da progutam sve izrečeno na njegov račun.

Sent from my HD1913 using Tapatalk

• Replies 8k
  • Views 391.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

Za manje od mesec dana postajem deda.  Moja snaja, Amerikanka, mu je vec kupila odelce pa se zna za koga ce da navija.

• darkonet
    darkonet

Jbt koliko je onaj Kanga jak Bravo Zvezdo Dupla kruna, dobio sam sina pre 2 nedelja pa je Zvezdina porodica jaca za jos jednog clana pa nema srecnijeg od mene sada Bravo momci, bravo sv

• Dimitrije
    Dimitrije

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

Posted Images

On 10. 8. 2021. at 6:56, Milosh76 said:
Pavkov je po svemu bolji od Krstovica, prosto jer Krstovic nije fudbaler, a Pavkov ipak jeste.
  On 10. 8. 2021. at 7:03, Plajvi said:
Pavkov je jedna od vecih fudbalskih enigmi u ovih 25 godina sto pratim. [emoji23] Najgori na terenu u svakom trenutku, a dao je bar 5 ekstremno vaznih, a i lepih komada. Jos je + i mesao malter (Salcburg, Trnava). :smiley_hail:

Krstovic je za ovih pola sata sto sam ga jedini put u zivotu gledao - jedno klasicno tele. Cetvrtina Purovica recimo. 
Krstovic ima 21 godinu i nije za nikakvo poredjenje s pavkovom kojem se igra samo kad se njemu igra. Krstovicu moze da se zamjeri sve ali ne i da se trudi i bori sto za vecinu ne moze da se kaze... Trenutno bolje nema

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Nek se on bori koliko hoce, njegov posao je da postigne gol i ne promasuje previse sansi, a za borbu imamo Sanoga, Kangu,  Degeneka, Dragovica...

• Author
  On 10. 8. 2021. at 9:51, Larsson885 said:

Krstovic ima 21 godinu i nije za nikakvo poredjenje s pavkovom kojem se igra samo kad se njemu igra. Krstovicu moze da se zamjeri sve ali ne i da se trudi i bori sto za vecinu ne moze da se kaze... Trenutno bolje nema

Dobro, bori se, jurca po terenu k'o muva bez glave.  Svaki put kada promasi zicer pada na kolena i teatralno se hvata za glavu.  Uz to se i napadno krsti (napadnije nego Mijatovic na SP u Francuskoj).  Sve u svemu, kako je to svojom borbenoscu, masenjem zicera, hvatanjem za glavu i napadnim krstenjem doprineo igri svog tima?

Uzgred, nije istina  da za vecinu moze da se kaze da ne igraju borbeno.  Na primer, Dragovic, Sanogo, Kanga, Pankov pokazuju visok stepen borbenosti u svakoj utakmici.  Ne znaci da igraju uvek dobro, ali njihova borbenost i njihovo zalaganje imaju svrhu i ucinak dok Krstovicevo jurcanje i borbenost za sada ne daju ucinak osim da se nametne treneru.

Krstovic bi takodje mogao da malo bira kad kidise na loptu jer kidise na svaku i time remeti kretanje ostalih igraca u timu. Pokazao je protiv Napretka da je za sada bolji od jos uvek nezrelog Lazetica ali kvalifikacije za Ligu Sampiona su daleko od njegovog nivoa. Kao bonus u nasoj ligi moze da prodje, pod uslovom da Stankovic ne rotira previse u linijama iza spica, ali nema kvalitet za drugog spica sa znacajnom minutazom u ekipi koja se bori za titulu u domacoj ligi i za ulazak u LS. Za razliku od vecine mislim da on ima neki potencijal ali mora krvavo da radi na ispravljanju osnovnih tehnickih elemenata u igri da bi ga realizovao. Pre svega bi pomoglo kad bi postao svestan da je fudbal kolektivna igra i da na terenu ima jos deset saigraca.

Opet kazem decko ima 21 godinu i odnosu na pavkova i dionija se bori i trudi. 80% lopti koje idu k njemu uspe da zadrži za razliku od ove dvojice. Sad da nema realizaciju nema ali dosta toga je u činjenici da su oba krila katai i Ben(falko) gol igraci koji idu pre na realizaciju nego asistenciju... Ne kazem da je to samo problem ali igra ulogu

Srnic startuje uz Sanoga u sredini :jerry:

On 10. 8. 2021. at 11:07, FPLS said:

:isuse:

• Author
  On 10. 8. 2021. at 11:07, Larsson885 said:

Opet kazem decko ima 21 godinu i odnosu na pavkova i dionija se bori i trudi. 80% lopti koje idu k njemu uspe da zadrži za razliku od ove dvojice. Sad da nema realizaciju nema ali dosta toga je u činjenici da su oba krila katai i Ben(falko) gol igraci koji idu pre na realizaciju nego asistenciju... Ne kazem da je to samo problem ali igra ulogu

To sto ima samo 21 godinu a vec je duze od godinu dana u seniorskom timu a jos nije naucio fudbalsku azbuku nije bas za pohvalu.  Sta je radio sve vreme u seniorskom osim sto je cekao da kada mu se ukaze prilika kidise na svaku loptu k'o pusten s lanaca, ne obaziruci se na ostatak tima.  Mogao je nesto i da nauci, a nije.  Nije ni Falcineli imao neku realizaciju, ali momak je obavljao lavovski posao i u napadu i u odbrani.  Krstovic je jos uvek daleko od tog nivoa i jos uvek pravi vecu stetu nego sto doprinosi. 

Kad je prvi sudijski zvizduk?

19h

Neki validniji izvor od RSB, Balerine I slicnih?
  • Author

Nadam se da je informacija pogresna.  Ako je tacna, imacemo jos jednog koji ce jurca k'o muva bez glave.  Covek nema ni pas, ni sut, ni centarsut.  Brz je, i to mu je jedina vrlina koja moze da pomogne ako igra na krilnoj poziciji.  Kao centralni vezni, on nema sta da trazi.  Promasaj.

On 10. 8. 2021. at 8:36, Moća said:
Obećao sam ženinom sestriću 20 sladoleda ako Dioni da hettrik tako da Allez Dioni!
Al si se pretrgao, kupi detetu sladoled.
  On 10. 8. 2021. at 11:17, Dimitrije said:
To sto ima samo 21 godinu a vec je duze od godinu dana u seniorskom timu a jos nije naucio fudbalsku azbuku nije bas za pohvalu.  Sta je radio sve vreme u seniorskom osim sto je cekao da kada mu se ukaze prilika kidise na svaku loptu k'o pusten s lanaca, ne obaziruci se na ostatak tima.  Mogao je nesto i da nauci, a nije.  Nije ni Falcineli imao neku realizaciju, ali momak je obavljao lavovski posao i u napadu i u odbrani.  Krstovic je jos uvek daleko od tog nivoa i jos uvek pravi vecu stetu nego sto doprinosi. 
Opet kazem ima puno puno manji procenat izgubljenih lopti nego ostala dvojica spiceva koji su tu... Ide glavom gdje neki nece nogom i poginuo bi za loptu. I opet kazem ima jos 10 godina da dodje na nivo Falcinelija ako je on neko s kime treba da se upoređuje. Jedino sto mu se po meni moze prigovoriti jeste realiziacija. I da nije tako mislim da bi davno mali Lazetic dobio njegovo mjesto

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout