MiddleClass Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Degeneku oprosten penal u 89. Milo mi je zbog njega da ga nije svirao, iako je u prenosu vaistinu izgledao kao cist.
harper lee Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 50 minutes ago, MiddleClass said: Degeneku oprosten penal u 89. Milo mi je zbog njega da ga nije svirao, iako je u prenosu vaistinu izgledao kao cist. To je cist penal samo u glavi Zdravka Jokica i u skladu sa ovim novim pravilima koji stite folirante i padavicare na svaki kontakt. Najbolje je da fudbalerima odseku ruke pre nego sto izadju na teren da ne bi slucajno u gradjenju zakacili "po licu" folirante koji ih jasu pa iskoriste svaku priliku da se prospu po terenu ako ih malo dodirnes. Lik mu je bio iza ledja, poslednja stvar o kojoj je Degenek brinuo je sta se desava s njim, gledao je samo da izbaci loptu. Mislim da nikada vise valjanja i foliranja nije bilo nego u ovih nekoliko kola prvenstva, ili je to samo moj utisak jer Zvezda ove godine ne ume rano da stekne prednost pa duze traje to valjanje. Ovi iz Napretka su od pocetka utakmice gledali samo sto vise vremena da ukradu i da spektakularnim padanjem uz prigodne jauke i dozivanja majke nesto iskamce od sudije. Kad vidim klince koji u tom uzrastu padaju i vriste na svaki kontakt smuci mi se. Ovo sto Veljko Nikolic radi, na primer, je apsolutno sramotno. Nije proslo ni desetak minuta utakmice a on se posle jednog blagog remplovanja srusio ispred sesnaesterca Napretka kao da ga je voz udario i nastavio da se previja po terenu. Naravno, nakon sto je usla lekarska ekipa "da mu pruzi pomoc" ustao je i nastavio da igra kao da se nista nije desilo. Meni samo nije jasno da li ti momci znaju da smo skoro svi nekada rekreativno igrali fudbal i da svi znamo da kad te neko odvali ili povredi da boli nema teorije da se onako komforno valjas po terenu s prigodnim grcem na licu ili mirno lezis dok ne prodje, osim ako nisi u nesvesti. Da ne pricam o tome da posle takvih udaraca bar par minuta nisi ni za sta, a najmanje da trcis kontru kao gazela neposredno nakon sto si se dva minuta valjao po terenu,
Milosh76 Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Ел Фарду Бен добио је држављанство Србије, објављено је званично у „Службеном гласнику“.Овим је Бен стекао услове да се у домаћем шампионату води као домаћи играч. За нашу екипу та чињеница је јако битна због ограниченог броја странаца, па ће тако Дејан Станковић сада моћи у својој постави да има додатног играча који има статус странца у домаћој лиги.Pavkov ne putuje u MoldavijuStanković je u Moldaviju poveo sledeće fudbalere, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Nenad Krstičić, Željko Gavrić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipe Falko, Aksel Bakajoko, Luis Dioni, Nikola Krstović, El Fardu Ben
Dimitrije Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 Ne volim mnogo Pavkova, ali mislim da trenutno Zvezda nema dobrog spica i da bi zato Pavkov bio koristan mozda cak i kao starter u Moldaviji. Potreban je igrac koji moze da dobije duel na visoku loptu, da se zagradi, odlozi loptu, da je dobar u prekidima, i da ume da sutne na gol. Dioni i Krstovic to do sada nisu pokazali. Osim spica, falice nam Kanga, mozda vise od spica. Iskreno, mislim da u ovom trenutku nismo tim za LS i bicu iznenadjen ako pobedimo u Moldaviji. 1
Milosh76 Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Pavkov je, zvanicno, imao stomacnih grip I zato ga ne vodi u Moldaviju.
Jozef K. Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Pavkov kakav god da je, on je fudbaler. Ume da šutne loptu, da dobije duel i slično. Krstović nije fudbaler i nije uopšte normalno da bude u timu.
kralj Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Istina je da Pavkov ume da šutne loptu, al najčešće ume da je promaši, a ona tako odbijena kao od tetrapaka od jogurta u neverovatnom procentu završava u golu.Ne kažem da je Krsta bolji, al trka je mrtva.Kod Pavkova dodatno nervira što eto koliko toliko korektne genetske fizičke performanse, očigledno nagrađuje količinama prasetine kojih se ne bi postedio prosečan kamiondzija, a ne fudbaler.Sve u svemu, topola vs. bukva. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Milosh76 Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Pavkov je po svemu bolji od Krstovica, prosto jer Krstovic nije fudbaler, a Pavkov ipak jeste.
Ratamahatta Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Pavkov je jedna od vecih fudbalskih enigmi u ovih 25 godina sto pratim. Najgori na terenu u svakom trenutku, a dao je bar 5 ekstremno vaznih, a i lepih komada. Jos je + i mesao malter (Salcburg, Trnava). Krstovic je za ovih pola sata sto sam ga jedini put u zivotu gledao - jedno klasicno tele. Cetvrtina Purovica recimo.
kralj Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Al Miloš kad ukleše u kamen male misli velikih majstora [emoji16]Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
MiddleClass Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Purovic je za 3/4 spiceva koji su nam prosli kroz klub u potonjih 5 godina Robert Levandovski licno... 1
MiddleClass Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Jesmo spremni za veceras braco cigani? Plitak potok sto bi rekao Bob Marli...
Moća Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Obećao sam ženinom sestriću 20 sladoleda ako Dioni da hettrik tako da Allez Dioni!
Recommended Posts